וידוי

וידוי

אני יושבת עכשיו במשרד, אחרי שאכלתי שאריות של סופשבוע, כלומר, בישולים של נשות המשפחה המבוגרות יותר. אז אכלתי קוסקוס מרוקאי אורגינלי שהכינה הסבתא של בעלי ולא יודעת, פתאום עלו לי מחשבות חוטאות כאלה, אלוהים יעזור לי, שכמה שמהללים את הקוסקוס הזה, אז זה לא כזה משהו מלהיב, ויותר טעים לי פירה עם קטשופ או צ´יפס. האם לספר לבעלי? אני חושבת שהוא לא יכעס אבל בכל זאת לא נעים כי הקוסקוס הזה ממש מהולל ברחבי משפחתו. האם אני נורמלית? האם המחשבות האלו מוסריות בכלל?

וידוי...

אני חושבת כמוך... ואמרתי את זה בקול רם לחמותי, לבעלי ולכל בני משפחתו... (גם אני לא מכריחה אותם לאכול "רגל קרושה") והם עדיין אוהבים אותי (לפחות ככה הם אומרים). יש לנו זכות לגיטימית, לאהוב דברים שונים, לא נולדנו עם אותו חוש טעם.

אבל אין מה להשוות

רגל קרושה עם קוסקוס! רגל קרושה זה מוסכם כמעט על כולם שזה איכסה! וקוסקוס... לכי תגידי למשפחה של מרוקאים שזה לא טעים...

אני לא נחנקת בכלל

זה די טעים, אבל לא מי יודע מה כמו שמהללים את זה. אין לי בעיה לאכול את זה.

אז איפה הבעיה?

להגיד לבעלך שנשבר לך מהאוכל? להגיד לחמות? תגידי... למה לשמור בבטן? ( גם את הקוסקוס וגם את הכאב ?)

הצופה.

New member
תראי נגה

אתמול מישו אמר לי שמנגו זה כמו לאכול כוס..קוס
הכל רטוב בשרני ובסוף נשאר לך שערות בין השיניים הכל נכון אבל..אף פעם לא טעמתי כוס..קוס בטעם של מנגו
וחבל והיום המקסימום שאני מוכן זה לשחק עם המנגו הוא יפה הוא שעיר הוא מושך אבל לא מוכן להכניס אותו לפה שלי
אז תגידי לבעלך שאת מוכנה לשחק להם בקוסקוס אבל ש מישו אחר יאכל אותו הצופה גם שונא קוסקוס

הצופה.

New member
רק שלא יבוא מושיקוווו ויגיד ש....

20 מליון מרוקאים לא טועים
שיווווו

על טעם ועל ריח אין להתווכח....

שולחת לך את בעלי, שיספר לך על החוויה הגסטרונומית הראשונה שלו אצל אמא שלי. גפילטע פיש מתוק... כמעט הקיא את נשמתו הטהורה, ושרד !! לא סתם תכנית השרדות למתחיל, אלא עם חצי פולניה גאה כמוני.

מו שיקו

New member
בכלל נראה לי

ששתית משהו בחיים לא הייתי אומר לחמותי על הקוס הזה מה זה בכלל האוכל הזה? איך אומרים את זה באידיש?

חחח לא חשבתי על זה כך.....

תישארי עם הרגל הקרושה שלך.... אבל דווקא קוסקוס זה מאוד טעים... וגם משמין.. השאלה איך חמותך עושה את זה..

היא התבלבלה עם הרגל שלי...

לא נורא... זה קורה במשפחות הכי טובות... חחחחח

למעלה