וידאו...

newKiticat

New member
וידאו...

סתם, מחפשת מקור טוב (או כמה מקורות) להוריד קליפים של פאואר מטאל, עם דגש על לקונה קויל, ווית'ין טמפטיישן, ונייטוויש.... יש הצעות?

Bleeding Death

New member
אני כלבה קטנונית

Lacuna coil ו Within temptation נחשבות למטאל גותי
הממ.. בקשר למקורות הורדה אינלי שמץ X: תמיד אפשר לחפש באימיול קליפים

SonatArcticA

New member
לא חוקי..?

אז איפה היא תראה את זה? MTV,VH1,MTV2? לא נראה לי.. אלא אם כן היא גרה במדינה שממנה הלהקה באה.

Musta Susi

New member
אפשר לראות את זה רק בערוצים

סקנדינביים
או בגרמניה. זה לא חוכמה...

כן... אבל עדיין זה נגד החוקים של

תפוז לדבר על זה פה וכדי להקל על העבודה שיעל שעסוקה גם ככה, בבקשה אל תזכירו תוכנות לשיתוף קבצים פה.

Blade Of Fire

New member
*אהמ* (מתכונן לויכוח)

טעות בידך.. התוכנות עצמן חוקיות.. מה שעושים איתן-זה מה שלא חוקי, וגם רק לקבצים מוסימים. הדברים שאסורים ע"פ חוק להוריד מתוכנות כאלו הם סרטים, קבצי מוזיקה, תוכנות ומשחקים כי הם היחידים שבאמת גונבים כסף מבעליהן אם מורידים אותם. וידאו קליפים, וכמו שהזכרתי- גם סדרות, זוהי לא גניבה מהיוצר, במיוחד כשהיוצר שם את הקליפים באתר שלו...

אני לא מדברת אם האם התוכנות חוקיות

או לא. אני מדברת על כך שאסור לדבר עליהם בפורום. וזה אם אתה לא מאמין לי אתה יכול לקרוא בחוקי הפורום...

Blade Of Fire

New member
נו באמת *מגלגל עיניים*

זה חוקי הורדה של קליפים וסדרות וזו הנקודה... ותראי על מה מדובר-מדובר על שיתוף מוזיקה, לא על תכונות שיתוף בכלליות... ואם זה כתוב בתקנון הפורום זה לא אלוהים.. צאי מזה... כולנו יכולים להפעיל שיקול דעת ולהבין שמדובר בשיתוף לא חוקי ורק על שיתוף לא חוקי שאסור לדון עליו, וזה כולל כל פורום.

נמממ.. ../images/Emo4.gif

"אסור להעלות לפורום קבצי מוסיקה ואין לדון בתוכנות שיתוף קבצים למיניהן." אני לא יודעת מה איתך אבל זה די ברור לי. לא, חוקי הפורום זה לא אלוהים אבל למה סתם לסבך את יעל?

Blade Of Fire

New member
היא ציינה בפירוש-להוריד../images/Emo3.gif

אבל זה קליפים.. זה לא *באמת* לא חוקי... זה כמו להוריד סדרות טלוויזיה... זה אל כאילו אני משלם על הקליפ\פרק או משו כזה....

newKiticat

New member
אני גם חושבת שהם מטאל גותי

זה בסדר...
רק שפאואר אמיתי פחות מעניין אותי הקליפים... לא יודעת למה?

Blade Of Fire

New member
יש אתרים, כמו שנועה ציינה

יש אימיול, ביטורנט, קאזה, סבבהדיסי..... כל תוכנת שיתוף אחרת. אם תוכנות שיתוף הם דברים שמפחידים אותך, אני בספק אם יש אתרי HTTPלהוריד מהם (כלומר הורדה רגילה דרך הנט), זה ייעשה רק דרך האתרים הרישמיים...

למעלה