וידויו של חוטא

אני מפעיל את ההיגיון להבדיל ממך...

שאני רואה אור מתקרב לחומה או גדר ברחוב, אני מניח שיש גורם לזה ברוב המקרים מכונית...

deathcaster

New member
נהפוך הוא ידידי

שאני רואה אור יקרות נפוץ לכל עבר משום מקום - אני הולך וחוקר מהו מקור האור הזה, כמה יחידות קנדלה האור הזה מפיק, איזה הספק ניתן להפיק ממנו ? האם אפשר לרתום אור זה לתאים סולריים כדי לייצר אנרגיה נקייה. שאתה רואה אור כזה, אתה אומר איזו ברכה ובזה נגמר העניין. מי משנינו משתמש בהגיון ?

sagima

New member
חצי נכון

אפשר בלי הרבה בעיה ליצור במעבדה בתנאים זההים לאלו שהיו על כדה"א לפני 4-5 מיליארד שנים חומצות אמינו, ולהזכירך, חומצות אמינו הן אבני הבניין של כל החיים על כדור הארץ. התנאים לקיום חיים קיימים ביקום לפחות 10 מיליארד שנים, אנחנו חוקרים את היווצרות החיים פחות מ 150 שנה, אז החיים מקדימים אותנו בכמה מיליארדי שנים, אבל אנחנו מתקדמים בצעדי ענק ולא יעבור הרבה זמן ואנחנו נדע ליצור חיים מחומר דומם.

deathcaster

New member
שגיא הגבת לי ?!

אותי אתה לא צריך לשכנע, מה שאמרת זה בדיוק מה שאני טוען, לא הבנתי מה חצי נכון ומה חצי לא נכון בהודעה שלי ?

sheketz

New member
זאת היא אחת המעשיות החביבות

שיש על דארוין. אבל מה לעשות , אין לכך ביסוס במציאות.

בן זומה

New member
זאת בטח אמונה נוצרית עממית שעברה

דרך אמנון יצחק ישר למאה שערים גוואלט.

deathcaster

New member
לא נכון + הסבר

ניסיונו החשוב ביותר לערער את יסודותיה של מכניקת הקוונטים ידוע בשם הפרדוקס של איינשטיין-פודולסקי-רוזן. מספר ניסויים איששו בכל זאת את מכניקת הקוונטים גם במקרה שמציע הפרדוקס, כך שגם ניסיון זה לערער על התאוריה נכשל. יש הבדל בין להכחיש לבין לא לקבל.

בן זומה

New member
תגיד

זה שכתבת פה את ההודעה ואנחנו קוראים ומשיבים זה צירוף מקרים? אם אליעזר בן יהודה לא היה מחדש את השפה העברית, אם פורטל תפוז היה קורס כלכלית כמו נטקינג ואחרים, אם הית מוצא עניין אחר בחייך חוץ מאמונה דתים ואם היה סרט נורמלי בטלויזיה לא היתי עונה לך. הכול צירוף מקרים?

sheketz

New member
כוחו של מקרה

תטיל מטבע פעם אחת - קיבלת "עץ" או "פלי". תטיל מטבע מיליון פעמים - מה תקבל? מחצית מהפעמים יפול על "עץ" ומחצית מהפעמים יפול על "פלי". ואם לא? אז המטבע הוא מזויף או מישהו מן הסתם מתעטע בך - דווקה המיקריות נותנת תוצאה בצורה ברורה! אז תאמר לי עכשיו - כמה כוכבים יש ? מיליון? עשרה מיליון? מיליארד? מאה מיליארד? מיליארד מיליארדים? לפי ההסתברות אני יכול לומר לך שיש ברחבי היקום כוכבי לכת רבים מספור שנמצאים במקום "הנכון". איך כדור הארץ נברא? ז דווקה חלק יותר ברור בתיאוריה המדעית כדור הארץ וכל מערכת השמש נוצרו מענן של גז ואבק על ידי כח המשיכה. יכול לתת לך קישור באינטרנט - כאן .

טרף טרף

New member
הכנסייה הכריחה אותו לכתוב את הוידוי

השיקרי הזה, אתה לא מתבייש לשתף פעולה עם הנוצרים? כמו עם גלילאו גליליי, "ואף על פי כן נוע תנוע" אני פשוט כל פעם מחדש נדהם מבורות המחבת"ים שלא יודעים עובדות כאלו פשוטות זה רק מוכיח את טענתי שהחובת"ים הם המיץ של הפסולת של האנושות

למעלה