וידויו של חוטא

וידויו של חוטא

דארווין היקר, זה שאתם מאמינים בו כיבכול שקבע שהאדם התפתחת מהקוף, הכחיש הכל וכתב זאת בספרו וידויו של חוטא. אפילו הוא בכבודו ובעצמו הבין שהכל שקר וכזב לעומת זאת אתם ממשיכים להאמין שהתפתחנו מחיידקים ... אבל איך החיידקים האלו התפתחו? ואיך כדור הארץ נברא? בעזרת המפץ הגדול? האם זה לא צירוף מקרים שאם כדור הארץ היה נברא כמה קילמוטרים רחוק יותר היינו קופאים ואם היה קרוב יותר היינו מתייבשים? הכל צירוף מקרים האהאהא. מחכה לתגובות לראות מה תענו הפעם ...

jayawan

New member
לגבי הוקור והחם... רק שיהיה ידוע לך

המרחק של הארץ מהשמש 149,597,892 kilometers הוא ממוצע שנתי. במהלך עונות השנה משתנה המרחק בין 147 מיליון ק"מ ל 152 מיליון ק"מ ובעבר, סטיות זעירות של זוית עמדת הארץ מול השמש גרמו ל 4 תקופות קרח ראשיות ובכלל מספר התקופות הקרות היה 17 וביניהן תקופות בינים חמות. אז ה"תכנון" אם היה ב"בריאה" לא נכר כלל.

ענית רק על הקור והחום

מה אם שאר השאלות? מה אומר ספר התנך של האבלוציה?????..

jayawan

New member
לגבי מבנה השנים אצל יונקים (והאדם)

יש בין המאובנים שפע של ממצאים לאורך עידן ארוך המתאר את התפתחות השנים אצל קבוצות "זוחלים דמויי יונקים" הקרויים "סינפסידים" ו"תרפסידים" עד ליונק הראשון עם מערכת שנים מפותחת שחי לפני כ 195 מיליו שנה... ושיהיה לך ברור: שאר מחלקות הזוחלים , כולל אלו שבימינו , מורכבות ממנים שאינם מסוגלים ללעטוס כלל, כי אין להם עצמות לחיים , ושניהם בנות טפוס אחיד... לכן הזוחלים יש בהם שרק משסעים ובולעים, והנחשים רק בולעים. לאד,ם לעומתם, יש עצמות לחי ו 4 טפוסי שנים. אז הוא חותך ולועס את מזונו.

חיימוo

New member
דרווין מעולם לא אמר את זה, ואם אמר

אז ספק קישור לכתביו שלו בהם הוא מכחיש את תאורית האבולוציה.

לאיזה רמה של שפל הגעתם

להמציא שקרים על דארווין? לפחות אנחנו לא מבזבזים את זמננו בהמצאת שקרים על הרמב"ם ועל משה רבנו ועל כל ה"נביאים" האלה שאתם משועבדים להזיות שלהם...

זה היה האלדוס האכסליי שקרא לעצמו

"הבולדוג של דרווין", או האלדוס או בנו, אני חושב שבנו, כתב מאמר לקראת סוף חייו "וידויו של כופר מקצועי".

sheketz

New member
תומאס האקסלי היה הבולדוג של דארווין

אלדוס האקסלי היה הסופר שכתב את "עולם חדש ונועז". מדובר באנשים שונים.

המציאות קשה !!!

דארוין הכחיש כל מה שרשם על האבולוציה ורשם שהכל שקר !! בקשר לקור ולחום אני לא מאמין בעידן הקרח אם אתה מאמין בזה שיהיה לך לבריאות ! רק תסביר לי דבר אחד .. איך יתכן שהגוף שלנו נברא בצורה כמעט מדויקת? יש לנו חומציות בהופכות את האוכל הקשה שאנחנו אוכלים לנוזל. איך תסבירו את זה? איך תסבירו תעובדה שאם השינים החותכות שלנו היו בצדדים והטוחנות היו באמצע לא היינו יכולים בכלל לאכול? גם את זה החיידקים שלכם בראו בצורה מדויקת להפליא?

jayawan

New member
"מאמין" או לא... כשמדובר בממצאים,

לא נזקקים לאמונה. יש הוכחות.

על איזה הוכחות אתה מדבר?

אתם בכלל לא יודע מי יצר אותך ! אתה טוען שהתפתחת מקוף כיבכול שהתפתח מחיידקים שהתאחדו על מנת לשרוד. מי קבע את זה? מדענים? איך המדענים הגיעו לחיידקים האלו? ואיך החיידקים עצמם ניבראו ???????????????????????

jayawan

New member
מתי כתב JAYAWAN שהתפתח מקוף ?

שמע נא, יא קוף: כל טענתי היא שלא הייתי עד לארועים, יגידו הדתיים שאלהים ברא אגיד לם מי זה אלהים ? יגידו מאמיני ההתפתחות יש ממצאים, אז ככל שהולכים מיליוני או מליארדי שנים אחורה עד למפץ הגדול יש ממצאים ם "רק" עד 650 ? מיליון שנה אחורה למאובנים מורכבים , ו 4 מיליארד ? לשרידי מושבות חידקים, את ה"מכניזם" ההתפתחותי מנסים להסביר, אבל יש יותר הוכחות מאשר "ממצאים " שהבם נתן בכלל "להוכיח" שיש אלהים או שאין אלהים. מכיון שלא הייתי עד לארועים "בריאה" או התחלה ספונטאנית כלשהיא , אני שם זין על הכל. ודרך אגב: הרב נתו אביעזר בספרו "בראשית ברא מזהה את "המפץ הגדול" עם "ויהי אור" ו"מקבל" גיל של 15 מיליארד שנה לארוע...

deathcaster

New member
חחחחחחח

אתה כל כך מצחיק , התגובות שלך כ"כ מעידות על טפשות שאני לא חושב שבכלל צריך להתאמץ להגיב לך כי ממילא זה לא ייכנס לשום מקום. אגב, אם אתה יודע שדארווין הכחיש ( ורק בגלל שאמנון יצחק אמר את זה לא הופך את זה לנכון ) האם תוכל להוכיח שהוא אמר את זה ? ואל תפנה אותי לספר, אמרת משהו, תוכיח בעצמך, אם תצליח, אבין שאתה לא כ"כ טיפש כמו שאתה עושה את עצמך. אגב, גם לחיידק הכי פשוט יש חומציות שמפרקת את האוכל. אם לא, הוא לא היה עוזר לך לפרק את האוכל הקיבה, כי אחרת, ממש לא היית יכול לעכל את האוכל, היית מקיא את רובו.

ערב רב

New member
ונניח שהוא יצירה אלוהית

איך תוכיח לנו שדווקא יהוה הוא האל הזה ולא, למשל, קרישנה?

deathcaster

New member
גם אתה לא יודע איך נוצר מה שגרם

לתא להיווצר, אל תקשקש לי בקומקום. בעבר פרימיטיביים תלו את האחריות לכל דבר שלא ידעו להסבירו בכח על טבעי - ובהשאלה - אלוהים , כיום אנחנו יודעים להסביר הרבה דברים שבעבר נחשבו לניסים, ועוד ידינו נטויה, זה שאתה בוחר להאמין שאל אחראי לכל ופה נגמר הרצון שלך לחפש תשובות, בעיה שלך. נכון, כיום אני לא יודע להגיד לך איך התא הראשון נוצר, יום יבוא ומישהו יוכל.

5GIPI5

New member
דקסטר מה נסגר אתך ?

הדבר היחיד הנכון במה שכתבת הוא זה שעוד יד ימין שלך נטויה כל השאר זה בגדר ניסוי ותהיה,המהות של אתאיסט מציו כמוך זה לחיות בשאלה ולא לקבל שום תשובה."יבוא יום ומישהו יוכל זו רק משאלת לב רברבנית של מי שאין לו אלו-הים ולכן הוא לא בוחל סשום אמצעי על מנת להסביר את התהיות ולהמציא לנו פתרונות מלאכותיים.

למעלה