וידויי

וידויי ../images/Emo34.gif

כמה קל להתודות כשאני במגירה עמוק בתוך הארון וכמה וידויים יש לבחורה כמוני ניפחדת !! אנסה להעלות מעט מהם על הדף . הלב דופק כשאני חושבת על זה שאני פה אתכם מי היה מאמין ??? אני נמשכת לשולטים ושולטות גם ,כן אני מתעניינת גם בכן בנות ורצוי שולטות . משימה לא קלה לחפש מישהו בדיוק כמו שאני חולמת אבל ממעמדי בטח תאמרו לי שאין לי זכות לחלום על אדון או מלכה שיהיו בדיוק המתכון למה שתמיד רציתי. רוצה שליטה וכוחניות , רוצה התעללות במידה הנכונה רוצה כאב במידה הרצוייה לי ,רוצה התחשבות וקשר רגשי רוצה התמסרות טוטאלית אבל פוחדת , רוצה !! איך תגדירו בחורה כמוני ? מה תמליצו לי ? איך אפגוש באדון ואני פוחדת לצאת מהארון בכלל ? סליחה על ההודעה הארוכה אבל אני באמת מרגישה אבודה ! תודה שהקשבתם אני

לפני הכל ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה. זודיאק טיפה עסוק ככל הנראה, בטח מחר תקבלי את הוולקאם שלו.. נו? כל כך מפחידים אנחנו? לכל אחד יש הזכות לחלום. לכל אחד. ויותר מזה, לכל אחד גם הזכות לאושר, לסיפוק, לשמחה ולחיים שלווים ללא חרדות. ממה את נפחדת כל כך? ולמה שאנחנו נגדיר אותך? שבי לך, הגדירי את את עצמך, חשבי מה לפנטזיה שלך, נסי להעלות אותה על נייר. אדון או גבירה ניתן לפגוש ברשת. היכנסי לקישורי הפורום ומצאי אתר הכרויות בדסמי - את יכולה לנסות שם. אפשרות נוספת- את בהחלט יכולה להיכנס לצאטים ולשוחח עם אנשיפ (תמיד תמצאי חדרי צאט שנקראים "דרושה צייתנית" או משהו דומה) הצהירי מראש על כוונתך ללמוד. תתפלאי עד כמה אנשים מוכניפ לעזור למתחילים. רק היי זהירה. לא למהר לתת מספרי טל]ון לפני שאת באמת מוכנה. כמו שכבר הצעתי המון - הרשת היא מקום מעולה להתאמן על יבש, ורק כשאת מוכנה, קפצי למים. אשמח לענות על כל שאלה שתרצי, וקבלי
אין צורך כל כך לפחד ולהרגיש מוזרה, כולנו איתך וגם בנטיותייך את לא לבד פה.. אנא הישארי וחלקי איתנו את תחושותייך, לבטייך, שאלותייך.

sapirac

New member
welcom

תחילה באמת ברוכה הבאה. תרגישי בנוח להיות מי שאת. לכול אחד ואחת ישנה פנטזיה שהיו רוצים להגשים ברגע שתהיי מוכנה ותחליטי שאת הולכת על זה . תהיי זהירה ,שכן ישנם אנשים לא אמינים. תנסי להחילף תמונות קודם וכמה שיחות טלפון לפני מפגש. אל תהססי לפנות אלינו לכול דבר. נישמח לעזור.

סמיה

New member
אז לקח לי קצת זמן

אבל בסוף קראתי את המסר. נראה לך שהחברה בפורום ירצו אותי בתור סטנד אפיסטית? לדאבוני, הקטע המיני הזה לא פועל עלי. אני חייבת להיות צודקת בכל התחומים בחיים חוץ מבתחום הזה. שם אני בעד שוויון. ואם את מבטיחה לא להעלב, אז אני אספר לך מה אני מרגישה בקשר לסקס. בכל מקרה, כך או כך, את יכולה למסור לחברה בשמי שהם נשמעים הכי מדליקים ואינטליגנטיים מכל הפורומים האחרים בגלישותי. לילה מרגש שיהייה לך

cruise

New member
התחלות

קודם כל ברוכה הבאה. מעבר לכך, כל ההתחלות קשות, אבל כדי להקל עלייך קצת את הכניסה, רצוי שתקראי קודם כמה שיותר על התחום, על האנשים, ועל מה שקורה. בלינק המובא כאן תמצאי ריכוז של הודעות בנושאים שונים, קיראי בעיקר את המאמרים המובאים שם, ויש שם בהחלט אוסף הודעות ומאמרים חשוב. מדובר בפרוייקט שאנו מקווים שיעזור לכל אחד בתחום, מתחילים כותיקים. בהצלחה, ואל תהססי לשאול שאלות.

Z o d i a c

New member
ברוכה הבאה יקירה!

קודם כל בלי הסטריה, תנשמי לאט כי אתה מתחילה להכחיל.
תהליך היציאה מהארון הוא תהליך לא קל ואיטי (מי כמוני יודע..). הדרך ליציאה והקצב שלה תלוים רק בך. אפשר לעשות את זה בבת אחת או בשלבים, איך שנוח לך. לצערי אין תרשים זרימה ליציאה הנכונה, איך ומה לעשות, אבל כן יש לך אותנו, בעלי ידע וניסיון שנשמח לעמוד לצידך בכל עת שרק תרצי! הגעת הביתה יקירתי, תרגישי חופשיה להיות מי שאת כמו שאת באמת!

princeOFdream

New member
ראשית, ברוכה הבאה!

שנית, תראי, התחלת טוב מאד בעצמך- את כותבת פה לא? בעוד את כותבת פה את נחשפת לאט, לאט לנושא שציינת שאת חושקת בו, ככל שתחשפי אליו- תכירי אותו יותר ותביני במה מדובר וזה כבר יעזור לך מאד. שלישית, בעוד את כותבת פה את גם נחשפת לדברים אחרים שאחרים כותבים, ואת רואה אותנו ומגלה שזה לא כ"כ נורא לעשות מה שאנחנו עושים- כי כמו שאת רואה יש הרבה שעושים זאת. רביעית,בעוד תחשפי את עצמך פה בכתב ותביעי את עצמך את תקבלי יותר אומץ. כמובן שכל התהליך הנ"ל נעשה בתת-מודע והוא הדרגתי, אבל זה אפשרי לחלוטין. ולבסוף, תכתבי פה הרבה- תשתפי אותנו בפנטזיות שלך ותקראי בתשומת-לב רבה את התגובות כי גם הן חשובות לביטחון העצמי. אח"כ תגלי שהחשיפה בכתב עושה את שלה.

תודה על קבלת פנים חמה ../images/Emo140.gif

ולתגובות
לפומלית , אתם רחוקים מלהפחיד אותי
להיפך אני מעריכה אנשים כמוכם שמרגישים חופשי להיות מי שאתם בלי להיות במבוכה מה אחרים יחשבו , אני לעומת זאת סגורה וחשאית מידיי.ובמילים אחרות - סתם פחדנית !! בקשר לצאטים הייתי והתאכזבתי ,רובם ילדים שעושים צחוק מהנושא ואם יש אחד למליון רציני אז הוא נוקשה - והקטע הסאדיסטי בהם חזק מידיי עבורי . יש לי ידיד וירטואלי מקסים שהוא מאסטר ומעולם לא נפגשנו כי חששתי להיסחף לטירוף שבו ולצד הסאדיסטי הקשה שבו אז מעולם לא נפגשנו אבל הפיתוי קיים . תודה לך על הרצון לעזור
סמיה בתור אחת שהקטע המיני הזה בכלל לא נוגע לה בכל זאת ניכנסת להציץ במתרחש ואולי בסתר ליבך יש בך צד שולט או נישלט שאולי רדום כרגע ??
ואני לא איעלב אם תשתפי אותי מה את חושבת על סקס זה מסקרן, כי אני מכבדת כל אדם ונטיותיו וגחמותיו, כן אפילו אם הוא ונילי
ועוד משהו - חוש הומור תמיד בריא לי
זודיאק אוי לי באמת נישמעתי היסטרית ?? סתם לחוצה קצת , יעבור לי . חוץ מיזה שלהכחיל או להחליף צבעים זה דבר דיי מלהיב בתחומינו
העניין הוא שאני לא מתכוונת לצאת מהארון לעולם ואני שואפת למצוא אדון שלא יאלץ אותי לצאת ממקום נוח כלכך . בחברה שאני חיה מתרחקים מאנשים כמוני אז לא מעיזה לחשוב על כך . לכן החיפוש הופך קשה יותר כי צריך לתת אמון באדון שלא יחשוף אותי לפתע יום בהיר אחד. תודה על יחס חם באמת נוח לי פה
נסיך החלום ,אתה צודק והכתיבה כשלעצמה מאד משחררת והידיעה שיש סוף סוף מי שמבין אותי ומקשיב לי מרגיעה אותי . אחרי הכל אפילו לחברה הכי טובה אני לא מסוגלת לספר על פנטאזיות שלי . ושעשעת אותי קלות בסעיפך השלישי כשכתבת שזה לא נורא מה שאתם עושים,אחרת לא הייתי פה אם הייתי מרגישה כך
, אני יודעת שאהיה שפחה גאה לאדון שלי , רק שבחברה בה אני חיה יראו אותי כחייזרית מוזרה וחוטאת , (פרימיטיביים לצערי ) וואאוו כמה כתבתי בהתחלה
תודה על סבלנותכם לקרא הכל ועוד נשתמע. שלכם אבודה .

סליחה ששכחתי ../images/Emo9.gif

תודה גם לsapirac ולcruise על העזרה והקישורים ולכולכם על הרגשה הטובה שנתתם לי

Z o d i a c

New member
ואם כבר קבלת פנים

אז כמיטב מסורת הפורום - קבלי תמונה קטנה ממני. מאמין ויודע כי תמצאי את המאסטר המתאים רק לך

cai

New member
וואו! כמה חיוכים, איזה כיף...

קראתי את ההודעה שלך ואת רוב התגובות. מה אני אגיד? אחלה אנשים מסתובבים פה... חבל שלא ממש יוצא לי לכתוב לאחרונה. היה לי כיף לראות את ההבדל בין ההודעה שפתחה את השרשור לנוכחית- החיוכים שלך שימחו אותי נורא. אל תפחדי. ובקשר לחברה- אני אשמח לדבר איתך באריכות על זה פעם... על חברה פרימיטיבית אני יודעת לא מעט. שלך, קאי.

אייבורי

New member
ברוכה הבאה

דווקא חשבתי שבארון הגבולות ברורים. וכמו שאמרו לפני גם צעדה של עשרת אלפים קילומטר מתחילה בצעד קטן אחד. אז צעדת צעד קטן, אחריו יבוא עוד צעד. אז תבואי לפה, תכתבתי את עצמך, תקראי אותנו. תהניי מהדרך לחופש שלך אייבורי

../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

אייבורי תודה על העידוד שלך , והשם שלך ישר גרם לי לזמזם את השיר של סטיבי וונדר ... זודיאק תודה על התמונה , בחור חמוד בתמונה
אם אמצא תמונה שתקלע לטעם שלי בגברים אראה לכם . דמיין לך גבר בגיל 50 פלוס , עם מבט אפל בעינים מצולק ,קמטים, שיבה ומבט חודר שיגרום לי ליפול ארצה לפניו . שלא יהיה יפה אבל שיהיה גבוה וחזק !!
is it too much to ask ??

אייבורי

New member
אייבורי אנד אבוני.....

לחלום תמיד מותר לרצות אפילו חובה החכמה להיות קשוב לחיים ולהפתעות שהן מביאות

לאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

לא קווין.. הוא כזה מלאך.. העיניים לא מתאימות. זוד אל תהיה רשע ותבדוק את תיבת המסרים שלך

זו הזמנה לדו קרב?

אתה ואני על קווין? שנשחק שש-בש והמנצח לוקח או שנלך על משהו יותר קלאסי?

למעלה