וידויים

וידויים

נכון, כולנו שומרים סוד בבטן, אבל חייבים להוציא אותו החוצה, ולא תמיד יש למי לספר אותו, הרי ביננו כשיש סוד גדול עלינו אי אפשר לספר למשפחה, מקסימום לחבר או חברה טובה, ואז השאלה האם היא תסתכל עלייך באור אחר?? אז אנו בני אדם מטבעינו לשמור דברים בבטן, אז הנה הזדמנות לספר ולפרוק עול מהכתפיים שלנו, כי אולי זה גם דרך לשחרר מעמסה די גדולה: גרתי בשכירות ואז היה לפנות את הדירה שלי תוך שבוע ימים, חיפשתי דירה במחיר סביר ולא מצאתי, ואז אח של אמי(דוד שלי) אמר לי לגור אצליהם עד שאני אסתדר, נשמע לי רעיון אחלה, הוא אדם מקסים יש לו אישה מדהימה וילדים חבלז, ידעתי שבהזה שהו שלב אני אשמור גם על ילדיו, המצב לא הפריע לי העיקר בית חם וחברה מקסימה,,אני חייבת לתאר לך את הדוד שלי..מטר 83 עינים חומות כמו שלי שיער שחור קצר, מבנה גוף שרירי , פשוט להיסתכל עליו זה אגדה.. אחרי חודש שאני גרה שם, לקחתי יום חופש מהעבודה שלי והחלטתי לבלות אותו בבריכה, (היה להם בריכה בגינה), הילדים הלכו לבית ספר וגנים, אורית (אשת דודי) הלכה לעבודה, ואורי הלך לעבודה גם, אני לתומי הורדתי בגדים וניכנסתי לבריכה עם תחתון וחזיה לבנים, הרי אני לבד מה כבר יכול להיות?? ניכנסתי לצנן את גופי מהחום השרב שפקד אותנו וככה נירדמתי, ואז התעוררתי לקולו של אורי, הוא אמר לי " הלו ילדה מסוכן להירדם ככה בשמש" אני צחקקתי לי ושאלתי מה אתה עושה בבית? " באתי לקחת משהו, תתעוררי ולא להירדם אני הולך" פתאום צלצול טלפון צילצל, ואורי צעק לי שזה מהעבודה שלי, קפצתי מהמים מהר ורצתי לקחת מידו את הטלפון, באותו שניה לא שמתי לב שכולי רטובה והלבנים שלי שקופים, ואז קלטתי את מבטיו של אורי בגופי החטוב להפליא, הרגשתי מבוכה על פניי, ואז בשבריר של שניה הוא חטף לי את הטלפון מהיד, השכיב אותי על הספה, ביד אחת תפס את ידי מאחורי ראשי בידו השניה דחף את ידיו מתחת לחזיה שלי, והתחיל לעסות את החזה שלי בפראות, הוא נשק אותי בנשיקות לוהטות, וכל ס"מ מגופי ליקק ולא ויתר על שום חלק, ברגע הנכון הוא חדר אלי, ואז הגענו לאורגזמה מדהימה... נישארתי לגור שם עוד חודשיים עם זיונים מטורפים.. היום אני רואה אותו רק באירועים משפחתים, ולפעמים מתה לחטוף אותו לשירותים ולעשות איתו סקס מטורף, אבל כנראה אני לא אמיצה מספיק ומסתפקת בנשיקה... בוא נשמע את הוידוי שלכם חברים.. מה הסוד הגדול שלכם???

aa

New member
תראו איזה תענוג נפלא ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif הדדי

aa

New member
מה שמביא אותי לשיא הפנטזיות ../images/Emo20.gif

זהו ה- TOP שהגעתי אליו בפנטזיות שלי כן - רק בפנטזיות
לפחות בינתיים ..... לצרף גבר לזוגיות שלנו כמובן שגם לא פוסל צירופה של בחורה נוספת אבל זו הפנטזיה ה"שיגרתית" שלנו הגברים ואני דוקא מפנטז על הפנטזיה המסעירה והמעניינת יותר לשתף גם גבר במיטה - הטרוסקסואליות שכזו לנסות להרגיש את ולהתנסות בהנאה הנשית ליטול יחד חלק בזה - איתה

aa

New member
תראו איזה כייף זה ..... לשנינו ../images/Emo20.gif

aa

New member
בקיצור - מאוד פתוח לחוויות והתנסיות

ובאמת מוכן , מעוניין , רוצה ומשתדל לנסות הכל , מכל וכל זוגות , שלישיות , אורגיות , קוקסינליות בקיצור הכל
זהו ...... השתפכתי פה קצת עם הפנטזיות שלי זה שאני מתפרפר פה ושם מהצד - זה נכון משתדל להנות מהחיים - ולחחיך אליהם בהנאה בחזרה אבל עדיין נותרו הפנטזיות הכמוסות האלה ... לא יודע מה מתוכם אכן ימומש מקווה שכמה שיותר - לשם ההתנסות והעניין וזהו .... שמח שמצאתי אותכם פה ומקווה לעצור פה לחנייה זמנית בשיטוטי ברשת כמה זמנית
- נראה ..... אז קבלו את זה כתעודת הזהות שלי כאן ונשתמע ......

מרימה את הכפפה.. ../images/Emo9.gif

בשנה הראשונה שלי באוניברסיטה, עבדתי כפקידת קבלה בבית מלון. לילה אחד, הגיעו לא אחרים מאשר המרצה שלי לספרות עם בחור צעיר וחטוב. היא לא ראתה אותי כשנכנסה, אבל כשיצאה, נעצה בי מבט כזה שאומר "אם את רוצה להישאר באוניברסיטה, מוטב שתסתמי. הבחור יצא קצת אחריה, יעני לא ביחד.. עצרתי אותו כאילו לבקש סיגריה (ואני בכלל לא מעשנת). שאלתי אןם יש לו כוח לעוד אחרי הקשישה שהיה איתה. הוא צחק. אמר שיש לו עוד לילה שלם איתה, אבל נתן לי מספר טלפון שלו. שאלתי אם זה העיסוק שלו. שוב צחק. אחרי חודש נכשלתי בבחינה אצלה.
היא הכשילה בכוונה. החלטתי להתנקם בה. התקשרתי לבעלה וקבעתי איתו במגרש החניה. לבשתי חצאית מיני וחוטיני מתחת, חולצת סטרפלס ונעלי עקב. נראיתי זנותית למדי.. בטלפון הצגתי את עצמי כאחת הסטודנטיות של אשתו שיש לה משהו חשוב להראות לו. הלכתי והתיישבתי על האוטו שלה, ממש על מכסה המנוע. פישקתי את רגליי ודחפתי יד למכנסיים שלו - אני רוצה את זה כאן ועכשיו אמרתי לו. הוא היה בשוק אבל לא התנגד.. רק ניסה לקחת אותי למקום אחר. לא נתתי לו. כמה דקות אחר כך היא הגיעה, בדיוק כדי לראות את שנינו משתוללים באורגזמה על האוטו שלה. היא התחילה לצעוק ואני בלי להסס אמרתי לה - תחשבי פעמיים לפני שאת מזדיינת עם החבר שלי (חבר אלק) במועד ב' קיבלתי 85 כעלה הפך להיות המאהב שלי לחצי שנה אחר כך..

ענקקקקקקקקקקק

חבל על הזמן..אחלה של וידוי סיפור מדהים.. הרבה זמן לא יצא לי לקרוא משהו בסגנון הזה..גדולה את
לחייםםםםםםםם

ScrewDriver

New member
אני יודע שזה פורום "פנטזיות"

אבל האם המילה "וידויים" מרמזת על כך שהמקרה הזה אכן קרה באמת?

יש לי סוד

אני לא נמשך לגברים והזדיינתי המון עם נשים אבל פה ושם באורגיות או עם קוקסינליות מצצתי זין וזה דבר מדהים לא יאמינו זאת עלי ואני גם לא אתן לעולם לקרוע את בתוליי אבל אם ללקק כוס זה מדהים אז גם זין נוקשה ששופך זרמתו-זה כיף/בחיי

זה פורום פנטזיות

לפי הבנתי .. אבל פתחתי אשכול של וידויים.. מה יש? לכל אחד יש סוד רומנטי נחבא אי שם... בגידה באישה?? להיות עם אותו מין?? .. חייב להיות לכל אדם סוד שהוא שומר בבטן.. אז יאלה זה הזדמנות לדעת מה הוידוי הכי גדול שלנו.... והנה קיבלת פה וידויים שלא היו בטוח כותבים על זה סיפור :)))) מה הוידוי שלך איש ?

ScrewDriver

New member
אז רגע,

וסליחה מראש על זה שאני קולט לאט...
פשוט אני רוצה לעשות כאן וידוא הריגה...
האם כל זה אומר שהסיפור הזה עם דודך הוא אכן וידוי אמיתי שקרה לך במציאות? וידוי שלי? תאמת, הלוואי והיה לי משהו כזה מעניין כמו לך ולשכנה, כל החוויות המיניות שלי היו בכל זאת, איכשהו בגבולות הסטנדרטי
. במה כבר אוכל להתפאר? ששכבתי עם נשואה?... כמה נדוש ולא מרשים בתור וידוי, הרוב כאן עשו את זה יותר מפעם, אני מניח. אבל כשאני חושב על זה, אני פתאום נזכר במשהו שאמנם ממש לא עירב סקס פרופר, אבל היה חוויה מינית לכל דבר, מבחינת האימפקט שזה השאיר עלי. כשהייתי בן 10 בערך, ולא ממש מתעניין במין, היתה לי בריכה שהייתי הולך אליה הרבה. יום אחד, כשהייתי שם עם ההורים, לאחר הרחצה אני מתלבש ומחכה להם בחוץ. אני מתחיל להסתובב קצת, ומוצא את עצמי מהצד השני של המלתחות של הנשים. ואם הולכים הצידה מספיק, יש שם איזה מין פתח כזה כמו לדלת, עם סורגים, שלא ממש אפשר לראות דרכו דבר, אלא אם עומדים בזווית מסויימת מאוד, ניתן לראות רק אזור מצומצם מאוד של המלתחה. ואז אני רואה אם ובתה, בערך בגילי, נכנסות לבריכה, ואני סתם ככה מחכה, אולי אצליח לראות משהו מבפנים... אני מחכה, ולפתע רואה את שתיהן בתוך המלתחה. האם כמובן שאינה מעניינת אותי, אבל לפתע אני רואה שהבת בדיוק מתייצבת במקום הזה המאפשר לי צפייה, ואני רואה איך היא מתפשטת לאט... מורידה חולצה, מכנסיים, ותחתונים... הנשיות הצעירה שלה חשופה לעיני... ומלבישה את בגד הים... ואני עומד שם כמהופנט בצד... לא היו לה כמובן בגיל הזה חיטובים של אישה, ואני גם לא חושב שעמד לי בגיל הזה, אבל רק החוויה של לראות בת מתפשטת בצורה שכזו, ועוד בהצצה חטופה ואסורה מהצד, היה חוויה אירוטית ביותר, שגרמה לי לכזה ריגוש אדיר, ולכל מיני גלים בלתי מוסברים בגוף, שמעולם לא הכרתי בעבר... עד היום אני מחשיב את זה בתור החוויה המינית הראשונה שלי.

משהו ברצינות -

לא יודעת מה יש להרבה גברים שהם כל כך מפחדים מחדירה לישבן שלהם כל כך... רובם הרי משתוללים מעונג לחדור לישבנה לש יקירתם (או לישבנה של אחרת..) מה ההבדל? מה ההומופוביה? לידיעתכם גברים יקרים, בישבן, באנוס, יש מרכזי עצבים וחדירה לשם בצורה נכונה יכולה להיות מענגת עד אין קץ - כן, מענגת גם לגבר, גם לאישה, אני מדברת על הנאת הנחדר, לא החודר. אם אדם מגדיר עצמו פתוח, הוא חייב לנסות כל דבר (טוב, כמעט כל דבר) לפחות פעם אחת כדי להחליט אם הוא אוהב את זה. אלא מה? גברים רבים חוששים כי אם יתירו חדירה לישבנם, זה מיד יהפוך אותם לגייז.. ובכן, זה לא עובד ככה!! עובדה שאתם אוהבים חדירת אצבע לישבנכם, ועיסוי הנקודה המטריפה ההיא שבחיבור שבין הזין היפה שלכם ובין חור התחת.. תחשבו על זה, ואל תהיו צרי אופקים.

יפהההההההה

אבל הקטע שהם פוחדים מהכאב אני בטוחה ..ולא מעצם היותם "גייז" הרי מציצה הם כן מוכנים..!!! תחשבי על זה :)

למעלה