וידויים

Sefy

New member
לא רק מהכאב...

בתור אחד שלא מוכן לנסות, ולא רק לקבל, אלא גם לעשות הסיבות שלי הן פשוט כי אותי אישית זה מגעיל וכל האזור הוא לא היגייני, לא משנה כמה ינקו אותו. אלה הן כמובן הסיבות שלי, אני לא מיצג אף אחד אחר. והמשפט המפורסם: אתה לא יודע מה אתה מפסיד לא עובד עלי בכלל, שלא נדבר על כך שהוא משפט לא הגיוני כי אני לא יכול להפסיד מה שאני לא יודע, אלא רק מה שאני כן יודע

danny1232

New member
אני...

סטרייט. מת למצוץ פעם אחת זין גדול. שיגמרו לי בפה. ואני אבלע. אני פשוט רוצה.

danny1232

New member
את תגידי לי...

אבל עד כמה שזה נשמע מוזר (האם?), אני רוצה זין גדול, עבה, זקוף וגבוה. שיחנוק את גרוני. לשחק עם הלשון בכיפה. לעשות לו את כל מה שהייתי רוצה שיעשו לי. להפסיק ממש לפני שיגמור. לחכות קצת. להביא לו ביד חזק. מהר. ולמצוץ שוב עד שיגמור בתוכי. אוי, כמה שאני רוצה את זה.

Sefy

New member
!Nope, not a chance

By the way, do note I said both getting or giving, so that would mean not giving to a girl (and defenetly not a guy!) and not getting from a girl (and defenetly not a guy!), and that includes fingers or tonuge.​

משהו על כאב והיגיינה

טוב, כיוון שנראה לי שיש כאן הרבה ששבויים בדעה קדומה - אגיד רק שני דברים קטנים לתשומת לבכם - מין אנאלי לא חייב לכאוב במיוחד, אולי רק טיפונת בהתחלה, אם מתכוננים היטב. והעונג בהחלט שווה את המאמץ. בעניין היגיינה, אני לאאפרט כאן, אבל זה ממש לא מטונף כמו שזה נשמע. לא פחות היגייני מהצד השני.. (שוב, דורש הכנה מראש)

Sefy

New member
...Each to his own

One person's level of pain is not similiar to another, some find the little needles extremly painful, can you tell them then Anal is gonna be less painful then that ? Some people can take the pain of a broken arm without even raising an eyebraw, but going to the toilets is like a nightmare come true... Those are just a couple of examples, now if you were to tell someone that "it doesn't hurt, maybe just a little" would you be willing to give your life on that statement ? cause I wouldn't, you can't say a thing like that and even if you tell them to be VERY prepared for it, you can't know the level of pain that person will experience. As for Hygene, sorry, you'll never buy me out on that one, no matter how much cleaning you do, just the assosiation of it makes me want to puke my soul out. However, I have nothing against those who do it, and as long as they enjoy it, it's good for them, weather they be straight/lesbians/gays I really couldn't care less. So I really don't approve the: נראה לי שיש כאן הרבה ששבויים בדעה קדומה​

מי מוכן על מה את מדברת

במקרה שלי הכאב הוא לא הבעיה ובכלל אין לי בעיה עם זה כל עוד זה מבת זוגתי לגבי מציצה זה מבחינתי גייז אין סיכוי שבעולם עד פה אני לא הומופוב אני פשוט סטרייט

aa

New member
היי שכנה ../images/Emo20.gif - אני חדש כאן

"גיליתי" את פינת החמד הזו - בסיור בוקר שיגרתי שכזה ברחבי הרשת אז יש לי מה להגיד בעניין .... קודם כל את צודקת במאת האחוזים ואכן אנחנו (או לפחות אני - אני מתחייב רק בשמי ... ) מתים עז זה אוהבים את האצבע המשומנת שמחטטת אי שם עמוק בנקודת ה-G הנפלאה שלנו ואני סטרייט
אבל מודע פשוט גם למחוזות הנפלאים האלה ומנסה להנות מהם בטירוף - בכל הזדמנות ובעיקר בשילוב של מציצה - עם עיסוי נפלא שם

aa

New member
וככה יוצא שאני נסחף בפנטזיות ../images/Emo121.gif

והולך עם זה עוד צעד הלאה ..... ואם זה כל כך מהנה - אז למה לא להקדיש קצת יותר שם - בנקודה הנפלאה
שהיא תענג יותר לפי טעמי

aa

New member
וגם למשתתפים דוד ודני - בהחלט איתכם

וככה יוצא משם לשם הפנטזיות הולכות ומתרחבות - או מתרחקות תקראו לזה איך שאתם רוצים ואני מתחיל להפליג בדמיוני למחוזות חדשים עבורי ומפנטז על הגשמת פנטזיות יותר מסעירות

j o s h u a

New member
אני ניסיתי - והתמכרתי

אני גם אוהב שמזיינים אותי בתחת, גם בחורה עם דילדו, וגם נהייתי מכור לזין - למצוץ, להחזיק, ללקק... אני עדיין חושב על עצמי כסטרייט. רוב החוויות שהיו לי היו עם קוקסינליות, שמבחינתי הן נשים לכל דבר, רק עם זיין, ופעם אחת עם גבר.

למעלה