וידוי שלי?

idanem

New member
וידוי שלי?

זה משהו שמציק לי.. אני מדבר יותר מדי.. או במילים אחרות-"זיין שכל" אני שונא את זה...אנשים שסובבים איתי שונאים את זה...ואני לא רוצה שזה לא יהיה לי כי אני רוצה להיות עצמי...אבל אני רוצה להפחית את זה..אני פשוט רוצה לרכוש יותר תמימות, ולא להתערב בכל שיחה שאני שומע...זה מציק לאנשים וזה מציק לי שאני מציק להם...יש לי כבר כינוי-"חופר"...כי אני חופר לאנשים בשכל...אין לי בעיה עם הכינוי הזה..אני די אוהב אותו..אבל זה פשוט גורם לי להבין שאני מדבר יותר מדי...אני רוצה להפסיק קצת עם כל הדיבורים האלה ולהיות קצת יותר תמים...יש לי רגעי תמימות..אבל מעט מאוד כאלה...ואני רוצה יותר...

די דנסר

New member
יגידו מה שירצו...

אף פעם לא אמרתי למישהו שהוא מבלבל את המוח, מקסימום התעלמתי ממחצית הדברים שאמר... אתה מדבר כי זה הצורך שלך, ואסור שעל צורך בסיסי כזה תוותר. חוץ מזה, מה זה קשור לרגעי תמימות? שתיקה לא מביעה תמימות, מקסימום "סייג לחכמה - שתיקה".

silver82

New member
תעשה עם זה

לך תהיה פולטקאי עיתונאי שדרן רדיו תעשה משהו עם מה שאתה אוהב אבל אל תפסיק להיות עצמך

JudyWn

New member
שים ברקסים על הלשון

תספור עד 10 לפני שאתה נכנס לשיחה של אחרים תשאל את עצמך "יש לי באמת מה לתרום שיחה הזו?" תגביל את עצמך למשפטים קצרים אל תתערב כשלא שאלו אותך אלה הטיפים שבינתיים עולים לי בראש

למעלה