וידוי ( בלי בשר)

Rainbow100

New member
בענין של כמרים...

כשצעיר יהודי בולט כעילוי בתורה, משיאים אותו לבת של עשיר גדול כך שיהיה פנוי כל כולו רק לעסוק בתורה ולהקים ולגדל משפחה ללא עול וטירדות פרנסה, רק שיוכל לגדל את הבנים בעושר וכבוד. כשבחור צעיר מתגלה כעילוי בנצרות...הופכים אותו לכומר.

../images/Emo46.gifאם לא תפסיקו את העניין עם....

הכומר, לא תהיה לי ברירה ואצטרך לשחרר לשידור סיפור על כומר ורב שאני מכיר.

../images/Emo12.gif מה?...היום הבטוח בגלישה....

באינטרנט עבר כבר? אפשר לספר סיפורים על כמרים?

לא כומר אבל אחשוורוש../images/Emo9.gif

איך יודעים שלאחשווראש היה רק שירותים אחד? כי כתוב " וילך מרדכי ויתאפק המן........."

Rainbow100

New member
השבוע שמעתי מילד בן חמש

שדיבר עם אמא שלו על העונש שקיבלה ושתי על זה שלא באה למלך כשקרא לה, אמר לה הילד בהתרסה:"למה מההה???????? אז מה אם היא לא באה? את תמיד באה כשאבא קורא לך? "

oshiko

New member
../images/Emo6.gif

איך התמימות של ילדים חושפת כל אמת עירומה ומפשיטה אותה מהצביעות שלנו המבוגרים ...

oshiko

New member
אתה מתכוון לכומר מפורום אופנים?

הוא לא מצא את האופנים ושאל אותי מה לעשות. אמרתי לו שיעשה מה שאני עשיתי. בדרשה למחרת בבית הכנסת דיברתי על עשרת הדיברות. כשהגעתי ל"לא תגנוב" הרמתי את קולי וחזרתי על זה כמה פעמים. ראיתי בדיוק מי נע באי-נוחות בכסאו, לחצתי עליו, והוא הודה והחזיר לי אותם. ביום ראשון בערב אני רואה אותו מאושר, עם האופנים. "נו!? עבד אה?" אני אומר לו. "כן ... בערך", הוא אומר. ב"לא תגנוב", למרות שחזרתי וחזרתי, לא הבחנתי בשום דבר חשוד. אבל איך שהגעתי ל"לא תנאף" נזכרתי איפה שכחתי אותם!

../images/Emo178.gifאיך הגעתי מהבורקסים של ...

מעוזי לסוכריה על מקל של הכומר???? אין לי מושג....איזה מוח מעוות....אני צריך טיפול דחוף!!!

oshiko

New member
היתה לנו תקרית מביכה ../images/Emo197.gif../images/Emo10.gif

לי ולכומר הזה, ולעוד רב רפורמי. יום אחד הלכנו לטייל, ועצרנו לייד אגם קטן. היה חם. מכיוון שלא היה אף אחד בשטח הורדנו את הבגדים וקפצנו למים. כטוב ליבנו יצאנו החוצה ושוטטנו כמו שאנחנו על שפת האגם. נחשו מי עובר שם בדיוק אז? קבוצת נשים מוכרות מן העיר שלנו. הכומר והרפורמי מייד הסתירו את מה שצריך להסתיר. אני מייד הסתרתי את ה ... פנים. כשהן עברו ונרגענו, שאלו אותי הכומר והרפורמי למה הסתרתי דווקא את הפנים. "לא יודע איך זה אצלכם", אמרתי להם. "בקהילה שלי הנשים מזהות אותי לפי הפנים, דווקא".

paulika

New member
ילד של אחד מהדת שאסור לספר עליה

בדיחות, מסתכל באלבום המשפחתי ומגיע לתמונת הנישואין של הוריו ושואל " אבא זו תמונה מהיום שאמא התחילה לעבוד אצלינו?....

oshiko

New member
../images/Emo6.gif

הקדוש ברוך הוא כינס ישיבת הנהלה עם ראשי הדתות הגדולות כדי לדון במצב העולם. לייד השולחן ישבו משה, ישו ובודהא. "טוב, אני מציע שנתחיל", אמר קדוש. "רגע, מה עם מוחמד?" שאלו כולם. "אה, וואללה", אמר קדוש. "מוחמד, בא הנה, תשטוף את כל הספלים ותעשה לכולם קפה".

mikca

New member
התבלבלתי בפורום ? בנושא ווידויי

חטאי מזון אני משרשרת במקום אחר. לא כדאי שאתוודא גם כאן, זה יהיה ארוך ועל בסיס יומי
מעוז, כל הכבוד על העשייה העצמית

למעלה