וידוי אישי!

עוזי טל1

New member
וידוי אישי!

אני בן 40 נשוי 7 שנים ולנו ילד בן 4.חשבתי שאני נשוי באושר והכל טוב.לאחרונה התבשרתי שממש לא כך הדבר.הרגשתי כבר מזמן יחס קר מאישתי וחשבתי שזה מתוך שגרתיות הנישואין.פניתי לאישתי והיא אמרה שאינה אוהבת אותי יותר.גם מצב כלכלי צולע בתוך הסיפור.למרות שהשתדלתי להיות בעל אוהב ומסור זה לא עזר לי.אני לא אומר שלא עשיתי טעויות פשוט ממש לא ציפיתי לזה.ביום יום אנחנו בקשר טוב.כאילו לא קרה כלום.רק הזוגיות שלנו מתה!אמרתי לאישתי בזמנו שאני מוכן לעשות הכל לא לפרק את המשפחה.קיבלתי כתף קרה ביותר.אנחנו חיים ביחד דובר על גירושין בעתיד,אבל לא הכי ממהרים גם בין היתר בגלל המצב הכלכלי.אני עדיין בלי יותר מידי דיבורים מנסה להחזיר עטרה ליושנה בזוגיות.מקווה שאצליח.כי אני חי נישואין אפורים בלי אהבה בלי כלום.מצד אחד רוצה להציל את הנישואין ולא לוותר,מצד שני אני גבר בן 40 מגיע לי גם חום ואהבה.

השאלה היא

אם באת לכאן כדי לקבל עצות איך להלחם על הזוגיות שלך
או שבאת כדי לקבל אישור לקבל "חום ואהבה" ממקור אחר
אני כמובן חושבת שבמידה ואתה אוהב עדיין את אשתך (לא אמרת על זה כלום)
אז תלחם - על הזוגיות, על האהבה, על התשוקה, עליה
אם היה לכם בסיס משותף טוב, זה יכול להחזיר את הניצוץ
כמובן שגם טיפול זוגי שבמסגרתו תדברו באמת על היחסים שלכם יכול להיות משמעותי

אם באת רק לקבל אישור לקבלת חום, אהבה, וכל המשתמע מכך, נראה לי שאישורים בכתב ניתן לקבל רק ביום ראשון, אבל אולי אני טועה ויש מנהל/ת משמרת גם בסופ"ש...

עוזי טל1

New member
לא באתי

לבקש חום ואהבה ממקור אחר.ממש לא! אני אוהב את אישתי.זה הסיבה לשמה אני ציינתי בהודעה הקודמת שאני מנסה להחזיר את הגלגל לקדמותו או לפחות חלקית.פשוט אני מתחיל להרגיש שהקרירות מצידה משפיעה עלי ואני מקווה שאצליח לשפר את המצב שלא בסוף אני אאבד רגשות אליה בעצמי.זה לא רחוק בגלל זה אני מנסה ניסיון אחרון להציל את נישואיי.הבסיס המשותף הוא היחסים הטובים ביננו ביום יום.בזה אני תולה את תקוותי.

זו אגדה

New member
השאלה היא,

אם היא לא אוהבת אותך בגלל השחיקה בנישואין או בגלל שהשיגה תחליף ויש לה אהבה חדשה מאחורי גבך.
נראה לי שהמקרה השני מסובך יותר אלא אם כן היא קשורה לגבר נשוי שלא שש לפרק את החבילה שלו.
בכל מקרה כדאי לבחון אפשרות של ייעוץ זוגי שאולי יצביע לכם על דרכים להתמודד עם השגרה ולהחזיר את החשק לחיים משותפים.
עד אז נסה לדבר איתה, נסה להבין את הסיבות שהובילו אותה למסקנה הזאת, אולי קשיי הפרנסה וחברות שהגיעו רחוק יותר גורמים לה לתסכול ?
בחלק גדול מהמקרים מסתבר שבין בני זוג יש תקשורת לקוייה, תיקון הפרעות התקשורת ביניהם עשוייה לתקן גם הפרעות אחרות.

עוזי טל1

New member
לגבי רומן

מהצד יש מישהו שחשדתי בו ושטחתי את זה בפניה והיא הכחישה נמרצות.אני נוטה להאמין לה.לגבי קשיי הפרנסה אני מנסה לשפר אותם כי גם זה היה נראה שמקשה על כל העניין.
אני אתן לזמן לעשות את שלו ואראה לאן דברים מתפתחים.

זו אגדה

New member
בכל זאת נשמע לי קצת מוזר.

לא יודע איך נשמע לאחרים כאן, אבל אשה אוהבת שפתאום מחליטה שהיא לא אוהבת יותר וללא סיבה, זה יותר ממוזר.
בטח שהיא תכחיש רומן, או אפילו סטוצים. למרות הכחשותיה לא הייתי פוסל זאת על הסף. הייתי בודק את הנקודה הזאת כי אני חושב שלא סביר שאשה תקום בוקר אחד ותחליט שהיא לא אוהבת יותר את האיש שבחרה לחיות לצידו, וכל זאת בלי סיבה נראית לעין.
עלפניו נראה שהיא לא גלויה איתך, ויש לה סיבה שאינה מוכנה עדיין לגלות אותה.

סטנגה Joe

New member
נראה לי

שהעסק אבוד מבחינתך.
צריך שניים לטנגו.
אם האהבה מתה בצד אחד, היא מתה. נקודה.

קשה.
כואב.
מבאס תחת אבל אולי כדאי לך להתחיל הרים את בראש ולבדוק מה אתה הולך לעשות עם עצמך בלעדיה.

Aski7

New member

עכשיו אתה יודע למה.

חסר לה גבר.

Aski7

New member
צודקת.

אולי אישתך רוצה שתלחם עליה?
אולי אתה תמיד מוותר בקלות?

dovk

New member
עוזי..

רצון להתגרש, וגם הודעה על כך, עדיין אינם סוף העולם (גם אם מתגרשים בסוף).

מה שכן, אם אתה רוצה לנסות לתקן, ובדרך ללמוד כמה דברים על עצמך שבוודאי יועילו לך - בקשר הזה או הקשר הבא, פנה מיידית לייעוץ זוגי מקצועי.

אם היא תסכים להצטרף (זו גם הדרך הכי זולה והכי יעילה ונכונה להתגרש!), בהחלט יכול להיות שתצאו שניכם מחוזקים ומחוברים היטב, ואם לא, לפחות תיפרדו ברוח טובה והוגנת.

בהצלחה, ויהיה נחמד אם תעדכן

שילה1

New member
שכחת להוסיף שאת דעתך הבעת.לעניות דעתי-הדרך

הטוסבה ביותר להתגרש-רק בהליך גישור.
רק בהליך זה נגיעים להסכמות בנושאים הרלוונטים.
יעוץ יכול להועיל למי שמעונין לפתור בעיות,או להחליט עקרונית אם מתגרש או שלא.ולא יותר!

למעלה