-- וידוי קטן--

g u r a

New member
-- וידוי קטן--

שירקוש יקרה. את בת 19, ומחוץ למערכת יחסים כרגע.צעירה יפה,ומלאת סקרנות באופן טבעי. אני בת 38 נשואה ויש לי 3 ילדים קטנים. השאלות שאת שואלת..מכניסות אותי ל"פלונטר" ואני מוצאת את עצמי חסרת מילים.כל פעם מחדש. קראתי את השרשור (שהפך להיות בלתי נסבל.)כמה וכמה פעמים מאז אתמול שהרגשתי שאת פגועה.( ומיד התנצלתי ,אפילו שאני לא יודעת אם נעלבת ממני, או מאחרת.)בכל אופן, התגובה הראשונית שלי לשאלתך היתה מתוך -מגננה- כי עמדתי בסיטואציה מביכה.שוב לא היתה לי תשובה לשאלתך החכמה.אז שלפתי מהמותן,ולצערי אחריי הבנות המשיכו.. לכן- קבלי את התנצלותי הכנה,על שלא חשבתי פעמיים על מה שכתבתי. לא הייתה לי כוונה להעליב או לפגוע, או חלילה להשתיק אותך, או להרחיק אותך מאיתנו.(הפורום) אני יודעת שקשה " להרים את הראש" אחרי שנפגעים. קחי לך את הזמן..ובכל מקרה - אל תעזבי אותנו בבקשה. ((ולמי שתוהה- למה לא עשיתי את זה במסר אישי? מפני שאני מרגישה שזה לא אישי,וכולכן צריכות לקרא את הוידוי שלי - לשירקוש. ואולי להרגיש אשמות כמוני!!

eרון

New member
עכשיו נכנסתי וראיתי, שרקוש סליחה

אני ממש מתנצלת, באמת שזה היה ברוח טובה, לא חשבתי לרגע שתקחי את זה אחרת, ושיהיה לך ברור שאם את לא באה אני באה אליך ולוקחת אותך אלינו ביום שישי, כי אי אפשר לפתוח מפגש בלעדיך, את ממלא את הפורום בשאלות ומוסיפה עניין לפורום, וזה שאין לך חבר כבר מזמן הפך להיות שולי בפורום. את אחת הבנות האהובות עלי, ממש לא התכוונתי לפגוע, ואם יש משהו שאני יכולה לעשות שתסלחי תומרי ומיד אבצע. אני כאן מצטרפת לשרשור שיעל פתחה, כמו שהצטרפתי בפעם הקודמת, רק כשאז חשבתי שזה מצחיק.... את באמת חשובה שרקוש, וזה לא סתם. אני שולחת לך לבנתיים חיבוק ונשיקה ורטואלים, ותתכונני לקבל אחד גדול וענקי במפגש ביום שישי, לא מבטרת עליך אוהבת המון שרון

s h i r k u s h

New member
יעל ושרון וכולם ../images/Emo24.gif

אני חושבת שכולנו מסכימים שהשרשור לא ממש היה לעניין, והיה די פוגע. לסלוח אני מנסה, אבל אני די פגועה ולשכוח- לא חושבת שאוכל כי העלבון די צרוב בי כרגע. בקשר למפגש- אני לא מבטיחה שאבוא, רוצה עוד זמן עם עצמי לחשוב על זה אבל כנראה שאני אבוא כי מתה לראותכם. פשוט מקווה שתלמדו מזה ותבינו שמאחורי כל כינוי יש בנאדם חי וקיים שיכול להיפגע מדברים שרושמים, ואני יודעת שלא התכוונתם לפגוע והכל היה בהומור אבל תחשבו שזה היה הפוך והיו ככה כותבים לכם רשימה של אנשים- איך הייתם אתם מרגישים. ובזה אני רוצה לסגור את העניין ולהמשיך הלאה, חבל להוציא את זה יותר מהפורפורציות. תודה לכולם על ההתנצלות

g u r a

New member
סליחה..טעות שלי

ואת צודקת..מיצינו! ממשיכים הלאה. שיהיה יום נעים ומקסים

אני לא מסכימה איתך שירקוש

לדעתי השרשור שלך מעניין כמו אלה האחרים את חייבת להמשיך ולכתוב מבלי לחשוש מהשלכות כי ליבנה את העיניין וזהו. הלאה להפסיק לדוש בנושא הזה. שיהיה לך יום מקסים עם המון רעיונות לשרשורים.

למעלה