וידוי של בוגד

וידוי של בוגד

אתמול אישתי הלכה לישון מוקדם -היה לי זמן, נסעתי לקאנטרי בת"א לשחרר חומר עשיתי שילמתי חזרתי, והרגשתי חרה כי לא רק שבגדתי,לא נהנתי בכלום -אפס ,יחסית לאשתי 1 חלקי 1000 והרבה יותר וא"כ , למה? (המשך יבוא)

אויטה2

New member
לפעמים אני חושבת שאתם כלבים, מה,

מה הקטע , החור שלה זה לא כמו החור של אשתך? יש לה חור מזהב, אולי מכסף? מודבקים עליו יהלומים, אתם מחוררים ואחר כך מתחרטים, לא חבל להרוס משפחה, לפגוע באישה, אפילו אם היחסים ביניכם "על הפנים" לא כדאי לפגוע, חבל, תאמין לי שהחור זה אותו חור. רק הצינור הוא לא אותו צינור, את זה אל תשכח לעולם.

צודק מנסיון...

הקטע של הגברים הוא שמים גנובים יומתקו, ומרגישים שאצל ההיא.. גן עדן יהיה... ותכלס זה מגעיל, גם אם אתה מכיר ויוצא עם המאהבת תקופה. בקיצור... לא שוה לבגוד!

ImmortalSoul

New member
החיים דורשים נסיון

כבני אדם אנחנו סוחבים איתנו רגש וכדי להבין את מקומנו אנחנו צריכים לחוות . זה לא קשור לזה שאנחנו גברים או נשים גם אתן בוגדות בנו אבל זה החיים ולא כל אדם חזק בכדי להבין שזה לא הבגידה והחור או הכלי שיעשה לו או לה את זה אלא להיות עם אדם שהוא אוהב אותו ונאהב על-ידו. לא תנאף לפי דעתי זו הבנה ולא גזרה משמים.

אנושית~

New member
טופ שלא נהנית

אחרת אולי היית הופך ת,זה להרגל מסריח תחשוב רק על המחלות שיכולת חלילה להעביר לאשה שלך ..אז זה שווה?? ומה לא לימדו אותך לשחרר במו ידיך..שים סרט או תפנטז לך ..נקי זול יותר וללא נקיפות מצפון מומלץ!

די דנסר

New member
לא להטיף לך אני כאן

אין לי מה להטיף לך, כיון שאינני מכירה אותך, ואינני יודעת מה הרקע למעשה, אך אני יכולה לעוץ לך עיצה ידידותית: עשית מה שעשית ולא נהנית. עכשיו הזמן לעשות חושבים ולנסות להבין מה משך אותך לבגוד. אולי ההבנה תמנע ממך לבגוד בעתיד. לעיתים זה נשמע כה פשוט... לבגוד באופן חד-פעמי. אך עם זאת אני מבינה שיש בך חרטה על כך, ושאין לך כוונה להפוך זאת להרגל. לעיתים, שוטטות באתרי אינטרנט וצ'טים למיניהם מאד מגרים ומושכים למעשים כאלה, אז עצתי לך, שלא להיסחף לשיחות בנושאי סקס. תשתדל לחזור לרגעים יפים עם אישתך ולחשוב חיובי. כי.... לבנות משפחה זה יותר קשה מלהרוס אותה (אויש... הטפה קטנה בכל זאת).

genotip

New member
האמת ש...

"אתה עכשיו בוגד בה, מרגיש גיבור רק לרגע. אתה לא סמרטוט אתה סמרטוט מלוכלך" האמת שיש פעמים שבגידה עושה טוב לקשר, אני מקווה בשבילך שזאת אחת הפעמים. שיהיה רק טוב

Bgiginia

New member
אתה לא בוגד...

אתה אידיוט מושלם ...... כשגבר הולך לזונה הוא לא בוגד באישתו הוא בוגד בעצמו בערכים שלו ובכיס שלו .... אז מצד אחד תרגע לא בגדת בה אלה בעצמך מצד שני תתחיל לדאוג לקבל טיפול טוב לפני שאתה משחרר חומר נוסף אצל אשתך ובנתיים תדפוק את הראש בקיר ותרגיש חרא .....מתגנב לזונות באישון לילה שכמותך ...ושלא תעיז לספר לה על זה ולחשוב שהיא תבין או תסלח לך בגלל שאתה מצטער ושלא נהנת.

למעלה