וידויה של "פלצנית"

passioneta

New member
וידויה של "פלצנית"

יש הרבה דברים שאני לא מוכנה להתפשר עליהם אצל גבר: - שהעיניים שלו יחייכו שהוא איתי - שרמת ההשכלה שלו תהיה דומה לשלי - שהוא יתעניין במגוון נושאים - שהוא יהנה מסרטיםת הצגות וטלוויזיה דומים לאלו שאני נהנית מהם - שיהיה טוב במיטה - שלא ישקר ויש עוד כמה. כי בלי הדברים האלה זה לא ילך.

חחה מה זה צריך להיות?

שונא את הביטי הזה "פלצן" - מה זה אומר? אחד שלא מפחד לזוז קצת מהרבוע שהחברה קובעת בשבילך? בשבילי פלצן זה אומר אחד שאכל קצת יותר מדי שעועית, זה הכל.

passioneta

New member
I would have told you

to look at the "video advice" chain below but why ruin somebody else's evening don't do it to yourself I was stupid to answer them anyway why was it so short?

קצר

בגלל שהבחורה שיצאתי איתה צריכה לקום מחר ב 6:30 בבוקר....ולא רצתה לבוא לישון אצלי :(

קם כמה דקות לפניה

מנשק אותה קלות על הלחי... מחיייך והולך להכין לשנינו נס קפה, מתלבש, נושק לה שנית על הלחי לשלום והולך...

רעיון יפה

אבל קשה לי להיות רומנטי בשש וחצי בבוקר. אני לא בן אדם של בוקר...בקושי יודע איך קוראים לי לפני רבע לשמונה בערך. ואם הייתי נוהג בשעות האלה אז בכלל הלך עלי...

אני דווקא מאד נהנה להכין לבת זוגי

נס קפה בבוקר, לפנק אותה לפני שהיא הולכת לעבודה או סידורים... זה כייף

סבבה...אנחנו יכולים להיות צוות

אתה תפנק אותה בבוקר ואני אפנק אותה כשהיא תחזור בערב...אולי סופסוף נצליח לספק איזה אשה ככה חחחחה...

../images/Emo6.gif טובים השניים מהאחד...

לפי איך שזה נראה פה זה יהיה מאד קשה לספק מישהי. אולי באמת ביחד זה יכול להתגשם, מצידי קח אתה את הימים ואני את הלילות

magenta73

New member
כן, וזה מה זה מגרה...

עזוב, אני הולכת להחזיר את הפלאפון שלי מהקיוסק שהשארתי אותו בו...
מייד אשוב. עד אז יש לך זמן לחפש תמונה שבאמת תפיל אותי לקרשים.... בהצלחה!

למעלה