וידוי

מו שיקו

New member
וידוי

קרה לי משהו איום ונורא, ביקשתי מהמשרתת שתכין את הג´קוזי, לאחר מכן, כשהג´קוזי היה מוכן, אני נכנס פנימה, ושומו שמים, אני מרגיש שאני לא לבד,יושבת לה שם איזה מישהי שאני בכלל לא מכיר, חתיכה לא נומלית,אבל אני לא מכיר אותה בכלללללללללללל ישר יצאתי החוצה...........הלכתי לחדר שלי, חשבתי קצת....ואחרי 3 דקות חזרתי במהירות לשם(לג´קוזי) ועכשיו אני לא יודע מה להגיד לחותנת המרוקאית של נגה בשבילכם כי ההיא אמרה לי שהיא ממש לא אוהבת אוכל מרוקאי והיא סתם נידפקה מכל העניין אז מה עושים במקרה כזה?

הצופה.

New member
פעם אחת

אכלתי קוסקוס בג´קוזי ושהיא גמרה היא סגרה את הרגליים חזק (עשתה לי היימליך על הפנים
). כמעט נגמר לי כל האויר בגלגלים ועף לי הונטילטור מהתחת מאז לא אוכל קוסקוס לא בג´קוזי לא בים לא באויר רק לפעמים בשביל לשחק אותה גבר ביבשה מי אמר אני ולא קיבל

הצופה.

New member
מותק הפעם היחידה שצריך מציל בג´קוזי

זה שאוכלים שם קוסקוס

וידוי

פעם, ישבתי במרכזה של צלחת קוסקוס גדושה בקוסקוס ועב"מים. פתאום... בא גמד קטן, קטנצ´יק, חתיך לא נורמלי (מושיקו, אתה לא מכיר אותו בכלללללל) ושיחק איתי מסירות עם הגזר. לפתע נפל צל כבד על הצלחת. הצצתי למעלה - בקלוז אפ מאיים ובגודל 1:1000 ראיתי את פניה של חמותי הרומניה, שניה לפני שהיא מערימה לי יציקת ממליגה על הראש. אני מזווווווועזעת

מו שיקו

New member
את לא היית צריכה

להיזדעזייע כי אולי היא בכלל באה לספר לך על הבעיה שיש לה ברכב ורצתה להגיד לך עקומהשסי

זהר nj

New member
מישל..

זכית בחבילת נופש הכוללת ארוח יחיד בצימר בגליל [איתי] ו שייט רפסודה בחצבני..[.איתי גם]..וכן ביקור ב ספא ברממאלה ..[גם איתי] הכל איתי .. אני קורא אותך..ו מחייך ..מה זה חיוך אני דופק..

CHUCHU

New member
למה מה?

יש אפשרות לגוון..... חחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההה

מו שיקו

New member
וחוץ מזה צ´יקו

חותנת בג´קוזי מצלצל לי כמו הצגה שבמערכה האחרונה שלה הגיבורה מתה כתוצאה מטביעה ... אולי נתייעץ עם Cגל וזהו?

CHUCHU

New member
תאמין לי שאם......

החותנת תכנס לג´קוזי אז בטח לא ישאר מים ואז לא יהיה אפשר לטבוע....

אני לא מבינה מה הבעיה בכלל

שאלת את החתיכה הזאת אם היא אוהבת זית? כי אם היא אוהבת זית אז אין בכלל בעיה

מו שיקו

New member
דווקא

על ההתחלה שאלתי אותה : "אוליב ?" אז היא אמרה לי שהיא כבר מזמן לא יוצאת עם פופאי

זהר nj

New member
וידוי[לא קשור אבל וידוי]

פעם הלכתי ברחוב וחציתי מעבר חציה ו מישהיא עברה ו הסתכלה ..ו אני הסתכלתי גם ראיתי אותה אולי 8 שניות.. התאהבתי בה.. וזה מטורף לומר אבל [בשביל זה יש אנטרנט..לא?] הרגשתי ש היא לימדה אותי המון על החיים.. בחיי זהר

למעלה