וידוי...

1 ברכה

New member
וידוי...

לאחר חיפוש מדוקדק בכל ארון... בכל פינה של המקרר... בכל מגירה של הילדים... (לא נמצאה אפילו קוביה אחת של שוקולד) לאחר יאוש רב... אני בולסת שוקולד השחר על פריכיות אורז... מעניין לאילו תהומות אגיע מחר ???

../images/Emo104.gif אבוי!!

מחר תיגשי לאגודת "נפגעי חוסר שוקולד" הקרוב לביתך והם כבר ידעו לטפל בנפשך הפגועה! בנתיים, הרשי לי להשתתף ולשפוך שמעה על צערך

1 ברכה

New member
ניגשתי כבר...

ניגשתי כבר לאגודה... נתנו לי כדורי עדשים... לבלוע בשעת הצורך... אחרי 5 דקות הרגשתי צורך קשה... בלסתי בבת אחת... הגעתי לבה"ח עם מנת יתר... אגב... דמעה אחת לא מספיקה...

ffiendd

New member
איזה מסכנה!

גם לי אין כרגע בבית...ההורים המעצבנים שילי זרקו לי הכל אחרי שהכנתי שוקו מ-2 חבילות שלמות...דפוקה שכמוני *דופקת את הראש בקיר*

../images/Emo104.gif חבילת עדשים???

אבוי לבושה!!! אני הייתי נותנת לך מרשם ל"צמקאו"!! עם כזה משבר אי אפשר הלתמודד אחרת!!! לא מספיק אחת?- הנה עוד אחת
יהיה טוב

ffiendd

New member
גשי לסופר!

או שמה לבית מרקחת? קחי איתך 5 שקלים חדשים ותתענגי תוך שניות על חבילת שוקולד פרה!

ffiendd

New member
אז מה את רוצה?

כולנו מתים בסופו של דבר! סתאאאאאאאאאםםםםםםם...הילדה פשוט חייבת אספקת שוקולד דחוף, אז שתיקח מה שיש!

../images/Emo104.gif יקירתי- רק צמקאו...

השוקולד הגדול והמתסכל כי לוקח שנים לגמור לאכול אותו (מי שאוכל אותו)
זה מה שנקרא בימינו- פסיכולוגיה הפוכה

ffiendd

New member
יו רייגט!../images/Emo6.gif

מ-ת-כ-ו-ן-מ-ת-כ-ו-ן-מ-ת-כ-ו-ן
|אייייקון שמלקק את השפתיים| ד"א- ווטס יור ניים?

../images/Emo104.gif השם שמור במערכת...

לא משנה שיותר מחצי מהמערכת יודעת אותו... נראה אם תגלי
אה, עוד נקודה קטנה- אני תמיד צודקת

ffiendd

New member
גגרר...

ואני תמיד טועה...
ממ...זה מתחיל ב...א´? ב...ב´? ב...ג´? ב...ד´? ב...ה´? ב...ו´? ב...ז´? ב...ח´? ב...ט´? ב...י´? ב...כ´? ב...ל´? ב...מ´? ב...נ´? ב...ס´? ב...ע´? ב...פ´? ב...ע´? ב...ק´? ב...ר´? ב...ש´? ב...ת´? פששששששששש...איזה השקעה...*רמז*

ffiendd

New member
mmm...

בואי נראה...טמטום זה תחום ההתמחות שילי=]... 1? 2? 3? 5? 4? 6? 7? 8? 9? 0? MMM... עוד? בואי נראה... !? ?? @? #? $? %? ^? &? *? )? (? _? -? =? +? לא מספיק?

../images/Emo104.gif האמת זה לא היה בכוונה

פשוט לא קלעת בניחוש שלך... אלו שיודעים את השם שלי יוצאים מה הטעות אבל לך קצת קשה לחפש מחט בערימת שחת...

למעלה