וידוי

Fun Fair

New member
וידוי

אני פאן פייר והיום קניתי נעליים ב... ב... טוגו! אבל זה לא היה באשמתי! בחיי! באמצע המסדרון בעבודה, נקרעה לי הרצועה העליונה של נעל ימין, מה שהפך אותה לבלתי נעילה בעליל. עקרונית, אין לי בעיה להסתובב יחפה בעבודה, אבל מה עושים בדרך הביתה? צריך נעליים! אז תפסתי שדכן, אילתרתי איזה פאץ' זמני לנעל הקרועה וקפצתי לקניון פ"ת. המטרה: זוג נעליים זול סביר, שיעביר אותי את היום. נכנסתי לטוגו, ביקשתי "סנדלים שחורים, מינימום כסף. זה מקרה חירום!" ו 30 דקות ו-30 ש"ח אחרי זה הייתי במשרד עם זוג סנדלים חדש. רוב הסיכויים שהן לא תגענה בשלום לסוף העונה, אבל לפחות השירות שקיבלתי היה מעולה
אז, זה הוידוי שלי: גם לי יש עכשיו טו גו בארון

ב-30 שח לא יקרה שום דבר

אם הם לא יחזיקו מעמד עד סוף העונה
תתחדשי ותראי תמונה

אותך לשוטרי האופנה ../images/Emo3.gif

לפני שנה ארע לי מקרה דומה .עבדתי ברח' אחד העם בת"א עםנעלים מעמנואל שהכאיבו לי על כל צעד ושעל. ירדתי לאלנבי, לבזאר הראשון שראיתי,סנדלים בכלום כסף.,את הנעליים שעלי זרקתי לפח אחרי כבוד וחזרתי לעבודה שמחה וטובת לב. עד היום אני מקבלת מחמאות עליהם

Fun Fair

New member
האמת היא שבאופן מפתיע הן נראות לא רע עלי

אני חושבת שאלך איתן גם מחר לעבודה (מקסימום, מה כבר יקרה? אם יהרסו, אני יודעת איפה הסניף הקרוב למשרד
)

אני שמחה להודיע לך ש......

יש לי זוג מגפיים מהם שמחזיקות זו העונה השלישית כבר

לא קונה במצב רגיל בטו גו, פשוט כי הנעליים

לרוב לא נוחות לי אבל יש לי זוג נעלי עקב שאצלי כבר שלוש שנים, ואולי בגלל שהולכת איתן רק פעם ב... הן ממש סבבה ויחסית נוחות.

lollapalooza

New member
בדיוק אתמול

אחותי סיפרה שהיא חיפשה סנדלים לבת שלה, שמיועדים לחתונה, והיא התבאסה להוציא הרבה כסף כי הילדה כבר לא תנעל אותם הרבה זמן עד החורף ואז היא כבר תגדל והם יהיו קטנים, אז היא קנתה לה בטו גו, ודיברנו על זה שגם אם היא תנעל אותם פעם אחת, זה שווה את הכסף. האמת שיש להם דגמים שממש בא לי לקנות, ועוד בכאלה מחירים, אבל אני מנסה לעצור את עצמי ולהזכיר לעצמי שזה יתפרק תוך שבוע...

niya

New member
../images/Emo196.gifשזה לא יקרה שוב, כן?

אחד הדברים המעצבנים ביותר בעולם הוא לצאת מהבית עם נעל במצב תקין, ולמצוא את עצמך עם עקב שבור/רצועה קרועה/ ווטאבר באמצע היום
אני חוששת מנעלי טו-גו בעיקר בגלל הפלסטיקיות שלהן

יצורה

New member
אוי, זה קרה לחברה שלי בדרך למסיבת הרווקות שלה

באתי לאסוף אותה מהרכבתוראיתי אותה צועדת לעברי ומשאירה מאחוריה חלקים מאחת הנעליים שלה. למזלה, אנחנו באותה מידה, כך שאני חיכיתי לה יחפה, ברכב מחוץ לעזריאלי והיא בנעליים שלי, מחפשת חנות פתוחה 5 דקות לפני הסגירה. תתחדשי דארלינג

טפו טפו

איך עשית כזה דבר?
אין לי שום התנגדות לרכישות בסכומים האלו במיוחד כשלא מנסים למכור סחורה של עונה אחת במחירים לכל החיים

Litalxo

New member
גמני רכשתי השבוע זוג סנדלים

ממש יפים ודי נוחים על עקבים גבוהים בטו-גו. גם אם יהיו לא נוחים או יתפרקו, הם עלו רק 30 ש"ח

למעלה