וידאו מרוץ חריש 2006

האמת, מה הקטע- מירוץ הקבוצות הראשון

בישראל מזה זמן רב, ובמקום לקשקש כאן על רוכבים נכשלים מחו"ל ועינה בישא ששמו עליהם, אין שום שירשור חוויות והסברים מהתחרות המיוחדת הזו. איך הכללים החדשים השפיעו על הטקטיקה, איך זה שינה את אופי המירוץ וכד'.. ולגבי הווידאו- נו, שוין... הגיע הזמן שילמדו שמירוץ כביש מצלמים תוך כדי תנועה עם הפלוטון, אחרת לא רואים מה קורה במירוץ, התקפות, רדיפות וכד'... סתם בעסה.. אחרי שנתיים של צילומי מירוצי כביש הגיעה הזמן לעלות ברמה..

האמת - מה הקטע? ../images/Emo1.gif

5 - 6 מועדוני הרכיבה הפעילים בארץ התחלקו ל- 13 - 15 קבוצות המורכבות מאותם רוכבים, ועשו "תחרות" רגילה לישראל, ואפילו במהירות ממוצעת רגילה לעונה ולמדינה (37.4 קמ"ש ) והמנצח הוא יהודי אבל מעומק מרכז הדבוקה בקנדה....(הייתי ממליץ להביט בתקנון התחרות ולגרד קצת בין השורות לגבי אלו אשר רשאים להתחרות) - מעניין מי רשם את הסעיף הזה? ואת השורה הזו: 1.3 קבוצה יכולה לרשום בין חבריה רוכבים מהקטגוריות עילית גברים 19+ ו/או נוער עילית ועד 3 רוכבים מהקטגוריות מסטרס א' גברים, מסטרס ב' גברים, עילית נשים ובוגרים ספורט (19-29) חברי איגוד אופניים בישראל או חברי איגוד אחר תחת ה -UCI בעונת 2006 . אז מה שנו רבותינו? 98 רוכבים החלו את התחרות - 55 סיימו .... והמהירות לא בדיוק השתפרה או שגרף המסלול זהה לעליות נס הרים או יותר טוב - מה הגובה הניצבר במסלול לאורך 24 הקפות? בתחרות "ליגה למקומות עבודה" יש יותר קבוצות ומתחרים ואקשן מהליגה "לכאורה" של איגוד האופניים ......... ודרך אגב - למה "הליגה למקומות עבודה" הצליחה ללא סיוע של איגוד האופניים? למה "חוצה ישראל" מביא יותר רוכבים בלי איגוד האופניים? למה בטיולי "בכל אופן גולן" יש רשימת המתנה הגדולה יותר מכל תחרות של איגוד האופניים כביש או הרים? למה ............. ??????????? יש תחושה של חוסר אמון במערכת? הצעה אמיתית לסדר היום: סקר
שביעות רצון מתיפקוד איגוד האופניים, האמון בנושאי המשרה, הרצון להשתתף בתחרויות הישגיות, הרצון לקדם את הפעילות התחרותית או העממית להשתתף ולהשקיע, כמה מהרוכבים המבוגרים באמת רוצים להיות חברי איגוד? כמה מהצעירים רוצים להיות חברי איגוד? ולמה? מה מעניין אותנו "הלקוחות" באיגוד האופניים? אני - אם הייתי שוחה ורץ הייתי הולך לעשות טריאתלונים ולו רק בגלל הקטע שיש להם של נשים בביגדי ים/ריצה לאורך כל השנה ומזיעות... (מצטער שיש לי סטייה כזו - אבל אני גבר נורמלי). בואו ניראה מה אומר הרוב הדומם? אחחח - איזו התעמלות בוקר
עכשיו אפשר לעבור על התיק של שבוע הבא!

למעלה