וידוי של חמות

יערית

New member
וידוי של חמות

היום הראשון לחופשה של ילדיי אצל אביהם,הבוקר קמתי עם תחושה של חוסר,זה לא כ"כ אופייני לי להיתגעגע אליהם מיד כשהם הולכים,זה בדרך כלל לוקח יומיים או שלושה, מרגישה את הצורך בשקט הזה שעוטף אותי.הערב הרמתי טלפון, וחמותי ענתה,גם הילדים ענו בצד השני,התרגשות גדולה היתה מלווה בויכוח מי מדבר איתי ראשון,את הזכות הענקתי לחמותי. אחרי המה נשמע,מה מצב הבריאות ואיך היא מסתדרת עם הנכדים, היא אמרה לי: "את יודעת,האישה של משה לא מגיעה אלינו בשבתות,אותו אנחנו כבר בקושי רואים אלא אם הוא בא עם הילדים פעם בשבועיים,זה המצב, היא נחמדה ודואגת לו ,אבל אין את המשפחתיות איתה.ובאמת שאהבתי אותך,לא רציתי שתתגרשו,רציתי עוד נכדים ושיהיה לכם רק טוב יחד" השיחה התערכה ואני בעדינות אמרתי את דעתי בעיניין, חמותי מתגעגעת לימים של יחד,מספרת לי שהבת שלי עוזרת לה בבית "היא נקיה כמוך",ואני מרוצה לפחות שהקטנה והגדול שלי שם עבורם, לעלות להם את מפלס מצב הרוח,להכניס מעט רוח חיים בבית,תמיד תמיד דאגתי להם כאילו הייתי הבת שלהם,והיום צבט לי שאני רחוקה, שכבר לא שם בכדי להזכיר לבן שלהם להיתקשר אליהם יותר,לקחת את אמא שלו לטייל מעט ולנשום קצת אויר מחוץ לקירות הבית,הם מזדקנים כך גם הכוח שלהם. אבל זה חימם את הלב,שגם כשהוא בזוגיות שנייה,הם זוכרים לי רק טוב, ואפילו מתגעגעים לימים אחרים שידעתי בתוך תוכי...שיתגעגעו אליהם.

swansea

New member
../images/Emo39.gif

מחמאה נפלאה קיבלת.... אשרייך ואשריהם.

אני...

אני מאמינה לה שהיא אוהבת אותך... היא... הכירה אותך מקרוב... ובך...יש הרבה מה לאהוב.

הוא כנראה לא ידע ולא יודע מה הפסיד

אמא שלו כן יודעת.. אולי היא מקווה ש..מי יודע..הכדור עגול..

אין ספק שאמא מקבלת את הבן שלה

אפילו כשהוא מאכזב אותה..או טועה בדרך שלו.. אהבת אמא..זה הכי אחי..

יערית

New member
הם מקבלים אותו

ולא מעיזים להע{א}יר לו,אני זו שהייתי עושה את ה"עבודה " הזו. חושבת שאולי כדאי שאתפוס אותו לשיחה טובה,שמעתי את הכאב של אמא שלו,אני יודעת שהוא יכול לעשות יותר.

יש אמא שלא מקבלת את הילד שלה?

כמו שעכשיו הבנתי..היא פוחדת מהתגובה שלו..הוא בטח ישיר כזה..מטיח בפנים ..בלי חשבון..

יערית

New member
אין קשר

היא גידלה אותו בכפפות משי,מה שכואב לה אף פעם לא תספר לו, מרוקאית,בן יחיד...בד"כ יותר קל להיפתח מול בת או כלה. מתחילת הקשר היא היתה יורת פתוחה איתי מאשר איתו.הוא מאד רגיש אליהם,אבל לא רואה את המחוות האלו כחשובות.

למעלה