וידוי חד פעמי

וידוי חד פעמי

אורחת לרגע מספרת לכם משהו שיושב בלב ומציק ואולי אצליח כאן לפרוק חלק מהמשא הזה. יש לי חבר קרוב קרוב, הוא ואני ממש כמו אח ואחות, ממש משפחה. חברים קרובים קרובים. בגדתי בו וזה כואב. וקשה להסביר אבל אני מנסה. אני לסבית, החבר הזה שלי יודע את זה והיחסים שלנו הם באמת כמו בין אח לאחות. סיפור הבגידה הרבה יותר מסובך. החבר שלי שפצוע מאז המלחמה האחרונה פצעים קשים לא יוצא מהבית כמעט ובצט הוא מכסה על כך. יצא שהוא הכיר בצט בחורה מקסימה ולכאורה הבלתי יאמן קרה והם התאהבו. אבל הוא לא יוצא מהבית ומסרב לתת לה לראות אותו. במגמה של רצון להתקרב הוא הכיר ביננו ואני כן נפגשתי איתה. לא יודעת להסביר למה ואיך אבל אחרי שלוש פגישות איתה מצאנו שתינו את עצמנו במיטה. אני אוהבת אותה מאד ואני אוהבת גם את החבר שלי. אנחנו ממשיכות להפגש מדי פעם והלב שלי נקרע בינהם. אני מפחדת לדון איתה על הסקס שהיה לנו בעבר והאם בכלל ניתן לצפות למשהו מפחדת לאבד אותו ועוד יותר מפחדת לאבד אותה. עצובה.

כן ..... לא נעים

טוב אז גם היא היתה איתך במיטה זאת אומרת שאם את מדברת על אשמה אז איט טייקס טו טו טנגו לא?

עוד משהו.....

יש את הצד שלו שהחליט לא לתת לה להיתקרב זה גם צד לא?? זה גם משפיע לא?? אז אם הוא חושב שבגלל הפציעה הוא יכול עדיין לרחם על עצמו ולא לתת לעצמו להנות מאחרים ולהפך אז .. זה לא כולל אנשים שלידו לא?? אחרת כולם צוללים יחד לא בריא!

תודה לכולכם על האהדה

עזר לי הוידוי פה? קצת כי יש הרגשה של הקלה מעטה אני מקבלת את התגובות שלכם בשמחה ובתודה רק חוצנית - יעל לא הבנתי את מה שכתבת ואיך זה קשור . אני ישמח אם תוכלי להבהיר את התגובה שוב יום טוב ותודה

טוב אני אנסה.........

בכלל במערכות יחסים לכל צד יש יד במערכת עצמה כל תגובה של אחד גורמת לתגובה של האחר בכל אופן כשמישהו מחליט להרגיש אשמה - אז אולי לחשוב טיפה לפני שעושים משהו?? כי את יודעת... אשמה זה משהו שאנחנו מחליטים להרגיש!! מקווה שהבנת יום טוב לך

tairon

New member
רכבת אקספרס ברוכה הבאה אלינו

אין לי עצות לתת לך אייך לנהוג המצפון אני מתאר לעצמי קורע אותך אבל בעצם הוידוי פה אולי טיפה הוקל לך אולי אחרי הכתיבה הזו תגיעי למסקנות הנכונות אני מודה שהדילמה פה היא קשה את אוהבת את שניהם ולא רוצה לפגוע בחבר שלך למעשה פגעת בו כבר רק שהוא לא מודע לכך אני רק יכול לאחל לך שתגיעי לאמת הפנימית שלך ןתמצאי את הדרך הנכונה לכולכם שתיהיה לך שבת שלווה..

may may.

New member
רחשי הלב

לכי בעקבות רחשי ליבך אך... אם יש סיכוי ולו קלוש ביותר שהיא תוכל להיות איתו לחיות איתו ולעשותו מאושר תני להם לפרוח אל תקטפי את אשר עוד לא צמח

leonori

New member
להתמודד

להתמודד

רכבת אקספרס יקרה אני נוטה להתמודד עם הבעיות, ולא לטייח אותן, ולא להחביאן מתחת לשטיח. מתבקש מכך שאני אציע לך - כן, עם זה ולגלות לחברך היקר את האמת. אתם חברים. את חייבת בשם החברות שלכם לגלות לו את האמת. אגב, אינני חושבת שאת בגדת בו. נכון שזה קשה. אבל קשה עוד יותר לחיות עם זה במצב הקיים שבו את שרויה. זה מה שאני הייתי עושה. אני מאחלת לך הצלחה מחזיקה לך אצבעות בכל החלטה שתקבלי. L

moran.l

New member
קודם כל

מקווה שהוידוי הזה יהא יותר מחד פעמי...ברוכה הבאה. וואוו... נשארתי עם פה פעור כשקראתי את הודעתך... די קשה לי להגיב. דהיינו, פשוט לומר ``התמודדי, גלי לחבר``, אך אינני יכולה להתחיל ולתאר עד כמה יהא קשה המעשה עצמו בפועל... לכן רק אוכל לאחל לך זמן עם עצמך.. זמן אמיתי... מצאי את תשובתך בתוכך. אני חושבת שבמקרה מסוג זה, תשובה אשר תבוא מתוך שכנוע או עצה, תעלה בוסר סופו של עניין, בשל כובד הנושא. נסי למצוא בך את התשובה...ואז תהיי בטוחה בעצמך. מאחלת הצלחה בכל מקרה וימים של אושר מורן

למעלה