וידוי קטן - ניסיון מדעי

וידוי קטן - ניסיון מדעי

אתמול תוך כדי ליטופים עצמאיים......לא גמרתי כי הייתי חייב לשמור את כוחי לבת זוגתי.....יצאה לי טיפה קטנה של חומר ואני אחרי שנים של רצון אספתי אותה עם האצבע וטעמתי..... האמת זה לא נורא ויש לזה טעם סביר בטח לא יותר נורא מהטעם הנפלא שלכן. מה דעתכן? דרך אגב אני חדש פה אז .....אהלן לכולם!!

מפ33יצה

New member
../images/Emo19.gif זהב.....

מזכיר לי בדיחה: איש אחד תופס דג זהב הדג אומר לו: " בבקשה אל תהרוג אותי, אני אתן לך משאלה אחת, תבקש כל מה שאתה רוצה" האיש חושב חושב ולבסוף מבקש שכשהוא משתין יצא משם שמפניה. הוא טועם, בודק וירא כי טוב. למחרת הוא החליט לערוך מסיבה הזמין את כל החברים והמשקה העיקרי כמובן- יין , וככה כולם שותים ונהנים חוץ מאישתו שלא נוגעת, שואלים אותו : "למה אשתך לא שותה, מה קרה" הוא צחק ומשיב- היא, תשתה ישר מהבקבוק... אז.... תהנה לך

eric5

New member
אהלן

את כפות רגלייך כבר ליקקו או שאת מעדיפה רק מכות בישבן?

מפ33יצה

New member
../images/Emo140.gif פרח עבורך..

בעלי אוהב ללקק את אצבעות רגלי כשהן נוטפות ביין משכר ... ורק לשובבים אני נותנת מכות בישבן.... שידעו את מקומם.

keliy

New member
היי לך...

ברוך הבא בהחלט..... נחמד שטעמת... זה מעניין.. תמיד רציתי לראות איך גבר יגיב כשהוא עצמו יכניס את זה לפה...... כל פעם תאכל משהו אחר והטעם ישתנה..... תאכל דברים מתוקים או פירות והטעם יהיה טוב יותר.. זה קצת פסיכופטי אבל מה שאוכלים משפיע...

*g99

New member
אמת ויציב..

תנסה ענבים מתוקים,תאמין לי שיהיה לך טעים..

tukikatan

New member
אם כבר מדע...

אז מה שטעמת זה לא שפיך אלא נוזל סיכה שיוצא לפניו... מתוחכם אה? אני ממליץ לך על שיטת טעימה שאני ניסיתי פעם - בת הזוג שלי מצצה לי, את מנת הזרע המשובחת שהענקתי לה היא החזירה לי מיד. זה היה מסעיר ומרגש והטעם (לפחות שלי), לא להיט. מותיר הרגשה מוזרה בפה ובגרון בהצלחה

למעלה