וידוי אינטימי

אטיוד5

Active member
מה שאני אוהב

זה רוסיות-לא-קופאיות שפתאום מגלות לנו שהן בעצם כבר תושבות ותיקות. לפחות עכשיו אדע עם מי לא להתחיל, חחח. היי, חוטיני זאת לא היתה המצאה שלי. והנה לך עוד וידוי - החלומות שלי לא עד כדי כך פרועים עד כדי הכלת חוטיני. בטח יהיה עוד. הנה, כבר מגיע: הלילה חלמתי על קופאית. כשהיא פתחה את הקופה שלפתי את מה-שמו, היא לא יכלה לגרוע עיניה, וניצלתי את המצב לגניבת 2387 ש"ח שהיו במגירה שם. אבל אבוי, לא שמתי לב אם היא רוסיה או לא.

אטיוד ,הרומניה השמנה מהחלום שלך

היא הקול הפנימי שלך שטוען שאתה " לא בסדר " ה"ליכלוך" הוא החלק ה" לא בסדר" שבך , שאיתו אתה לא ממש חי בשלום. בעניין הזין הלא רחוץ , הייתי מעיזה לאמר שהחלק הבעייתי קשור לדחפים מאד ראשוניים, יצרים, או דברים שיש עליהם " טאבו" הרומניה הציעה שתרחץ את ה" אזורים " האלה בחיים שלך, מה שמשקף שמאד מאד לא נוח לך עם עצמך ועם ה"ליכלוך" הזה. ותשכב גם אתה על הספה האדומה , היום אני סוגרת קופה עליך ועל קינלי.

אטיוד5

Active member
אוי, זה היה טוב ../images/Emo6.gif

הקול הפנימי שלי הוא רומניה שמנה. את מצוינת!! תבואי עוד, בבקשה. תגידי, על איזה ליכלוך את מדברת? אני הזכרתי לכלוך?

אטיוד5

Active member
נו, אני רואה שיש פה נחיצות ...

להסביר לך אי אלו דברים. ובכן, העניין הוא שהזין שלי איננו מלוכלך. לכן גם אין צורך לרחוץ אותו אלא במסגרת הרחצה שעובר גופי מדי יום. אין לי שום רצון וחשק לנגוע בברזים בשירותים הציבוריים שכל מאן דהו השאיר עליהם משאריות החרא שלו. למעשה, הדיון בסוגיה הזאת - "מה יותר מלוכלך - הזין שלי אחרי הטלת מים או הברז בשירותים הציבוריים" - הוא הוא אשר עלה בקומונה מסוימת שאני גולש בה, והוא הוא אשר הביא אותי לחלום על סיפור המעשיה שחלמתי. כל המייסס שהמצאת בזכות העיסוק הפרה-פסיכולוגי שלך נמוגים ומקועקעים בזה. לא היה לי נעים להעמידך על עובדות אלו קודם (מחשש פגיעה בך, כמובן, לא מחשש פגיעה בעצמי,
), אבל עכשיו כשאת מגיעה עם ענין הליכלוך כבר לא נותרה ברירה. שלך, בברכת-ידיים-נקיות-גם-אם-אינן-רחוצות-אחרי-הטלת-מים, אטיוד5.

צר לי לבשר לך

שגם אם הרבה אחרים השתתפו בדיון המלומד על הברז בשרותים הציבוריים, עדיין , אתה היחדי שחלמת את החלום הזה ,מה שמעיד על נדידה מהתת מודע שלך לכיוון העירות של נושא הבושה,האשמה, המבוכה, ו כ ן, שעוד לא מצאת פיתרון לרגשות "המלוכלכים" שלך ...מה לעשות! ? ואני מקבלת כאן את הערתו של גורדון שמרמזת שכנראה גם לא תמצא.

אטיוד5

Active member
אהה

אז אני מבין שהלכת וראיינת את כל אותם שהשתתפו בדיון הזה ומצאת שאני היחידי וגו'. ובכן, שוב סורפרייז סורפרייז. הכי טוב באמת שתתחברי לגורדון. (אם את כבר לא מחוברת אליו עד כדי זהות של ממש.)

חחחחחח

עד כאן. רק זה חסר לי. אני מבבשת לא לערבב לאסי בגורדון. אתה באמת אחד האנשים שהכי מעוניינים לחקור את האינטימיות של עצמם.שאפו !

למעלה