וידוי ישן....

shayoo01

New member
וידוי ישן....

טוב אני הייתי חייל בן 18+ ברחתי מהצבא ומאסתי במערכת.... אספתי את עצמי ונעלמתי, גם מביתי ,
ובכל זאת אני יודע שיבואו לחפש אותי שם, וע"י החלטה ספונטנית אני על מדים לכיוון טבריה בטרמפים... עליי סכום כסף של 20 דולר, ועשרים שקל בלבד.
טוב, מתחיל מהמרכז יוצא בטרמפים ומתקדם עד לטבריה, זה היה יום שישי, וכמעט כניסת שבת אני מגיע לכניסה לטבריה .

בתחנת אוטובוס שם אני פוגש זוג נחמד, שמבקש ממני לתפוס טרמפים לכיוון מרכז טבריה(לתחנה המרכזית) , על מנת שהם יספיקו לעלות לאוטובוס שיוצא לכיוון צפון יותר .... טוב בכייף עניתי , האישה נראית ממש טוב, ואני מציע להם שאוליי הגברת תנסה (בכל זאת בחורה) .
אבל לטענתם אין מצב, גם ככה לא עוצרים להם, טוב סבבה..... אני עומד ומנסה , ויש מכונית ראשונה עוצרת ואנו מרוצים עד הגג, ויאלה למרכז מגיעים לתחנה המרכזית, יורדים שם בכל זאת אין לי לאן ללכת, אז יורד ומתחיל לטייל לי כמובן לאחר ששניהם, מודים לי מקרב לב.
לאחר שעה לערך שאני מטייל ברחוב, אני פוגש שוב , אבל הפעם... את האישה לבד.
היא שואלת אותי: מה אני עושה, ומה קרה אתה עוד פה? ולאן מועדות פניך ? אני בתמימות ...מספר לה מה עובר עליי, והיא עונה לי, אתה יודע מה... אז אתה עזרת לנו ואני, יעזור לך, אוקיי עניתי בכייף למה לא.

אחרי משהו כמו שעה, אני מגיע אליה לדירה וישר היא מציעה לי קפה, ואני מה זה מאושר
אבל בכל זאת, מישהו חסר לי... טוב ספרי לי, מה איפה הוא? מה קורה? ואומר לה שלא יפתיע אותנו , ויחשוב דברים לא טובים לא מתאים לי .
והיא מרגיעה אותי באומרה, אל תדאג.... הוא לא יבוא ! בטח לא בשלושה חודשים הקרובים, ואני בעננים, נו אז מה... יש מצב להישאר קצת? עד שאני אסתדר, והיא בחצי חיוך, בטח ,

טוב וככה אני מוצא את עצמי עד השעות הקטנות של הליילה, עם טונה של קפה, נס קפה, וסיגריות השעה כמעט 4 לפנות בוקר, ואני גמור ומת לשים ראש קצת .
אני מתחיל לנקר כבר , כמו באמת איזה חייל טירון, והיא קולטת אותי ואומרת לי, תשמע אתה תישן בסלון, אני אביא לך פוך. סבבה אני אומר לה, תני לי רק לישון , טוב אחרי עשר דקות, אני כבר בחלום העשירי.

קם בבוקר עם חיוך, וריח של קפה באויר , בוקר טוב היא אומרת, קמת בזמן הקפה מוכן ...טוב שוב קפה, נס קפה, ונס וסיגריות, ובכל זאת אני רק עם מדים, בלי בגדים ובלי כלום . ורוצה להרגיש כבר את המקלחת , שואל בעדינות... אם אפשר להתקלח. והיא בטח, בוא אני אביא לך בגדים וכל מה שצריך.
יש פה כמה דברים חדשים , שהוא אפילו לא לבש ועוד עם האתיקט, טוב יאלה מתקלח ומסיים , אבל שכחתי את המגבת......
טוב אני קורא לה, ואומר לה נו מה עם מגבת?
היא ישר הגיעה עם המגבת , כאילו היא חיכתה מעבר לדלת עם המגבת ביד
ואני ערום כביום היוולדי, עומד ואומר לה תודה. ואני קולט שהיא בוחנת את גופי מלמטה עד למעלה, נותנת חיוך ומוסרת לי אותה ויוצאת, אני מתנגב מתלבש ויוצא והנס קפה כבר מוכן על השולחן. יושבים ומדברים על אה ועל דה.... והיא בין הייתר שואלת אותי, נו מה אתה הולך לעשות? ולאן תלך בכלל ?
אמרתי לה וואלה לא יודע... אני לא רוצה להפריע לך, אני אסתדר כבר . והיא ....לא מה פתאום, אתה לא מפריע תישאר דווקא נחמד לי, אז אמרתי לה את יודעת מה, אני אלך לטייל קצת ואם חזרתי מה טוב, אם לא אז אני מסודר. בסדר היא אישרה וככה אני בא לצאת, והיא באה לכיווני ונותנת לי נשיקה על השפתיים, ואומרת לי טוב אני מקווה שתחזור !
יש לנו עוד על מה לדבר... סבבה עניתי, ויצאתי לי לטייל בטבריה, הייתי בטיילת ובחוף הקרוב למרכז, הולך לי מכיר פה ושם אנשים, עד השעה ארבע אחר הצהריים ולאחר מכן, הלכתי לפרוט את העשרים דולר בכל זאת שיהיה לי כסף לאוכל ושתיה .ושהגעתי לתחנה המרכזית, שם אני שוב פוגש באותה אישה עם קניות בידיים, ואני אומר לה נו ...כנראה שאלוהים לא רוצה להפריד בינינו, והיא עם חיוך יפה מאשרת ואומרת כנראה, טוב נו מה אתה הולך לעשות ?

לא יודע... רוצה לאכול משהו אני רעב עניתי , והיא טוב בוא אליי נכין לנו ארוחה טובה, טוב מגיעים אליה הבייתה והיא מכינה אוכל, ואני עם קפה יושב לידה במטבח , והריח אךךךך הריחחח.... ממש הנאה צרופה. מזכיר לי את הבית ואת הבישולים של אמא , טוב אוכלים ביחד. ושוב אומרת אתה יודע מה... אתה לא הולך תישאר פה , אני אדאג לך. אגב היא גדולה ממני ב 14 שנה, ונראית מה זה טוב גוף חטוב , ומלאה במקומות הנכונים, שער ארוך וחלק שמגיע כמעט עד קו הישבן, ואז אחרי הארוחה היא מתקרבת אליי, ונותנת לי נשיקה ארוכה וחיבוק חזק
ואומרת לי שוב... אתה נשאר אצלי?

אמרתי לה, אחרי נשיקה כזו ואוכל כזה טעים, שמזכיר את הבית לאן אלך, אני כבר מרגיש בבית (טוב באמת אין לי לאן ללכת)
אז היא מרוצה. ושוב חוזר חלילה הניגון, של הקפה והנס קפה ושוב עד השעות הקטנות של הלילה, ואני מרגיש מה זה טוב בחברתה , ממש כאילו זוג לכל דבר ושכחתי כבר.... שאני חייל , טוב אני קם להתקלח, והיא מצטרפת אליי למקלחת והמים זורמים עלינו, ונשיקות וחיבוקים ואז היא מתקרבת לאוזן שלי , ואומרת לי בוא אני אלמד אותך.... מה זו אהבה, וסקס טוב!!!

וככה מבלי להתנגב, היא לוקחת אותי לחדר השינה, ומשכיבה אותי במיטה, ומתחילה לנשק את כל גופי. ואני כבר מת להיכנס לתוכה., והיא אומרת לי ...לא חכה, לא כלכך מהר, טוב אני כמו חייל טוב וממושמע, ממשיך בלשכב על הגב, והיא... עם הלשון עוברת על גופי, ויורדת לכיוון בין הרגליים, ומתחליה ללקק אותי בין הרגליים וגם על הביצים שלי, ולא מפסיקה ואני מרגיש בעננים.
ועומד לי חזק, והיא מכניסה אותו לפה, ועולה ויורדת והכל בעדינות, ואני בעננים, וואו... את עושה את זה ממש טוב! והיא עונה לי, זה עוד כלום!!!
חכה אני תופס אותה ברגליים, ומקרב אותה עליי לתנוחת 69 ויורד לה, ומלקק אותה... בלי סוף והיא אותי, וככה זה נמשך לפחות איזה שעה פלוס, ואז היא מסתובבת אליי ...ומנשקת אותי נשיקה רטובה ונעימה, ולאט לאט היא מכניסה את הכלי שלי לתוכה, תוך כדי שהיא מנשקת אותי בצאוורי, ושוב לוחשת לי לאט לאט.... ואני חייל ממושמע (זוכרים)

והיא עולה ויורדת עולה ויורדת תוך שהיא נעה בתנועות סיבוביות, עם אגנה על הכלי. ואני תופס אותה באגן ודוחף אותו עד הסוף. ואני שומע אותה נאנחת בהנאה... כאילו אנחנו לבד בעולם, ואין אף אחד שיכול לשמוע אותה. ואז אני מתיישב, ואני עדיין בתוכה והיא מחבקת אותי חזק חזק , ואני עם הפה שלי על החזה היפה שלה והשופע, והפטמות שלה... עומדות ואני עובר עליהן עם הלשון שלי, לאט ובעדינות. מה שמגביר את ההנאה אצלה, וכמובן גם את הגניחות שלה ..... טוב חברים המשך יבוא !!!

איך השתנה העולם שלנו

אם היום היית נעלם מהצבא והבית חצי מדינה היתה מחפשת אחריך
אבדנו את התמימות של אז , החיים כבר לא כל כך קלים , לא ניתן להעלם כל כך פשוט
מחכה לסיום הסיפור, כמה שלמת על ההעלמות הזו

giligil55

Member
וידוי שכזה

גם אם עברו הרבה שנים מאז צריך אומץ להתוודות על סיפור שכזה

וגם אני , מחכה להמשך ...

shayoo01

New member
המשך חלק 2....

ותוך כדי הגניחות, היא אומרת לי ....אני מתפוצצת שוב, ואל תעצור . סבבה, אני ממשיך להיות חייל מצטיין,
ואז... היא זזה עליי כמו מטורפת, זו הייתה כבר גמירה שלישית שלה, ואני עוד לא פעם 1, אבל לא אני לא מוטרד אלא להפך, אני נהנה יותר.

וזה מתעצם יותר ויותר, אני הופך אותה על הגב, תוך כדי שאני בתוכה וממשיך להיכנס ולצאת בעדינות , תוך כדי שהיא מחלקת לי מחמאות עד כמה אני טוב... וזה ממריץ אותי יותר, ואז אני אומר לה... הגיע תורי ! והיא אומרת לי לא, עוד קצת(ואני ראבק כמה ).

טוב אני מחזיק עוד, ואני שוב מסובב אותה על הבטן, ואז נכנס שוב ושוכב עליה, ומכניס עד הסוף ודייייי רוצה להתפוצץ, ואז אני מחבק אותה עד שאני גומר בתוכה... מאושר.
אך כמה זה היה טוב, ואני לא יוצא וממשיך עוד, בתנועות עדינות עוד קצת ויוצא, נשכב לידה ושוב נשיקות וחיבוקים, וככה גם נרדמנו עד 12 בצהריים.

קמים שותים קפה, ומדברים על הלילה המטורף הזה!!!
ואז היא אומרת לי תשמע... אני חייבת להגיד לך, שזה היה אחד הזיונים הטובים שלי , (ואני מסמיק)
ואומר לה... אוקיי, גם שלי בר ור !

טוב אוכלים ארוחת בוקר, ואז היא אומרת לי... אתה יודע, חשבתי לסדר לך את החברה שלי מה אתה אומר... ?
ואני מה ? מה זאת אומרת ? ואז היא אומרת לי שמע... אני יכולה לסדר לך איתה פגישה, והיא אפילו תשלם לך.

ואני לא מגיב אני בהלם,
והיא שוב אומרת לי... שמע אם אתה רוצה... רק לא בכח. ואז אני שואל אותה למה ? כאילו למה היא צריכה מישהו כמוני... ועוד לשלם לו ? הרי לא חסר גברים בחוץ אז מה הקטע ?

תשמע היא אומרת לי, היא תשלם לך והרבה כסף, אם תעשה איתה סקס כמו שעשינו אתמול. זה עניין רגיש, היא נשואה לא באושר ובעלה מבוגר , והיא התחתנה איתו רק בגלל כסף . והוא לא יכול לספק אותה אז .....?

אוקיי ואיך היא נראית ? ובת כמה? הרי אני לא רוצה לעשות סקס עם זקנה, טוב... היא הרגיעה אותי, היא נראית טוב מאוד, רק שאתה צריך להיות דיסקרטי ! ואני... סבבה למה לא, בכיף עוד חוויה. והיא גם לא זקנה היא בת גילה, אז אוקיי וכמה היא תשלם לי ?

אז היא אומרת לי... בסביבות 350 דולר ללילה, ואני נשאר עם פה פתוח אוקיי... אני חושב לעצמי
למה לא אני בלי כסף, חייל מה יקרה לילה 1,
אחלה כסף, פיתוי גדול אז זרמתי איתה. אמרתי לה אוקיי... וכך היה.

עוד באותו היום... אני אצל החברה שלה, שהשכירה חדר במלון ושלחה מונית לאסוף אותי ... מגיע למלון לחדר 312 קומה 3. דופק בדלת קצת נבוך ופרפרים בבטן, ואז הדלת ניפתחת ואני בהלם מוחלט..............
עד כאן לבנתיים. המשך יבוא

חייל מצטיין

שמע... אתה רוצה להיות "חייל מצטיין" ו"חייל ממושמע"... אתה לא באמת היית כזה... ברחת לא?
אבל תמשיך לכתוב זה הפורום המתאים.

shayoo01

New member
הוידוי ...המשך חלק 3

זוכרים היא פתחה לי את הדלתוהייתי המום......

היא עומדת מולי גבוהה וחטובה, שיער ארוך בלונדינית ועל גופה... כותונת לילה לבנה ושקופה , ועוד עם ביריות עם קליפסים וואוווווו ....(מה אני בסרט כחול
) . אני ככה משתעל קלות נבוך משהו... והיא ישר היי חמוד בוא כנס, טוב עניתי אז ....מה קורה ? טוב היא עונה, שמעתי קצת עליך, ודווקא רק טובות .

אני מסמיק , והיא ממשיכה בלהביך אותי...
אתה נראה ממש טוב ועוד על מדים, מזמן שכחתי איך זה לעשות את זה עם חייל , טובבבב... עניתי לה בשביל זה אני פה לא (חשבתי לעצמי) ?
ואני נותן חיוך, היא תופסת אותי ביד , מקרבת אותי אליה ומצמידה את שפתיה הבשרניות אל שפתיי, ותוך כדיי הנשיקה העדינה, היא פותחת לי את החולצה הצבאית שלי וזורקת אותה על הרצפה, ואני מתחיל ללטף אותה בעדינות לאורך הגב עד לצוואר, ומכניס את שתי ידיי בעורף... מתחת לשער.

ופשוט טורף אותה אבל בעדינות...
ועובר לה אל הצוואר הארוך, עם העור העדין שלה בניחוח נעים, ומלקק אותה מצד אל צד, ואני מרגיש איך היא מתנשמת בכבדות יתר, והיא מחבקת אותי חזק, ומעבירה בי צמרמורות עם ציפורניה הארוכות על הגב החשוף שלי.

ואני חוזר בליקוק לשפתיים שלה, וממשיך לנשק אותם ברוך המתבקש... וחודר לה עם הלשון לתוך הפה, והיא החלה משתפת פעולה עם הלשון שלה, ואנחנו מחליפים נוזלים בצורה פנטסטית, ותוך כדיי... אני מרים את הכותונת שלה, ואז החלטתי שלא !!!
אני עוצר אותה פה !!!
ותאמינו לי שהיה לי קשה... ואני אומר לה... אוקיי אחלה הכרות (בציניות חיובית
כן ) אולי נשתה משהו קודם ?
והיא תופסת אותי בפניי, ומצמידה לי נשיקה על האף , בעוד היא ממלמלת בשקט חמוד.... וכן כן ודאי מה תרצה ?

יין עניתי ...והיא אומרת במקרה הכינותי מראש , ואז היא הוציאה מהמיני בר יין לבן חצי יבש, בדיוק כמו שאני אוהב של ריזליג, (פשוט מת על היין הזה והיא פגעה בול ) . טוב היא מוזגת לי בחיוך ומגישה לי , ואני אומר לה אוקיי... אז לחייך, ומסתכל לה בעינים.
והיא עם מבט וחיוך, עונה... לחיים , וישר מורידה את העינים למטה, כאילו נבוכה, ואני שם את ידי על סנטרה ומרים את ראשה, ואומר לה.. למה עם העינים למטה ? ואז היא מסמיקה ולא עונה, טוב שותים קצת יין ( קצת כמעט גמרנו את הבקבוק
) ואז היא קמה תופסת את ידי, ומובילה אותי לחדר השינה ...... המשך יבוא וסליחה זמני קצר היום...

shayoo01

New member
הוידוי הישן....המשך חלק 4 ואחרון !

נכנסים ואז היא ניגשת לשידה הקטנה, שעליה הייתה מערכת מיני ושמה לנו מוזיקה של שיריי אהבה שקטים , שנינו בראש טוב מהיין, ואנו מתגפפים לנו בנשיקות חושניות ורטובות, ואז ...היא פתאום אומרת לי, שכב בבקשה (וכזכור לכם אני חייל ממושמע
) נשכב לי על המיטה, והיא רוכנת לעברי, אני מקרב אליה את שפתיי, והיא עם שפתיה החושניות, נושקת לשפתיי ומנשקת גם לצווארי, ותוך כדיי היא שולחת את ידיה אל החגורה שלי ופותחת אותה, וגם את כפתורי המכנס הצבאיים שלי.

ואני מנשק אותה בטירוף, ועובר גם על צווארה ועולה לאוזניים, ומלקק לה אותן תוך שאני גם נושף עליהם קלות,ומוסיף....את שלי הלילה, וזה מטריף אותה ! והיא מודה ומתוודה שזה מגרה אותה, ואז היא באלגנטיות מורידה מעליי את המכנסיים, תוך כדיי שהיא מלקקת ומנשקת כל סנטימטר שהיא מגלה... נשארתי עם תחתון, והיא פתאום קמה ונעמדה מולי, עשתה 3 צעדים אחורה... והחלה לרקוד סטרפטיז חושני ומפתה ומגרה (האמת שהופתעתי
).

ולאט לאט היא מורידה את הכותונת, ונשארה רק עם הביריות והמשיכה בריקוד מפתה, ואני מחוייך... כאילו אני בסרט. וואו היא פשוט יפיופה אמיתית, וממש עושה לי את זה... היא מביטה לעברי, בעודי שוכב מחוייך והמום ושואלת, אם אני אוהב איך שהיא רוקדת ?? ואני עונה לה בחרמנות, עם חיוך כזה שכל מה שנשאר לה זה... פשוט לעלות על העמוד שלי, ובסוף אני אתן לה ציון.

היא מתקרבת אליי, ומורידה ממני את התחתון שהפך כבר לאוהל, עם העמוד שצץ לו
, תופסת ומתחילה למצוץ לי אותו , תוך שהיא משלבת בחרמנותה עבודה עם שתי הידיים על "העמוד" . ואני ברגע הזה התחלתי לרחף.... היא באמת טובה ! ואני מחמיא לה, תוך כדי על "העבודה" שהיא עושה, והיא עוד יותר שונקת במלוא המרץ, עד שקרבתי אותה אליי, אנחנו שוכבים במיטה ואני משכיב אותה על הגב, ומתחיל ללקק לה את הפיטמות שנעמדו כמו שני אנטנות שקולטות רק אותי , ועם היד אני מלטף לה את הגבעה הקטנה, אשר בין שתי השפתיים התחתונות, והיא מתחילה להיאנח במרץ , תוך שאני מרגיש... שכל גופה מתכנס בגבעה הזו, ואני מרגיש שהיא הולכת להגיע לשיא, ואז אני עוצר ואומר לה עוד לא....

אני הולך להעצים לך את השיא ! היום את תגיעי לגבהים חדשים... והיא עם חיוך רחב עונה לי, אני שלך... אני מקרב את הכלי שלי "לגבעה הקטנה" שלה (שכבר לא הכי קטנה...) ומשפשף אותו קדימה ואחורה מספר פעמים , והיא לוקחת ראשה הצידה ונאנקת כאילו לא עומדת בזה... ושולחת את היד ומכניסה אותו פנימה, תוך כדיי שהיא נאנחת וממלמלת אני רוצה אותך חזק !!!

זיין אותי...!! ואני זז לפי הקצב שהיא עולה ויורדת, ממש כמו צוות שאומן לעבוד ביחד, ותוך כדיי שאני ממלא אותה.... היא מחבקת אותי חזק, וזזה במהירות שיא עד לרגע בו היא מאבדת שליטה... על הקול שלה, ועד כדי אנחות חזקות, ואז... לאט לאט החלה להאט את הקצב ואני איתה, אבל... אני לא יוצא , ולאחר שלוש ארבע שניות, אני מגביר שוב את הקצב והיא הפעם משלימה אותי, עד אשר היא מתפרצת בנוזל המדהים, שהיא פולטת מתוכה, עם רעידות חזקות בגוף, ועוצרת נשימה עד לאפיסת כוחות מצידה.

היא תופסת אותי בחיבוק חזק, מנשקת אותי בצוואר ואומרת לי... לא היה לי עוד דבר כזה מדהים מעולם ! ואני מנסה שוב להמשיך,
אבל היא עוצרת אותי, ושנינו מזיעים ממש מיים כמעט, ואומרת לי דיי... אני לא יכולה יותר. רוצה אבל לא יכולה יותר ! הספיק לי להיום, עכשיו אני רוצה לפנק אותך, שאלתי אותה ....בטוחה שזהו ? היא הנהנה בראשה , והשכיבה אותי על הגב, והחלה שוב להכניס אותו לפה, ושילבה את זה שוב עם שני ידיים, עד אשר באתי אני על סיפוקי, שמח ומאושר החמאתי לה שוב על עבודת הקודש שלה, והלכתי למזוג לנו שוב כוסית יין ריזלניג כמו שאני אוהב .עישנו סיגריה, ושכבנו ערומים עוד כשעה וקמתי להתלבש.

היא הוציאה מארנקה 500 דולר, ונתנה לי אותם והוסיפה... השאר זה טיפ צנוע אמרה לי בחיוך שובה לב. לפני שיצאתי מהדלת היא אמרה לי, אז מה השבוע ניפגשים שוב ? בשמחה עניתי... אז היא נישקה אותי על האף, ושוב מלמלה חמוד אמיתי אתה ...והלכתי.
ובזה הסתיים לו עוד ערב מהנה !!!

ומאותו היום למשך שלושה חודשים של עריקות, הייתי מבלה בדייטים שעברו מפה לאוזן, בין נשים יפות.... ופחות יפות אבל... עד גבול מסויים. כן גם לגבי הגיל שלהן היה כמובן גבול
וככה חזרתי , וקניתי בעצם את האוטו הראשון שלי בחיים , וכמובן שהיה לי עוד מספיק כסף לחיות ולהנות, ואפילו שהייתי בכלא צבאי 28 יום אז... זה עבר לי כמו כלום ! בגלל שהיה לי הרבה זמן לחשוב על כל החוויות שעברתי בשלושה חדשים האלה !!!!!!

פעם הטבריניות היום גם חרמניות וגם עשירות

מפלס המים ירד בכנרת .

אחלה סיפור מרתק .

למעלה