וידוי הישר מהלב...

Princess Nicole

New member
וידוי הישר מהלב...

תמיד אמרו עליי שאני רומנטית... מאלה שלא יכולים לראות סרטים ולקרוא ספרים מרגשים בלי לבכות... אחת כזאת שחיה מחלום לחלום..חולמת על האביר על הסוס הלב... לפעמים הם קוראים לי נסיכה...אומרים שיש לי הכל...כל מה שהם איי פעם ירצו... אבל הם לא יודעים דבר אחד... כשאני רואה סרטים רומנטיים, לא משנה אם הסוף עצוב, או שמח, או אפילו אם הסרט סתם מטופש ולא כל כך מרגש...אני בוכה... למה לעזאזל אני בוכה? תמיד בסרטים יש את הבחור והבחורה, ותמיד הם יאהבו אחד את השני...גם אם הסוף טראגי...אהבות גדולות וכל כך יפות... אז נכון, סרטים זה לא החיים האמיתיים... אבל אני רואה את זה גם במציאות...אהבות נצחיות...זה סובב אותי כל היום, כל האנשים שאני מכירה, האנשים שאני אוהבת... ואני לא יכולה שלא לחשוב...למה דווקא לי, מי שכל כך רוצה ומייחלת לזה לבוא...למה דווקא אני לא מצליחה למצוא את האהבה הזאת...את אותו בחור שימלא את הלב שלי סוף סוף...שיגרש את הרייקנות שממלאת אותי לאט לאט... אז נכון...אני רק בת 18...אבל אני לא יכולה לסבול את הלבד הזה יותר...ואני לא מבינה איך כל בחור שרציתי עד היום לא הראה בכלל סימן של התעניינות... למה זה ככה? אני רוצה אותם, אז הם לא רוצים אותי...או להפך- הם רוצים אותי, ואני לא מעוניינת (ויש לי את הסיבות שלי...) לא משנה מה זה...זה אף פעם לא הדדי... אני רק רוצה למצוא את אותו אחד שאתאהב בו וגם הוא יתאהב בי בחזרה...זה הכל... וכשאני כן אומרת את זה לאנשים, הם תמיד אומרים לי שאי אפשר לקבל את הכל... אבל אני יכולה להבטיח שהייתי מוותרת על כל מה שיש לי בשביל אהבה...זה חשוב לי יותר מהכל... איך אני יכולה לשפוך את הלב שלי בפני אנשים, את מה שאני מרגישה באמת, כשהמשפט הראשון שיוצא להם הוא - "אי אפשר לקבל את הכל" ? אני כן רוצה הכל. ואם אי אפשר לקבל את הכל, אז אני מוותרת על משהו אחר....לא על האהבה... ודי, נמאס לי כבר, נמאס לי לחפש, נמאס לי להתפלל שזה יגיע, נמאס לי...כמה אפשר? אני גם לא יודעת איפה לעזאזל מוצאים כזה דבר...אז איך אני יכולה לדעת איפה לחפש? וזה לא שאני לא מנסה...אני כן...זה פשוט לא מגיע... אני מקווה שמי שקרא עד כאן לא חושב שאני מטורללת או משהו...זה פשוט איך שאני מרגישה...השעה מאוחרת וגם כרגע ראיתי סרט רומנטי...אז איך כבר אפשר לצפות ממני להרגיש?... נמאס לי לבכות בסרטים...אני רוצה משהו אמיתי. עכשיו.

tamarces

New member
מזדהה איתך לחלוטין...

גם אני לא מזמן פרסמתי הודעה כמעט זהה... זו פשוט הרגשה, איך להגיד, מחורבנת, של חוסר אמונה ועצבות כל פעם שאנשים מדברים על כמה שהאהבה מדהימה וגדולה וסוחפת ו... ובעצם את יושבת ומקנאה וחושבת למה לך זה לא קורה? למה לא מגיע האביר הזה על הסוס הלבן שיסחוף אותך למקום אחר, ששם תהיו רק את והוא ואהבה ענקית שלא תאמן... אז אני כבר לא יודעת, אני מנסה באמת לחשוב אם דבר כזה הגיוני, אם האהבה היא באמת כזו הרגשה מדהימה ועצומה או שזה פשוט מיתוס שגדל וגדל וגדל... עוד לא איבדתי את התקווה, ואני לא רוצה אף פעם לאבד.. אני מניחה שמתישהוא זה יקרה אבל עד אז.. רציתי רק שתדעי שאת ממש לא מטורללת ושיש עוד המון שמרגישים כמוך (וכמוני), הם פשוט מתביישים להודות...

16611661

New member
די לבכות!!!!!!

את עדין צעירה ורק בת 18,סתם את נכנסת לדיכאונות. כל דבר בזמנו.

Big Guy

New member
מזדהה חלקית...

גם אני מישהו כמוך.. רק בן 17.. גם סוף יב'... ועד עכשיו גם לי לא היה את הדבר הזה שאת רוצה.. וזה לא קשור לזה שאת רומנטית או לא... אבל אותו בחור - אם כל זה היה כזה פשוט למצוא אותו, לא היו עושים עניין כזה גדול מכל הקטע של האהבה.. זה הקטע - המסע אחר אותו אביר על הסוס הלבן שייתן לך אהבה הדדית... קודם כל את עדיין צעירה ואת עוד תשברי הרבה לבבות.. זה משבר זמני שיעבור לך ובכלל תשכחי שאי פעם עברת אותו כשיהיה לך את החבר הבא שלך... אל תמהרי למצוא את האביר הלבן.. יש לך עוד המון זמן אליו... והוא יגיע - את תראי

niruzu

New member
תקשיבי לי טוב

אין דבר כזה בנושא הזה שאי אפשר לקבל את הכל. מה זתומרת? אמורים לחיות לבד? לחיות עם מישהו שלא אוהבים? מה שאת רוצהזה נורמלי לחלוטין וברור לחלוטין ומגיע לך לקבל את זה. אני יגיד לך יותר מזה-את אומרת שדווקא לך שאת כל כך רוצה את זה זה לא קורה. כולם רוצים את זה. יש אנשים עם מזל ואנשים בלי מזל. ואני אומר לך שהכל קשור במזל או צירוף מקרים או מה שלא יהיה. הרי יכול להיות שאיזשהוא בחור ששמת עליו עין נניח בכיתה או במועדון והוא פתאום שם לב אליך ווואלה הנה הוא בא להתחיל איתך אבל בדיוק אז לא היה לו תאומץ. ואלף דוגמאות אחרות. אני יכול להגיד לך דבר אחד. הוא יגיע. ואל תתפשרי על מה שאת רוצה. ויהיה בסדר. אני ממש מבין אותך. גם לי נמאס. כל הבחורות שמתחילות איתי אני מוצא בהן משהו דפוק(או כמה וכמה דברים) ובדרכ אני רוצה את הבלתי מושג. אז היתה לי חברה פה חודש והייתה לי חברה שם חצי שנה אבל תכלס לא התאהבתי באמת. ומצד שני,עכשיו אני רוצה מישהי שיש לה חבר שלוש שנים. יהיה טוב. יהיה לך מישהו אמיתי. עוד יום. עוד חודש. עוד שנה. שווה לחכות

למעלה