וידוי

rastamann

New member
וידוי

טוב אז שלום לכולם כרגע סיימתי שיחת טלפון עם מחפשת דרך שהתקשרה טלי ע"מ לברר מי אני באמת. תוך כדי השיחה הבנתי כמה דברים כמו לדוגמא גם אני לא הייתי בדיוק בסדר לא סיפרתי שום דבר על עצמי שזה לא יפה. ok אז ככה אני בן 25 וגם אני יצאתי בשאלה אמנם לי יש מזל קטן שההורים שלי הם החברים הכי טובים שלי בחיים והם ממש לא עשו לי בעיות בקטע הזה ודווקא בגלל זה קשה לי כן קשה לי מאוד כי אני מאוד מכבד אותם ומצד שני אני יודע כמה צער שאני גרמתי להם בצעד הזה ועדיין בכל יום שעובר אז רק שתדעו ממש ממש לא קל לי בקטע הזה ואין לי מושג מה לעשות,אווו איזה כייף לספר את זה סוף סוף יש לי למי ועוד לכם חברה שהרי אתם תבינו אותי הכי טוב שבעולם,זהו יש מקום לפרוק מצטער שזה עליכם. וגם הסיבה שבגללה יצאתי היא השאלות שאין להם תשובה זה הטריף אותי. ומה ששכחתי כולם מוזמנים לשאול בכייף. אני פשוט קצת מתרגש אז תסלחו לי. ולנושא אחר מחפשת דרך ואנוכי גם סיכמנו שניפגש ושהיא תראה מי אני ולאחר-מכן כצעד לבניית אמון(אחרי הכל) הצעתי לה שאם זה בסדר אפשר לקיים מפגש נחמד אצלי במרפסת כולם מוזמנים יהיה כיבוד ובתקווה שיצא לפועל גם כייף. מקווה שהכל יסתדר ושיהיה טוב

avidadon

New member
ברוך הבא,

אבל למה אתה קורא ליציאה שלך "וידוי"? לא הבנתי.

rastamann

New member
בגלל

שההתחלה שלי כאן לא הייתה מוצלחת. תודה בכל אופן

rastamann

New member
מצטער שכחתי

המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תודההההההההההההההההההההההההההההה למחפשת דרך על הצעד האמיץ rastamann מאוד מאוד מתרגש ומאוד מודה מכל הלב

גל נעים

New member
אחי!,מזל"ט ליומולדת!,סליחה שלא התקש

התקשרתי,אני לא כ"כ מרגיש טוב בימים האחרונים. <קצת חולה> בכל מקרה,אני אצל ההורים עכשיו-אם בא לך להרים טל´ אלי לנייד אני אשמח מאוד. שלך FOREVER (איזה אבר?) ש´ מהשב"כ.

אחי, ננצל את ההצעה בהזדמנות

כיף לראות אותך מדבר יותר ממה שעשית עד עכשיו
בכל אופן, תגיע למפגש בסופשבוע הבא!! מוזמן בחום.

לכבוד היה לי לדבר איתך...../images/Emo56.gif

אז אם כבר החלטת להחשף (וכפי שאבי דדון אמר: זו לא ממש היחשפות, כי כולנו יודעים כמעט הכל על כולם), אז יש לי כמה שאלות: כמה אחים אתם? האם רק אתה יצאת בשאלה? האם הסתרת מהוריך את היציאה או שהנחתת עליהם את זה בבום? ואם כבר, אז כבר: בתור אחד שיצא מהתנחלות (מותר לגלות לכולם?)- מה האחוזים של היוצאים שם? האם זו תועה רווחת? ואם כן -למה? אני ממליצה לפרוק כאן מתחים, זה בדיוק המקום!
<מצטערת על ההפצצה> <<מיכלי ממליצה לאיש הראסטה לפסק ולעשות יותר רווחים בכתיבתו>> <<<והוא מוזמן להתקשר בכל עת>>>

rastamann

New member
היי מיכלי

אז ככה יש לי עוד אח ואחות. וכן רק אני חילוני גם אחותי הייתה אבל צחוק הגורל בסוף היא התאהבה דווקא בבחור דתי. בהתחלה חשבתי שאני מסתיר את היותי חילוני עד ליום שבו גיליתי שלא כך הדבר. ובאמת שאני לא חושב שיש שם הרבה יואים בשאלה נראה לי שאני די בודד במערכה. <rastamann מודה למיכלי על הטיפים>

sharkyM

New member
אני הוא

שארקים הידוע יותר בשם ה"כריש המלאנכולי" אבל כולם נוהגים לקרוא לי אלוהים (ועד היום אני לא מבין למה). בגלגול הקודם הייתי אחד משלוחיו של ישו (באמת, נשבע במזוזה). וכמו שכתוב בהגדה (או האגדה) : אני ולא מלאך, אני ולא שליח. אתה כמובן יכול לשלוח לי מסר אישי, זה אפילו יהיה נחמד מאוד מצידך, כי התיבה שלי די ריקה וזה יגרום לי להרגיש טוב (לא אנשים, לא לפוצץ לי את התיבה).

B a m b i

New member
שרק אחי../images/Emo28.gif

תנסה ללכת על הודעות יותר ארוכות . תנסה ותנסה ותנסה נראה לי שתצליח.

sharkyM

New member
במבי יקירי

האמת היא שניסיתי אבל זה לא עובד. המוח שלי נכנס ל-deadlock כאשר מדובר ביותר משתי שורות. ok, אז רק ניסיתי וניסיתי, ולא ניסיתי וניסיתי וניסיתי. מעכשיו אנסה ואנסה ואנסה >ואנסה וויליאמס<

דידית

New member
רסטמן../images/Emo24.gif

אני חושבת שכבר כתבתי לך פעם שאתה בהחלט יותר מרצוי פה! כל מה שצריך זה רק להכיר אותך. ואתה לא כל כך נתת לזה לקרות. לא כתבת על עצמך כמעט כלום. אז יופי שאתה נפתח. ממש אהבתי את מה שכתבת על ההורים זה כל כך נכון. לפעמים אני חושבת, אולי היה עדיף לי לנתק קשר איתם מאשר לצער אותם כל כך. אבל מצד שני, אני רואה כמה קשה לאלה שאין להם שום גב משפחתי. כי משפחה זה דבר חשוב. נשמח לראות אותך! ואל תלך לשומקום! דידית. <מתגעגעת למיכל>

גם לי חדש פה

ואני מקווה לראות הרבה ניקניימים הערב בפעם הראשונה. אז בהצלחה לך רסטמן, תודה לכולם ולהתראות!

ש חף

New member
הלוהההההה

רסטמן!!! וואלקם,תחזיק מעמד-אנחנו לא נושכים (חלקנו....אדם222 :)

למעלה