וידוי

mitsi miaoo

New member
וידוי

שלום, הכינוי שלי הוא מיצי מיאו, יש לי פעוט בן שנה ושבעה חודשים והוא משגע אותי אאאאאההההה!!
הוא פשוט לא מקשיב לי, לא משנה מה אני עושה. מדברת בקול חלש אבל תקיף, מרימה את הקול, מזיזה אותו, הוא הכי חמוד בעולם ואז עוד יותר קשה לכעוס עליו. המשחק החדש שלו זה לעשות בריכה מהמים של החתולים, הוא הולך אל הקערה, מכניס ידיים, משפריץ, לוקח כוס וממלא ושותה, הכל בתור משחק ואז לסיום הוא שופך את תכולת הקערה במטבח ורץ ומשפריץ עם הרגליים, חמוד ביותר אבל מעצבן! הוא מוריד אותי מהפסים, אני כל היום מנקה את המטבח בגללו (או בזכותו). ובנימה אישית, מתוק שלי, תעזוב לילדים את המים, אתה הכי חמוד בעולם כשאתה רץ בשלולית שעשית אבל כואב לאמא הגב והבזובז של המים הוא נוראי.

פלגיה

New member
איזו הודעה מתוקה!

הגעתם לגיל קשה, שבו התינוק מפסיק להיות תינוק ומתחיל לפתח רצון משל עצמו. כרגע הרצון הוא לא מגובש כל כך, אלא רק קונטרה לאימא. כל מה שמעצבן את אימא שלו - מוצא חן בעיני הפעוט. אין מה לומר - שלב לא קל, וגם מתיש, אבל אם תתמידי בהתמודדות שלך - הוא יעבור בשלום.

פתרון פשוט! ../images/Emo13.gif

שימי את המים של החתולים במקום קצת גבוה. החתולים יודעים לקפוץ ולטפס, ועד שהילד ילמד יש לך לפחות עוד שנה-שנתיים של שקט

למעלה