וידוי של חמות

יערית

New member
הוא גם בתמונה

צנוע וענו,בחיים לא מתלונן,גם כשנשמע לא טוב,טוען שזה "רק בעיות בלב לא משהו נורא"..הוא בד"כ מטייל מתפילה לתפילה

אם הילד הזה לא הצליח לראות את אמא

שלו והמחוות שלה..גם אחרי כל כך הרבה שנים בבית..איך אפשר לצפות ממנו לראות אותך..ואת סגולותייך תוך 3 או 4 שנים??

יערית

New member
עלית על הנקודה!

וזה בדיוק מה שאמרתי לו בחיי כשהיינו נשואים.אבל הוא ידע,הוא העריך..אבל לא עשה עם זה הרבה.

קורהלי

New member
חמותי לא יודעת מכלום..והיא מתקשרת

אלי..ואני לא עונה לה..מאז..מתביישת

יערית

New member
זה הזמן

אם נגעתי בך...תעשי משהו עם זה,מומלץ,אחר כך הבטן מתנפחת

קורהלי

New member
לא מסוגלת..

היינו כמו חברות..יצאנו יחד לטייל בקניונים.. עשינו קניות יחד.. ישבנו בבתי קפה.. שיחקנו טניס יחד.. ואם יתגלה לה הספור? הגרוש שלי יכול לגרום צער לשננו.. אז עדיף כך .

יערית

New member
לגלות מה?

את סיבת הגרושים?חושבת על הגרוע מכל -בגידה-,היא לא חייבת לדעת,אבל קשר שמושתת על יחסים בין סבתא לאם נכדיה רצוי שישאר, לא חייבים להיות חברות טובות.אני מעולם לא הייתי חברה שלה, התנהגתי יותר כבת.

קורהלי

New member
עיזבי..ספור ארוך..

בכל אופן זה הרבה יותר מסובך.. האמיני לי שאני מקנאת בך.. הלואי ואלו היו הבעיות שלי.

ס ת י ו 5

New member
חומה אנושית

היא פקחה עיניים בתחושה של חוסר. לא חוסר אונים אבל חוסר. כמו משהו ריק בבטן. תמיד ידעה להיות ולרקוד את הלבד הזה שלה. היתה לה כמיהה לשקט שעטף אותה בכל פעם שהם היו הולכים. הם התווכחו על מי ידבר איתה ראשון. והיא רק חייכה ושמחה כל כך על האושר לשמוע את קולה בבית ההוא. תמיד היא חשבה עליהם. והיום. היום היא הרגישה צביטה בלב. יש לה לב כל כך רחב יש בו מקום לדאוג לכולם. היא הרגישה עונג רצוף על כך שזוכרים אותה רק בטוב. למרות שידעה שבדיוק כך יהיה. גם לקרוא א ו ת ך מחמם את הלב יפה שלי

גלי10

New member
בידיוק מחרתיים

לפני שלש שנים , חיתנתי את כלתי עם הג'וניור הבכור שלי. ואז תהיתי אם מחברה היא תהפוך לי ל"כלה". וגם כשלפעמים היא קצת מעצבנת (אותו) איתי היא עדיין מתוקה. וגם אני איתה. נשארה חברה. ככזו היא פונה אלי. ואני אליה. וכשעם כולם היא ברוגז איתי היא מחייכת. ואני מחבקת. אותה. אותו. וגם אם , (ולוּ יהי שלא) ייפרדו דרכיהם , אני בטוחה (היום) שאשאר סחבקיה. למלו. כי היא קודם "האדם" ואחורי זה "הכלה" נראה שזה גם מה שאצלך קרה
גלי , דברים שרואים מכאן...

למעלה