וידאו קליפ

Elisete Retter

New member
וידאו קליפ

כפי שבקשתם אני מעדכנת אותכם שהוידאו קליפ של השיר קפוארה כבר משודר בערוץ המוזיקה. אני בעצמי עוד לא ראיתי את זה. האם מישהו מכם ראה? בברכה אליזט

beamer

New member
תגיד אליזט יש לך שירים קצבים

או רק שירים שקטים את יודעת אנשים אוהבים לרקוד ולראות קצת בשר אני אוהב את המוסיקה שלך אבל תעשי גם שירים שמחים ולא דידי ותשירי רק בברזילאית זה אחלה.

Elisete Retter

New member
קצת מידע על השירים שלי

שלום beamer, אתה אומר שאתה אוהב את המוזיקה שלי וגם אומר שהשירים שלי שקטים. משהו לא כל כך מסתדר לי. בדיסק שלי 15 שירים ומתוכם רק 2 שירים שקטים. אולי עוד לא שמעת את כל הדיסק? אם עוד לא הספקת לקנות אותו תוכל למצוא אותו ברוב החנויות בארץ. ולגבי הפורטוגזית (אין שפה ברזילאית), כמובן שיש ויהיו שירים בפורטוגזית אבל אני חיה ויוצרת בארץ ולכן חלק גדול מהשירים הוא בעברית כדי שאוכל להעביר את המסר שלי בצורה ברורה. בכבוד רב אליזט

beamer

New member
האמת שלא קניתי את התקליט שלך

אבל אני בטוח שהוא שווה כל ש"ח שמושקע בו פשוט רק שמעתי את השירים באתר שלך קצת ואהבתי את השקטים לא שמעתי שירים קצבים שלך אבל אני אשמע בקרוב לפי דעתי תעשי מוזיקה ברזילאית טובה יש לך סיכוי יותר גדול להצליח בארץ חבל על המאמצים זה קטן ולא מגיעים לאף מקום.

Elisete Retter

New member
'לוארי קפה'

Beamer שלום, לפי מה שהבנתי שמעת את השיר 'לוארי קפה' באתר של פוך מוזיקה. הוא באמת השיר הכי שקט בדיסק. אם תרצה להכיר יותר את המוזיקה שלי אני מציעה לך גם לקנות את הדיסק וגם לבוא להופעות שלי. לגבי הצלחה בארץ או בחו"ל - כשאדם מאמין הוא מגיע לכל מקום שאליו הוא רוצה להגיע. זה נשמע כמו קלישאה אבל אני מאמינה שזה עובד. בברכה אליזט

beamer

New member
אין לי ספק שתצליחי בגדול

אבל רק אם תשירי בפורטוגזית בלבד

shellyland

New member
יותר מזה:

לאליזט יש אכן קול מקסים והיא נראית פיצוץ, ולאחרונה גיליתי (להפתעתי הטובה) שהיא מרובת סיגנונות, אבל מה שבאת יביא לה את ההצלחה הוא שפע הקסם האישי והחום האנושי שלה. עם כריזמה כזאת קשה לפספס. ולגבי הדיסק: מומלץ ביותר. יופי של שירים.

deltaforce10

New member
למרות שאנחנו לא מכירים המלצתי

למרות שאנחנו לא מכירים המלצתי על ELISETE RETTER למפיק גדול מחול שנמצא כרגע בארץ אם יהיה לה מזל אולי יזמינו אותה לאודישן גם אני לא שמעתי את כל השירים שלה וחבל מאוד שאין את השירים שלה בקאזה זה בסה"כ עושה פרסומת לזמר ומקדם אותו זאת הבעיה כשחברה קטנה מישראל מקדמת אומן זה התוצאות לא שומעים עליו בכלל בניגוד לחברה גדולה מחול שיש לה כסף להשקעה ועושה הכל שהאומן שלה יצליח על כל מקרה בהצלחה ELISETE דרך אגב מה פרוש השם המיוחד הזה ELISETE

yanive007

New member
אין קשר למוסיקה פורטוגזית

למה שהזמרת הזאת שרה אי אפשר לשיר את זה בעברית וגם לא ניתן לחקות חבל שיש כאלה שמסות לשיר בכוח למרות שהם לא מצטיינות בזה מי יודע מה

shellyland

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אה? על מה אתה מדבר, אם אפשר? א. אליזט לא שרה מוזיקה פורטוגזית אלא מוזיקה ברזילאית. ב. מה פירוש "אין קשר"? המקצבים ברזילאים, הכלים ברזילאים, התכנים ברזילאים, הנגנים ברזילאים והזמרת ברזילאית - איפה בדיוק נפרם לך הקשר? ג. על טעם וריח, כמו שאומרים... בעיני רבים וטובים, כולל מספר לא מבוטל של מבקרים ודמויות מובילות בתחום המוזיקה הברזילאית בארץ, היא בהחלט מצטיינת. ד. חבל שיש כאלה שמנסים, מקנאה או מסיבות אחרות, לחבל בהצלחתה של אליזט. אנחנו כולנו פה בפורום בשם ובשביל אהבת המוזיקה הברזילאית, וכל זמרת שמצליחה בתחום מחובקת על ידינו בחום כשגרירת התרבות המקסימה הזאת בארץ. אני מוצאת את כל ההודעות האלה קטנוניות ומיותרות ומבקשת שהביקורת בפורום תהיה עניינית בלבד. השמצות לא מבוססות שמטרתן לפגוע - ימחקו ללא כל אזהרה נוספת!

lilalo100

New member
אני גם לא אוהב את המוסיקה שלה

אז מה בארץ יש עוד 10 זמרות ששרות בסגנון הזה זה כמו זמרות חתונה כזה

למעלה