וידוי אינטימי

אטיוד5

Active member
וידוי אינטימי

הלילה בחלומי נכנסתי לחדר שירותים ציבורי שדלתו פתוחה, וככה איך שאני גומר להטיל מתיצבת מאחורי רומניה צבועה שטינית עם מטאטא ביד, ספתא זפטא כזאת, יותר שמנה מֵרזה, ופוקדת עלי ליטול את ידי, וכשאני מתחצף אליה קצת היא שואלת "למה אתה חושב שהשאירו את הדלת פתוחה אם לא בשביל שאני אעבור פה ואבדוק אם כולם נוטלים ידיים?". טוב אז נטלתי ידיים כי פחדתי ממה שהיא עלולה לעשות לי עם המטאטא ואז היא מוסיפה - "הלו, ומה עם הזין? אותו אתה לא שוטף?". בשלב הזה התעוררתי מבועת כדבעי. מה זה בכלל דבעי? טוב, לא חשוב, העיקר שאח"כ פיציתי את עצמי עם אחת תמירה ודקיקה בשמלה אדומה.

אורמור

New member
איפה משיגים היום

תמירות דקיקות בשמלות אדומות?... ומה יש לך מרומניות עם מטאטא? בחלק הראשון של החלום יש דימיון בין הדמות ואמא שלי אבל כשהגעת לשלב נטילת ה-ז' האפשרות הפכה לא סבירה. וחוצמיזה מה שלומך?
אור

אטיוד5

Active member
מזטומרת איפה משיגים?

בחלום, קמובן.
וחוצמזה, בסיידר, אוריק, בסיידר. תודה.

bulb

New member
למזלך הקצת בדיוק בזמן...

מזלי לא שפר עלי ולדעתי איבדתי את ההכרה (אם זה אפשרי בחלום) ברגע שהיא התחילה לווזלן את המטאטא |צמרמורת| התעוררתי שטוף זיעה וטחורים :( פיציתי את עצמי עם שמן קיק וכרית מתנפחת.

אטיוד5

Active member
הלו, הלו

אינני סמוך וגם לא בטוח שהיינו זקוקים לשיעור המפורט בפיזיקה כימיקלית.

הרומניה השמנה נתנה לך במקרה את הטלפון שלה?

אני מחפשת כבר הרבה זמן עוזרת בית רצינית וקפדנית שתנקה כל דבר קטן

אטיוד5

Active member
ובכיין, ...

לא היה סיפק בידי לרשום את המספר משום שידי אחזה במשו אחר. * ברם אולם - יש לי רומניה בשבילך, רק שהיא דקה מדקות הלשון המנקה כל דבר קטן. גם בדבר הקפדנות שלה אינני חותם על שום מסמך כי מעולם לא נראתה אצלנו בלבוש עור שחור ושוט תואם. אם את מאיזור קו רחובות-אשדוד אשמח להעמיד לרשותך את עזרתי בעניינה (או בכל ענין אחר, כמובן וללא התניה). * שנאמר, אחת ידו אוחזת בשלח והשניה עושה במלאכה.

מציץ

New member
משהו........

בחלום הפיצוי שלך לא בסדר, לא הגיוני ולא אפשרי. זאת שבשמלה האדומה....... התמירה הדקיקה........ היתה איתי הלילה

אטיוד5

Active member
ובקיצור, אני מתפלא עליך, מציץ ..

לא שמת לב שהיא כבר מותשת כשהיא הגיעה אליך?

מוזר מאוד

חברה שלי סיפרה על חלום מוזר היה לה. בחלום היא לבשה שימלה אדומה ודילגה בין מיטות של גברים זרים, תוך שהיא עוקפת מנקה רומניה עם מטאטא ארוך.

חחחחח...

אטיוד5, מה דעתך שלכבוד חג האלווין החל היום תעלה לפורום תמונה של ישבנך עם החוטיני של המנקה הרומניה?

שיא האינטימיות

סוף סוף אתה מדבר אינטימיות פעם הראשונה ב8 שנים אחרונות יהיה עוד או שרומניה עם מטאטא וחוטיני זה השיא?

למעלה