וידוי ( בלי בשר)

וידוי ( בלי בשר)

אכלתי 8 בורקסים עכשיו. איזה חרפה. הינה המתכון- שתפלו גם אתם לאותה בושה.(מי שאוכל לבד...לבד) הבצק. בסיר:100 גרם מרגרינה+שלושת רבעי כוס מים+חצי כוס שמן=להמיס על הגז. לא להרתיח. להוסיף חצי קילו קמח.ללוש ויוצא בצק מצוין. לשים למקרר לפחות לשעתיים.( שמתי מעל לילה) מילוי: גבינה מלוחה חציל קלוי כסלט מוכן( לקנות בכוחות עצמכם) פלפלגרוס + פלפל שחור לטעום אם חסר מלח לפרוס בצק עם כוס לעשות עיגולים - לשים כפית מילוי ולסגור. 25 דקות בתנור.( אפשר גם אם נורא מתעצלים לפרוס ולשים את המילוי כמו שבלול) אני הולכת לחפש כומר שיסלח לי על העבירה .

עזבי שאכלת

בתאבון לך , אבל הכנת לבד!!! כמה קלוריות אבדת עם כל ההכנה? רק מהמילה ללוש אני מתעייפת... תביאי קצת לכומר, הוא בטח יסלח לך...

אממאא

New member
מה זה בורקסים בלילה??

הועבר ישר לתיקית מתכונים וינוסה

שויו

New member
מעוז ,מבקשת את כתובת הכומר יחד

עם המתכון כדי שנוכל לגשת אליו אחרי שננסה..... אצלי הבטן מלאה בטעימות מ- 3 סוגי עוגות ועוגיות שיצאו מהתנור לרגל חג פורים (לעשות אזני המן ממש אין לי זמן...)

סמדר בנ

New member
נלך ביחד לווידוי

אני אפיתי אוזני המן, שמתי בקופסה בחבילה לבת שלי ואת מה שנותר טרפתי בלי בושה - ואני אפילו לא במיוחד אוהבת אוזני המן

אושיקו ...לא יזרוק אותך!

אם כבר אותי. הוא מנהל """רישומים מרשיעים""" ואני כבר מזמן ביתרת חובה אצלו. ובכלליותר עדיף שהוא יביא כומר. אז זה יהיה כשר.

oshiko

New member
דיברתי עם הכומר

אחרי הכל דת-דת יכול להתחבר הוא אמר לי שמחילה על וידוי אכילה זה 100 שקל, והסמיך אותי לקבל את הוידוי ולמחול תני לי 500, יש לך עוד 4 פעמים

../images/Emo9.gifאז זהו אושיקו...כנראה שאנחנו....

מכירים את אותו כומר, גם לזה שאני מכיר היה לוח עם תעריפים לכל חטא. יום אחד הכומר רצה לצאת לחופשה ולא מצא מחליף, בצר לו ביקש מרב העיירה שיחליף אותו לזמן החופשה. הרב היסס, הכומר הרגיע אותו ואמר: "אל תדאג, כל מה שאתה צריך לעשות, זה להקשיב לאנשים בתא הוידוי ולכל חטא יש תעריף ואתה רק גובה את הכסף." ישב הרב בתא הוידוי והאנשים החלו להגיע. מגיע הראשון"אדוני הכומר מחל לי, בגדתי באשתי עם השכנה" בודק הרב בלוח התעריפים, "על חטא כזה, 100$ " מגיעה אישה " מחל לי אדוני הכומר, בגדתי בבעלי עם חברו הטוב ביותר" הרב מסתכל בלוח התעריפים, "150 $ "הוא פוסק. כך עוברים האנשים ומתוודים בתא הוידוי. לפתע מגיעה אישה לתא הוידוי:"מחל לי אדוני הכומר" "במה חטאת ביתי היקרה?" כך הרב "מצ....לבוס שלי בזמן העבודה"כך האשה. בודק הרב את לוח התעריפים ולא מוצא את העבירה הנדונה בלוח. פונה הרב לנער המשרת בהיכל:"מה נותן הכומר על מצ....?" "סוכריה על מקל" עונה הנער המבויש....
זהו...לא מעיז להרים את הראש עד חלוף הסכנה

oshiko

New member
../images/Emo6.gif מזל שזה רק על רבנים וכמרים

אם היה אימאם בסיפור כבר היו שורפים דגלים של הפורום מאפגניסטן ועד בירות אירופה. תיכף מתחילה הדרשה ה"ציונית" בכפר צור-באהר הסמוך; לא מבין מה הם אומרים שם, אבל זה לא נשמע הומוריסטי במיוחד.

../images/Emo125.gif ונתרגם

יש כאן כמה אימהות שהיו שמחות לחזור לשירות הצבאי ולתרגם.(לא אני) אצלי זה סתם ידע .

oshiko

New member
נשמע משהו כמו ...

אושיקו וטנסר אבן עמי פי נס-סיונה, פיל פורום ג'יש ... פאדיחה עלא מוחמד ... ג'יהאד ... ועכשיו כולם יוצאים בריצת אמוק ושואלים איפה האוטובוס לנס ציונה

בערבית קוראים לזה " סמטוכה"

אנת מבסוט מנלחאטיב (דרשן)? ושואלים : "וין אלבאס לנס סיונה". לאא. טנסר מוש אבן עמאכ, הו אבן חאלי.

oshiko

New member
אבל "סמטוחה" זו מילה רוסית

את זה אם אני לא טועה קראתי אצל רוביק רוזנטל.

למעלה