וידויי.. תעזרו ליי..

קמוש1

New member
וידויי.. תעזרו ליי..

לפני כמה זמן סיימתי קשר אומנם לא ארוך אבל דיי חשוב לי כי הוא היה הראשון לי .. האהבה הראשונה וזה דבר שתמיד תמיד ישאר חקוק בליבי גם אנסה בכל כוחיי לשכוח אותו. אבל זה נגמר ובנינו נשארה רק אהבה בין ידידים זה הכל. קשה ליי עם זהה עם כל הרגשות והאהבה אליו אבל מה לעשות אני יודעת שצריך להמשיך הלאה והרבה אומרים שאי אפר לקיים ידידות לאחר קשר אני מאוד רוצה להאמין שכן! אני לא רוצה לאבד אותו בתור ידיד כי הוא בן אדם נפלא ואני מאמינה שאחרי תקופה מסויימת של התנתקות אני לא ארגיש אליו רגשות רק בתור ידיד. אני מאוד מפחדת לעשות צעד ואני אאבד אותו לתמיד ואז לא תהייה יותר צעד חזרה.. אני חושבת שגם אם נתרחק לגמרי אני תמיד אזכור אותו ולא אשכח לעולם כי עברתי איתו הרבה צחקנו הוא תמיד נתן לי תחושה שאפשר לסמוך עליו תמיד כשרע לי הוא תמיד ידע לשמח אותי אני יודעת שתמיד שאני אצטרך אותו הוא יהיה שם לצידי .. וזה מעט אנשים יעשו את זה למעני אני עברתי מלא בחיים האלה ודברים לא קלים עד שבא מישהו שבאמת אכפת לו ממני אני צריכה לעזוב הכל? אז באמת כבר לא יהיה טעם לכלום יותר בחיים שליי.. עכשיו.. מה אתם חושבים..?? להתרחק לתמיד?? לעזוב אותו רק בגלל שהכל נגמר בנינו וזו לא אותה אהבה כמו פעם אתם באמת חושבים שאי אפשר לקיים ידידות טובה לאחר קשר.. וזה לא נגיד קשר של חברים אפילו זה לא היינו אבל הייתה אהבה הוא פשוט החליט שהוא ממשיך בחייו איתה.. ואיתי זה רק ידידות.. זקוקה לעצות.. תודה לכולם ..

א.ב.ג.

א.אם היה אכפת לו ממך כ"כ הוא לא היה עוזב אותך ב.יכול להיות ששיגעת אותו יותר מדי או שהכבדת עליו,נאמר שכל היום היית עצובה והוא כל היום היה צריך למצוא דרכים לשמח אותך,וזה נמאס באיזשהו שליו,מספיק שלא יזמת דברים שמענינים אותו מספיק ולא נכנסת לראש שלו ג.השאלה אם הוא יכול להסתדר בלעדי ידידותך? אם כן אז אין לך מה להזדנב אליו ואם הוא כן מתקשר ומראה התענינות אז יש לך סיכוי! אבל הכי חשוב אל תיתקרצצי אליו יותר מדי תני לו להרגיש בחסרונך אם זה יזיז לו משהו אפי` "כמלוא נימה"ג€ זה יכול לחזור כי אהבה ראשונה תמיד משווים אליה את כל האהבות, בהצלחה!

n u t e l l a

New member
קמוש...

אני חושבת שקשה להישאר ידידים אחרי שהאהבה נגמרת... אני נפרדתי מחבר שלי לפני 3 חודשים...וגם הוא היה האהבה הראשונה שלי.. בלתי אפשרי היה שנשמור על איזה קשר כלשהו\ידידות אחרי כל מה שעברנו ביחד. כחודש וחצי אחרי הפרידה הוא אמר לי שהוא תמיד האמין שאם ניפרד,לא נוכל להתנתק אחד מהשנייה לגמרי...הוא תמיד האמין שנישאר ידידים. כמובן שזה בסופו של דבר לא קרה. אי אפשר להתגבר על פרידה כואבת ממישהו שאת אוהבת כשאת ממשיכה להיות איתו בקשר.. מה שכן אוכל לייעץ לך (מה שהייתי רוצה לעצמי ולא קרה)הוא שהפרידה תהיה הדרגתית כי התנתקות מוחלטת ככה פתאום זה דבר שנורא קשה לעכל... "אז באמת כבר לא יהיה טעם לחיים שלי" תמיד יהיה לך טעם לחיים והוא לא צריך להיות תלוי באף אחד...רק בך תהיי חזקה תאספי הרבה כוחות ותראי שהכל מסתדר בסוף..

JudyWn

New member
אהבה וידידות

לא תמיד יכולים להתקיים יחד. אחד הדברים הכי כואבים בלהיפרד מאהוב זה לאבד גם את החברות שלו. עם המיתולוגי שלי זה עבד, נשארנו ידידים גם אחרי הפרידה. עם אחד אחר זה לא עבד. זה לא משהו שתוכלי לכפות עליו כי זה תלוי גם בו ואם הוא לא רוצה לשמור איתך על קשר - אין לך ברירה אלא להשלים עם זה. את תתגברי על זה, בזה אני בטוחה. אולי תוכלו לחזור להיות חברים עוד כמה שנים.

למעלה