וידאו צ'אט!

וידאו צ'אט!

כבר מלא זמן אנחנו מתכננים וידאו צ'אט וזה עוד לא קרה!! זה מאוד חשוב עכשיו שכל אחד ירשום מתי מתאים לו וידאו צ'אטט!! דרך אגבב קנו לי מצלמה חדשה...! אז תגידו תתחדשי ותרשמו מתי נוח לכם...
לי זה לא משנה אז קדימה תתחילווו

סבבה

לי מתאים בכל יום חוץ מיום ראשון
אגב...אני וטלו'ש ראינו זה את זה במצלמה ואני רוצה להגיד לכם...טלו'ש ממש יפה

אה? באמת?

לא זכור לי חחחחחחחחחח מתי מאמי כולה אתמול התיקנו לי ת'מצלמהה? מתי הספקת לראות אותי? אולי מלודי ראתה אותךך מאמי

נכון טל את צודקת וזה גם מזכיר לי ..

שדיברנו על זה שליאת ודיקלה יודעות לשיר אז מי שלא ידע טלוש שלנו שרה מהמםםםםםםםם אני רצינית אני שמעתי אותה והיא שרה ממש יפה

סבבה ..אבל..

ידוע לכמה אנשים כאן שאני לא פה בשעות הערב זאת אומרת בחמש אני עפה מהמחשב ררר אז נראה כבר תגידו מתי נוח לכם ואם לא יצא לי אז חפיף תמיד יש פעם הבאה=))

שום חפיף אנחנו נדאג שכולם יהיו...

או לפחות הרוב כי בטוח אי אפשר יהיה שכולם אבל כדי שבסופו של דבר כולם יהיו נעשה את זה כמה פעמים

יע7ה

New member
אין בעיה אני כל היום שרוה במחשב..!!

כל יום אפשר וכל שעה רק לא בשבת..כי דודים שלי באים והם דתים..חח ותגידו לי שעה קודם כי אני צריכה לעבור למחשב של אחותי....כי שם יש מצלמה....

חח כמה שהתגעגעתי לזה

אני זוכרת איזה צחוקים עשינו שם עם המצלמה חח יסמיני אהמ אהמ חח זוכרת!?? חחחח היה מצחיק אבל לצערי המצלהמ שלי לא במחשב הזה עכשיו היא במחשב השני שלי שהוא די הרוס.. אבל יותר טוב שאני אראה אותכם חח ליאתי למשל ומלודולי וטלושש.. יאללה לשלוף מצלמות אני אנסה להתקין את שלי על המחשב הזה.. אני בספק אם אני אצליח... אבל בעיקרון מתאים לי כל הזמן.. תגידו לי מתי קובעים ואני שם!! =)

למעלה