וידוי קטן

doroni1

New member
וידוי קטן

נולדתי עם אשך אחד וזה פוגע בדימוי העצמי שלי ביחסי המין עם בחורות. היו מספר בחורות בעבר שגילו זאת בעת קיום יחסי המין. אני יוצא עם בחורה כשבועיים ואני בטוח שכשיגיע קטע הסקס אני ירגיש שוב את תחושת הבושה והרתיעה. חשוב לי לומר כי אני בחור נאה מאוד ומושך בחורות רבות, אבל המום הזה מפריע לי מאוד. האם אני צריך לגלות ולהתוודות לפני הבחורה לפני שאנחנו נכנסים למיטה? מה לעשות?

yulinka

New member
פעם יצאתי עם בחור ש...

אבד אשך אחד בתאונה כשהיהליד ושמו לו אשך מלאכותי מסיליקון במקום...וזה נראה בדיוק אותו דבר.. ובכלל לדעתי אין מה להתבייש בזה

בפירוש לא

הכל עיניין של גישה. כשאתה עושה ממשהו סיפור, הוא יראה כזה, אם לא תייחס לזה חשיבות, כך גם בת הזוג והחברה תתייחס לזה. אישית אני בכלל לא חושבת שזה מום. זה לא צריך להפריע לא לך ולא לבת הזוג. אם בכל זאת זה מפריע לדימוי העצמי שלך ולביטחון, כפי שאמרו פה, אתה יכול לעשות ניתוח להוספת אשך מלאכותי. בהצלחה נוAה

dudusch

New member
הלו דורון, ברוך הבא...

הסתכל על זה כך... כל המערכות מתפקדות? הוא עומד במשימה? אין תלונות על הביצועים? הוא לא קטן או משהו... נכון? אז מה אם יש לך רק אחד... יש אנשים שעוברים ניתוחים בהם קושרים להם אשך, יש כאלו החולים בסרטן וכורתים להם אותו. אתה נולדת בלי אשך אחד... אז מה? אין לך מה לאמר לה לפני מאחר ואין משהו שיפגע בהנאתכם... עם הדימוי העצמי שלך עליך להתמודד בצורה אותה אתה מוצא לנכון. או שתשלים עם מה שהטבע חנן אותך בו, או שתעשה ניתוח לשנות. שיהיה לך בהצלחה, ושוב, ברוך הבא!!!

tiptiponet

New member
מה יש להתוודות???

או כמו שאמרו לי פעם, אם בחורה רוצה אותך לא לזה היא תשים לב, אל תייחס לזה יותר מדיי חשיבות, אז גם הבחורות לא ייחסו לזה יותר מדיי חשיבות...

r i p l y

New member
תעשה מה שאתה מרגיש

אם יש לך צורך לדבר ל זה לפני או אחכ כדי להוריד אבן מהלב. אז תגיד אם היא נמשכת אליך וכיף לכם ביחד אז זה מה שחשוב

r i p l y

New member
חברה מה אתם מכניסים פה רעיונות

לגבי ניתוח הוא לא דיבר על זה כרגע. אגב בעונה שעכשיו הסתיימה של הסדרה "סקס והעיר הגדולה" החבר של מירנדה גילו לו גידול והוא נאלץ להסתפק ב אשך אחד. (זה לא הפריע לו להכניס אותה להיריון לא מתוכנן...
עכשיו שמים את הפרקים בשידור חוזר החל מיום ד´. אגב לא קשור-- סמנתה הזאת כזאת שרמוטה אלוהיםםםם

doroni1

New member
תודה לכל החברים

התשובות של כולכם חיממו לי מאוד את הלב ותודה על התמיכה. יש לי בטחון עצמי רב בקשר עם נשים ורובן לא עשו מזה עניין גם אם הדבר לא התגלה להן. אני בכל מקרה אף פעם לא יזמתי שיחה על כך. העליתי את העניין משום שהבחורה האחרונה איתה יצאתי גילתה זאת בעצמה והתחילה לשאול אותי שאלות רבות על כך כמו האם זה לא פוגע בפוריות וכד´ ולמה הסתרתי את זה ממנה!. מאחר ומדובר בנושא רגיש ומביך הרגשתי במצב של התגוננות. אין לי בעיות בקיום יחסי מין וכל העסק מתפקד 100%. חשבתי פעם לעשות ניתוח השתלת אשך מלאכותי, אבל הדחקתי את זה, כנראה משום שזה לא ממש הטריד אותי. בכל זאת אני עדיין מתלבט. לאור הנסיון האחרון, האם עדיף להזכיר זאת ביוזמתי ובגילוי לב לבחורה איתה אני נכנס למיטה או להשאיר לשיקול דעתה אם לדבר על זה ולשאול שאלות מביכות, כאשר היא מגלה זאת בעצמה. שוב תודה על הכנסת האורחים.

גולבי

New member
היה לי חבר

שהיה לו רק אשך אחד (נולד ככה) ורק אחרי איזה חודש ביחד הוא שאל אם לא שמתי לב והתשובה היתה - לא, ממש לא שמתי לב, וזה גם ממש לא שינה לי לשום דבר. אם כל העסק מתפקד, למי אכפת אם יש לך אשך אחד? ולמה אתה צריך להגיד את זה לפני שאתה נכנס עם מישהי למיטה?

doroni1

New member
לפעמים צריך לומר

משהו לא בגלל שזה הדבר החשוב ביותר, אלא על מנת למנוע שאלות מביכות שעלולות להתעורר עקב בורות, חוסר הבנה והתחשבות ועלולות לפגוע. חברה אחרונה שלי השליכה את זה על נושא של אמון...כאילו הייתי צריך לשתף אותה ולספר לה.

orrrr

New member
אשכים זה במילא איבר מכוער

אחד פחות יותר נחמד.

למעלה