וידוי מחיי

LOVE SIMS 2

New member
וידוי מחיי

בטח תצחקו עלי שאני ילדה כזאת קטנה וכותבת ככה, אבל זה מה שקורה לי. ואולי אני רק בת 12, אבל הבעיות שלי גדולות בדיוק כמו של מבוגרים. יש ילדה אחת בכתה שלי שהגנה עלי פעם אחת, ומאז יש לי אובססיה כלפיה שאני רוצה להיות חברה שלה וחושבת עליה כל הזמן ומקנאה לה וכל דבר שקורה לי אני נזכרת בה. לדוגמא, יש משהו מצחיק, אני חושבת... אני אספר אותו לה. והיא מסתובבת עם ילדות אחרות, ואני לא מקובלת וחסרת ביטחון, פעם אחת היא נחמדה ואז היא אדישה, היא אומרת שהיא תתקשר ולא מתקשרת. אני בוכה בגללה, בדכדוך עמוק, ואני לא יודעת מה לעשות!!!!!!!!!!!!!!

אין לך ברירה אחותי..

את חייבת לרדת ממנה, לפחות קצת. להפסיק לצפות ממנה להיות מה שהיית רוצה שהיא תהייה, כי היא לא תהייה.

לדעתי את פשוט...

רוצה להיות חברה שלה בכדי להיות ולהתקרב גם לחברות שלה שהן כל היום בחברתה. אני חושבת שאם יהיו לך חברות משלך, ואם יש לך צרי עימן קשר הדוק יותר ותיראי שגם הן מגינות עלייך וחברות שלך ואם יגידו אתקשר את באמת תקבלי טלפון מהן. ולגבי חוסר הביטחון עצמי בגילך הוא תמיד חסר וגם למי שיש לה אותו רוצה עוד- תעשי דברים בכדי לקבל ביטחון עצמי אך לא מופרז מידי כי גם זה לא טוב. בהצלחה!!!

LOVE SIMS 2

New member
יש לי חברות טובות

ממש ממש טובות! והכי אמיתיות בעולם! אבל אני כל כך רוצה להיות חברה שלה... יש לה הומור מיוחד כזה, והיא הגנה עלי, והיא הייתה ממש טובה אלי. אבל היא גם רעה ויש לה תכונות רעות, והיא כבר לא מה שהיא הייתה פעם, ואני לא מבינה מה אני מוצאת בה, אבל אני פשוט מעריצה אותה

lilo the sexit

New member
היא ילדה ש...

אין לה חיים! יפה מצידה שהיא הגנה עליך כל פעם אבל! אין לה חים אולי תקחי אותה לשיחה! וזהו..?

LOVE SIMS 2

New member
זהו ש...

הציעו לי להציע לה להיפגש בבית קפה ולדבר איתה ובאמת עשיתי את זה, בטלפון, והיא אמרה שהיא תגיד לי בבית ספר מתי היא יכולה והיא בכלל לא דיברה איתי! ונראה לי גם שהיא לא תדבר... היא פשוט מתחמקת ואני כל כך עצובה ונגיד קורים לי דברים טובים ואז מתקלקל לי המצברוח כי אני נזכרת בה ופעם היה לי מצברוח טוב וראיתי אותה אבל נהיה לי מצברוח רע...

LOVE SIMS 2

New member
את חושבת?

היא כזאת שמסתובבת עם הבנות המקובלות ורוצה להיות במרכז תשומת הלב

lilo the sexit

New member
אז היא סנובית!

היא כזאתי ילדה עם שער שחור ואוספת כזה עם קליפס רזה כזאתי?

LOVE SIMS 2

New member
שכחתי לציין...

היא נראית גדולה לגילה, כמו בת 16. והיא רק בת 13. פעם היא באה למסיבת הבת מצווה שלי וסבא שלי חשב שהיא אחת מההורים. בדרך כלל היא עם שיער פזור והיא נורא נורא יפה וזה שהיא גדולה גם גורם לי לרצות להיות חברה שלה

די!כולם כאן אומרים את אותו הדבר אבל

שוכחים את גיל נעורינו, גם אנחנו היינו בגילך וגם לנו הייתה הבחור/ה שרצינו לעצמנו או שרצו אותנו ומבלי לשים לב פגענו ונפגענו. את חייבת לדעת שאם היא מתנהגת ככה כמו שאת מספרת שהיא תבדוק מתי נח לה שתשבו בבית קפה ונעלמת אני הייתי מבינה מזה שהיא לא הכי בעד להיות בקשר חברותי איתי ושאני סתם רוצה להיות חברה שלה ושהיא לא שווה בכלל שתשתיני לעבר הכיוון שלה. אולי עכשיו את מסתכלת על זה בצורה שונה כי זה הגיל (שוב גם אנחנו היינו בגילך ויודעים מה את עוברת), אבל בעוד כמה שנים נניח גיל 18,20 את תגידי לעצמך איזה משוגעת הייתי שרדפתי אחרי הדבילית הזו מי היא בכלל ומה היא שווה- אפס. לסיכום תחיי את חייך ותוציא לך אותה מהראש ותכניסי דבר אחר לראש את הרבה יותר טובה, יפה, ושווה ממנה- וזה אפילו מבלי לראות אותך או אותה.

די דנסר

New member
בילדותי...

גם לי היתה חברה בכתה ז'-ח', שמאד אהבתי ורציתי להיות רק איתה. זה התחיל בכך שהיא היתה מאד מקובלת ואני הכי פחות, אבל היא רצתה ללכת איתי. אני מאד אהבתי בה את הביטחון העצמי ואת היופי, ואת העובדה שהבנים אוהבים אותה, כאילו זה מקרין גם עלי... אני הייתי הצל שלה למעשה עד שהבנתי שאין לנו שום דבר משותף ושהיא כבר לא גורמת לי אושר בחברתה, ושאני סתם ילדה שמסתובבת עם מישהי חזקה מאד. גם היא נראתה כמו אחותי הגדולה וזה אולי מה שמשך אותי להתחבר אליה. אבל מאוחר יותר כשהתרחקתי וראיתי אותה מהצד, הבנתי עד כמה הייתי והרגשתי אפס לידה. אני מציעה לך שלא להידבק אליה יותר מדי. תחשבי מה מושך בה במיוחד ואז אולי תוכלי למצא אצל בנות אחרות את מה שבאמת חסר לך.

JudyWn

New member
נראה לי

שיותר משאת רוצה להיות חברה שלה, את רוצה "לזכות" בכל מה שבא יחד עם זה - הפופולריות, החברים, שישימו
אליך וכו'. אל תרדפי אחריה, זה לא נעים לה וגם לא לך להרגיש פתטית. אם היא לא רוצה להיות חברה שלך (ובינתיים היא מתנהגת כאילו היא לא רוצה) אל תכריחי אותה. זה לא יהיה טוב לאפחת מכן. אמרת שיש לך חברות, לא? אז אולי במקום לרדוף אחרי הילדה הזו תבלי עוד זמן עם החברות הטובות שלך שכן מעריכות אותך ונהנות בחברתך?

למעלה