וידוי מהלב

וידוי מהלב

הכרתי מישהי קטינה ואני בן 25 בהתחלה היא פנתה אליי הכל היה סבבה דיברנו בטלפון ואז החלטתי להתקשר אחרי שהשאירה מספר דיברתי איתה ואמרתי לה שאין מצב אתמול התקשרה אליי חברה שלה ואמרה שהיא רוצה לדבר איתי דיברנו יום שלם אתמול ואז קבענו להיפגש ואז היום ההורים גילו את זה אני לא יודע מה לעשות הבת היחידה ששלחה לי הודעות והתקשרה ועשתה מאמצים ומממש רצתה זאת היא ועכשיו הכל התפרק בגלל הורים שלה אני כל כך מיואש

די דנסר

New member
לאגס מנומס

למרות האכזבה, אני חושבת שכדאי להיות מציאותי ולא לטפח ציפיות מקשר עם קטינה. היא עדיין לא בנויה לקשר שאתה צריך, ועד כמה שהיא תהיה בוגרת, עדיין לא מספיק עבורך. היא או אתה תגלו זאת מהר מאד וחבל להתחיל בכלל את הקשר. ההורים שלה יודעים מה טוב עבורה ולכן רצוי להתנתק ממנה מוקדם ככל האפשר ולפני שהם יאשימו אותך בהתעסקות עם קטינה. מאחלת לך זוגיות טובה ומתאימה. די דנסר

שלוק29

New member
העולם הוא שחור ולבן. . .

אין אפור!!! יש חוקים בארץ הזאת, אם אתה גונב מכולם אתה קלפטומן ואם אתה שוכב עם קטינה אתה פדופיל. . . . יש פה משהו לא ברוררר??? עזוב אותך אחי קח אחת בוגרת למה להסתבך! (אגב סבתא שלי בת 86 אם אתה מעוניין...)

JudyWn

New member
אגסון חביבון

נראה לי שעדיף לך לתת לילדה ללכת ולעשות דברים של ילדות. הבחורה הנכונה עוד תגיע - אבך אני חושבת שקטינות זה *ממש* לא בשבילך.

אני דיברתי איתה אתמול

השלמנו שבוע שעבר סיכמנו שאם יהיה מין זה יהיה בהסכמה

JudyWn

New member
נו באמת! ../images/Emo46.gif

השלמתם או לא - אם יהיה מין (בהסכמה או לא) זה עדיין לא חוקי - זו בעילה בהסכמה ויכולים לתבוע אותך על זה. שומדבר טוב לא ייצא מבחור בן 25 ונערה בת 17.

../images/Emo46.gifלא יהיה סקס

יהיה רק נגיעות זה לא בעילה מה לעשות אני תמים בקטע הזה

JudyWn

New member
אגסון, תעצור רגע ותחשוב ../images/Emo92.gif

באמת שלא מעניין אותי אם יהיה סקס או לא ואם לא אז עד איפה כן, כמה, למה ולאיזה בסיס הגעת. אני לא ד"ר רות ואתה לא חייב לי הסברים ודיווחים על ההישגים המיניים שלך.
מה שכן, באת לכאן לבקש עצה לגבי הקשר הזה - ואני נותנת לך אחת - לדעתי (האישית בלבד) אין לבחור בן 25 מה לעשות עם בחורה בת 17. יש לכם נושאים משותפים? אתה עובד ואולי שוכר דירה והיא? היא בכלל בראש של בגרויות וצבא. זה נראה לך כמו בסיס לקשר? אתה באמת מרגיש שיכולה לצאת מכאן מערכת יחסים זוגית משמעותית לשניכם?
מלבד ההשלכות החוקיות והפסיכולוגיות של להיות בקשר עם בחורה בת 17 - האם אתה רוצה להיות איתה בקשר כי זה מה שאתה יכול להשיג או כי היא מי שאתה רוצה?

צודקת אני אחשוב על זה

אבל למה לעזאל במציאות כל כך קשה להכיר? ולפעמים אתה צריך לרדת על ארבע כדי שיגידו לך כן תודה על העצה אני אחשוב על זה

../images/Emo7.gif צדקת טעיתי

בסוף הבנתי את הטעות ועצרתי את זה עכשיו השאלה מתי סוף סוף יעיר לי המזל פנים ואכיר מישהי שבאמת אוהבת אותי ולא מתחזה אשמח לשמוע טיפים כי אני כבר אדיש ומיואש

למעלה