וידוי של מת-חי

וידוי של מת-חי

אני לא יודע מאיפה להתחיל... הגעתי לכאן בעקבות איש יקר ואשה יקרה שנמצאים כאן... הם אפילו לא יודעיפ שאני כאן עכשיו... הם גם לא יזהו אותי בניק הזה (כך אני מקווה לפחות). ניק שאני כל כך מתחבר אליו... נולדתי למות... הוא לא יודע מה הוא עשה לי...הוא לא מבין את זה... דיברתי איתו לפני שבוע וחצי... בחיי שניסיתי להבין אותו... הוא התעלם... הוא האשים אותי... למה? אם היה לי אומץ הייתי מתלונן עליו ובקלות רבה הוא היה נכנס לכלא... יכולתי להפיל אותו בקלות בפתיון. יכולתי להקליט את שיחת הטלפון איתו... הוא הודה בעובדות. לא באשמה. שלוש שנים לא דיברנו... לא הייתי מסוגל... וכשעשיתי את זה, הוא פשוט ברח... תמחקו אותי מהחיים... לו היה לי אומץ... נולדתי למות.

tairon

New member
נולד יקר..

אני לא כל כך הבנתי מה נעשה לך.. ולמה?? אני יכול לומר לך שלא נולדת למות נולדת לחיים האלו על מנת לחיות אותם וכן.. לצערנו לפעמים אנחנו חווים דברים לא נעימים.. אל תשמור בבטן דברים כי זה רק מכביד עליך .. ותחייה את החיים כי נולדת לחיות

tairon

New member
לא נולד אתה לא אני פשוט..

ניסיתי להבין מה מניע אדם להגיע למצב שהוא חושב שהוא נולד למות כי אני סבור שאתה נולדת לחיים האלו לא יודע מה קרה? ומה עברת?... אבל שום דבר לא שווה את החיים שלך עד כדי כך החיים שלך יקרים מאד

טאי...

טאי, אתה יכול לכתוב כאן את המייל שלך??? אני מנסה לשלוח לך מייל ולא מצליח...

נולדדדדדדדדד יקרררררררר

בוקר טוב זאת אני יונית נעים מאוד, קראתי מה שכתבת ומאוד קשה לי להבין על מה מדובר, לכן אכתוב בכללי שלא כדאי לחשוב מה שאתה חושב, תמיד צריך לחשוב טוב וללכת עם מה שאתה רוצה לעשות. אשמח אם תפרט אם בא לך כי מאוד רציתי לייעץ. שיהיה לך בוקר נפלא. יוניתתתתתתתתתתתתת

למעלה