וידוי מהלב

וידוי מהלב../images/Emo23.gif

אני לא יודעת אם פה זה המקום.. אבל אין לי את מי לשתף... אשמח אם תגיבו! אוקיי אז ככה יש לי חבר קצת יותר משנתיים. אני אוהבת אותו הכי המון בעולם. עברנו הרבה דברים בכדי להיות ביחד.. וכשאני אומרת הרבה דברים אז זה דברים קשים לא סתם.. הצלחנו לעבור הכל.. רק בזכות האהבה שלנו... בדרך.. אבדתי את הקשר עם ההורים שלי (יש קשר אבל מאוד רופף). חברות אין לי בכלל. אפילו לא אחת. וזה הדבר הכי קשה שיש בעולם. להיות בלי חברות. אני לא חושבת שזה בגלל שמשהו לא בסדר איתי.. פשוט.. מגיל צעיר יש לי את החבר שלי והוא מרכז החיים שלי ככה שאפעם לא התמקדתי בקשרים עם אנשים אחרים. היה לי יותר מידי קשה לשרוד את הקשר איתו.. בכל אופן.. בזמן האחרון הוא עסוק מתמיד.. ואני הכרתי איזה מישהו במחשב.. סתם אחד.. ממש לא משהו מעניין... ומכוון שהחבר שלי קצת עסוק בזמן האחרון היית בזמני הפנוי על המחש.. בקיצור הבחור שהכרתי התנהג אליי כ"כ יפה.. לא הזכרתי את זה שיש לי חבר. ואני באמת לא יודעת למה. נכנסתי איתו לקשר. אני לא יודעת איזה קשר אבל קשר.. דברתי איתו פעמיים בטלפון... אני חושבת שעשיתי את זה רק בגלל שאני כל כך בודדה ובלי אף חבר.. אבל אני יודעת שאם אני אמשיך זה יהפוך להיות הרבה יותר מזה. רק רציתי מישהו שאני אוכל לדבר איתו כשאני לבד.. והוא היה שם.. הפסקתי איתו אתמול ת'קשר (ממממ זה לא היה בדיוק קשר אבל בכל זאת) מחקתי את המספרים שלו וחסמתי כל דרך אפשרית שניהיה בקשר. אני מרגישה חרא עם עצמי. לא יודעת למה. אני מרגישה שבדתי בחבר שלי. למרות שאני יודעת שזה לא נכון. אני לא יודעת מה להריגש מה לעשות מה לומר. אני כל כך מאוכזבת מעצמי. כאילו סופסוף אני יכולה להיות עם חבר שלי בלי בעיות מסביב.. עברנו הכל.. אני מפחדת שאני אהיה זו שתרוס את זה... אני מצטערת שהכל לא מובן וכזה ארוך.. הייתי חייבת לפרוק את זה.. תודה

התגובה שלי

דבר ראשון ומאוד חשוב חבל שהזנחת את חברות שלך. חברות זה באמת דבר שהוא מעל לכל בחור. לי יש חברה כבר שנתיים ולפני חודשיים היה לי ריב מאוד גדול איתה. הסיבה היא מכיוון שנמאס לי שהיא כל הזמן שמה את חבר שלה לפני החברות שלה! אני שמחה שהיא מאוהבת ושהיא סוף סוף מצאה מישהו להיות איתו אבל חברות זה חברות ובגלל שיש לך חבר את לא צריכה לשכוח אותן כי אחר כך למי תפני לדבר עליו שיש בעיות או לא יודעת מה? אחרי תקופה השלמתי איתה אבל שמתי לב שהיא השתנתה ואני לא חברה טובה שלה כמו פעם... בתאכלס זה עצוב לי שהם ניתקו פחות או יותר את הקשרים שלהם עם כל העולם והם יוצאים רק כזוג ולא בחברה... לעומת זאת יש לי חברה אחרת שלא משנה כמה היא תאהב את הבחור שהיא איתו תמיד היא תמצא זמן לחברות אז כנראה שזה כן אפשרי. לגבי הבחור שאת יוצאת איתו לא אמרת בת כמה את או הוא אז קשה לי להבין לגמרי את המצב שלך. אני מבינה שעברתם הרבה וזה חיזק את הקשר אבל את צריכה לשאול את עצמך, לדעתי בכל אופן, אם את איתו כי את עדיין אוהבת אותו או כי פשוט עברתם כ"כ הרבה שעכשיו זה יהיה טיפשי או לא במקום לחתוך. כנראה שבאמת התחברת עם הבחור מהצ'אט כי הרגשת בודדה ואולי חשבת שאם הוא ידע שיש לך חבר אז הוא לא יתעניין בך באותה צורה. אם את מרגישה שמה שעשית זאת בגידה את צריכה לשבת עם עצמך ולחשוב אם את באמת עדיין אוהבת את חבר שלך או לא והכי חשוב, לא משנה מה, תמיד תמצאי זמן לחברים שלך! תצאי, תבלי ותהני עם חברות! זה זמן איכות שהוא לא פחות חשוב מאשר לבלות ולהיות עם חבר שלך מקווה שעזרתי לך קצת

JudyWn

New member
למתוסבכת ../images/Emo40.gif

נראה לי שהסיבה שיצרת קשר עם הבחור היא שבודד לך. אני לא אומרת שהחבר שלך זה לא מספיק, אבל אני חושבת שאיפושהו את מרגישה שחסר לך קשר עם עוד אנשים. אם רק דיברת עם אותו בחור אני לא חושבת שזו בגידה, אבל עצם העובדה שאת מרגישה שבגדת אומרת משהו - האם באמת טוב לך בקשר שאת נמצאת בו כרגע?

תכנסי בבקשה!

הי. קודם כל אני לא יודעת בת כמה את..זה קצת משנה כי עם הגיל רואים את הדברים כפחות חד משמעיים ומוחלטים. בכל זאת, את לא צריכה להרגיש חרא עם עצמך כי קודם כל הפסקת עם זה ושנית- לפי מה שהבנתי אפילו לא יצאתם ביחד.חוץ מזה, תדעי לך שיכול להיות וזו תוצאה די טבעית של קשר ממושך עם מישהו ומעין כניסה לשיגרה שכזאת ו"התרגלות". זה לא אומר שאת לא אוהבת את החבר שלך וגם לא שאת בוגדת בו, אבל מחפשים לפעמים איזה ריגוש מחדש שקצת דעך עם הזמן. כל עוד את מודעת לזה ושוקלת את הדברים - וזה נראה לי בדיוק מה שעשית - ומגיעה למסקנה עם מי את באמת רוצה להיות, זה בסדר. כשנכנסים להתלבטויות שנמשכות הרבה מן והדפוס של "להתחיל עם מישהו אחר" חוזר על עצמו - אז אולי באמת יש בעיה. בכל אופן, היעדר חברים קרובים רק מקשה את העניין כי אין עם מי לחלוק חוויות שונות וכו', ואת זה מומלץ לפתור:) אז שיהיה בהצלחה, ואנא - אל תקשי עם עצמך!

ואת יודעת מה? אני אכתוב לך יותר מזה

אני בקשר עוד יותר ממושך ממך - תכפילי פי 4 בערך! הקשר מאוד רציני וצופה חתונה. אבל יש מישהו - שלרוע המזל מקורב לבן הזוג .. אדם שאני מאוד אוהבת..היו זמנים שהתייסרתי כי הרגשתי שנפשית אני "בוגדת". אם כי אף אחד לא ידע על האהבה הזאת כולל אותו האחד. אח"כ הבנתי שאני לא בוגדת. ניסיתי להבין את זה ונראה לי שהצלחתי, למרות שהרגשות כלפי אותו האחד לא ממש עברו.

תות בת

New member
היי../images/Emo14.gif

טוב אני יכולה רק להציע השאר תעשי מה שאת רוצה! גם לי היה חבר ויהיה לנו טוב מאוד ביחד ולא היה לי חברות אם כולם פשוט התנתקתי בגללו אפילו חתונה קבענו וביטלתי הכל מה שאני מציעה לך לעשות זה בלי להתבייש לקחת את הטלפון ולהרים לחברות שלך ואני מבטיחה לך שהם יענו לך וככה תראי באמת מי חברה ומי לא ותחשבי שוב על הקשר שלכם זה קשר לא כל כך בראי ב ה צ ל ח ה

למעלה