וידויים
נכון, כולנו שומרים סוד בבטן, אבל חייבים להוציא אותו החוצה, ולא תמיד יש למי לספר אותו, הרי ביננו כשיש סוד גדול עלינו אי אפשר לספר למשפחה, מקסימום לחבר או חברה טובה, ואז השאלה האם היא תסתכל עלייך באור אחר?? אז אנו בני אדם מטבעינו לשמור דברים בבטן, אז הנה הזדמנות לספר ולפרוק עול מהכתפיים שלנו, כי אולי זה גם דרך לשחרר מעמסה די גדולה: גרתי בשכירות ואז היה לפנות את הדירה שלי תוך שבוע ימים, חיפשתי דירה במחיר סביר ולא מצאתי, ואז אח של אמי(דוד שלי) אמר לי לגור אצליהם עד שאני אסתדר, נשמע לי רעיון אחלה, הוא אדם מקסים יש לו אישה מדהימה וילדים חבלז, ידעתי שבהזה שהו שלב אני אשמור גם על ילדיו, המצב לא הפריע לי העיקר בית חם וחברה מקסימה,,אני חייבת לתאר לך את הדוד שלי..מטר 83 עינים חומות כמו שלי שיער שחור קצר, מבנה גוף שרירי , פשוט להיסתכל עליו זה אגדה.. אחרי חודש שאני גרה שם, לקחתי יום חופש מהעבודה שלי והחלטתי לבלות אותו בבריכה, (היה להם בריכה בגינה), הילדים הלכו לבית ספר וגנים, אורית (אשת דודי) הלכה לעבודה, ואורי הלך לעבודה גם, אני לתומי הורדתי בגדים וניכנסתי לבריכה עם תחתון וחזיה לבנים, הרי אני לבד מה כבר יכול להיות?? ניכנסתי לצנן את גופי מהחום השרב שפקד אותנו וככה נירדמתי, ואז התעוררתי לקולו של אורי, הוא אמר לי " הלו ילדה מסוכן להירדם ככה בשמש" אני צחקקתי לי ושאלתי מה אתה עושה בבית? " באתי לקחת משהו, תתעוררי ולא להירדם אני הולך" פתאום צלצול טלפון צילצל, ואורי צעק לי שזה מהעבודה שלי, קפצתי מהמים מהר ורצתי לקחת מידו את הטלפון, באותו שניה לא שמתי לב שכולי רטובה והלבנים שלי שקופים, ואז קלטתי את מבטיו של אורי בגופי החטוב להפליא, הרגשתי מבוכה על פניי, ואז בשבריר של שניה הוא חטף לי את הטלפון מהיד, השכיב אותי על הספה, ביד אחת תפס את ידי מאחורי ראשי בידו השניה דחף את ידיו מתחת לחזיה שלי, והתחיל לעסות את החזה שלי בפראות, הוא נשק אותי בנשיקות לוהטות, וכל ס"מ מגופי ליקק ולא ויתר על שום חלק, ברגע הנכון הוא חדר אלי, ואז הגענו לאורגזמה מדהימה... נישארתי לגור שם עוד חודשיים עם זיונים מטורפים.. היום אני רואה אותו רק באירועים משפחתים, ולפעמים מתה לחטוף אותו לשירותים ולעשות איתו סקס מטורף, אבל כנראה אני לא אמיצה מספיק ומסתפקת בנשיקה... בוא נשמע את הוידוי שלכם חברים.. מה הסוד הגדול שלכם???