וידאוקליפים

bralon1

Member
וידאוקליפים

ראיתי היום וידאוקליפ של ג'ארו טול משנת 1969 בvh1 שאלתי היא האם יצאו גם וידאוקליפים ללהקה גונג והאם לyes יצאו וידאוקליפים אחרים מלבד הוידאוקליפ של owner of the lonely heart?

giloni

New member
למה לאכול לחם כשיש עוגות?

למה לך וידיאוקליפים? אחד מהמצורים המחליאים של התרבות הפופולארית העכשווית (ובהזדמנות אחרת אסביר מדוע אני סבור כך) לך על הדבר האמיתי, די.וי.די שלם של היוצר שאתה אוהב. ראה אותו חי, בלי אילוסטרציות פסוודו-פילו-פסיכולוגיות מעושות שנותנות פרנסה נהדרת לכל העוסקים בתעשייה אבל מסלפות לחלוטין את נפלאות הדמיון שהמוסיקה הזו יכולה ליצור אצלנו. קח אפילו את House of Yes ב 15 שקל ב Tower. אמנם בלי וויקמן, אבל בהחלט הופעה מענגת, ארוכה, בלי הנחות ובלי קליפים. קח אפילו את Living with the past של Jethro. נכון, קצת יותר יקר וגם ספג כמה ביקורות (חלקן מוצדקות) אבל בכל זאת עמוס בכל טוב. שיהיה בהנאה יקי

מורנא007

New member
שאלה קשה

אני לא יודע. תשאל בג'אזיס, מיו, האוזן השלישית, טוור רקורדז, קצת אחרת וכו'.

giloni

New member
אני חושב שאפשר למצוא

בכמה מקומות בארץ. הDVD של גונג שיצא בסדרה Classic rock legends (שאגב, היא סידרה די מחורבנת) ניתן לדעתי להשגה באוזן השלישית ואולי אפילו בחנויות גדולות של טאוור - אבל אם זה יותר מ60-70 ש"ח, לדעתי לא שווה את המחיר. עדיף להכנס לאינטרנט ולחפש משהו יותר אינטימי שלהם - ויש כמה- ולהזמין. יקי

עמית ע

New member
Yes

Yes צולמו בביט קלאב ב-70 ו-71 עם השירים הבאים: No Opportunity Needed Yours is no Disgrace I've seen all good people ואולי עוד שיר או שניים מראים ב-VH1 הרבה קליפים מתוך ההופעות בביט קלאב, אולי הראו גם את אלה. יש גם קליפ שלהם מ-77 מבצעים את Wonderous Stories בפלייבק.

יש להם בנוסף קליפים של ממש:

שעשו על מספר שירים מהשני שלהם, למשל: astral traveller ו- everydays בהם הם נראים משייטים להנעתם בסירה זרוקים אחד על השני וג'ון אנדרסון נוגע בקצות אצבעותיו במים ושר. איי ייא ייאי, איזו תקופה זו היתה...

RamiSun

New member
לאחרונה יצא להם DVD של כל הקליפים

ראיתי אותו בחנויות בלונדון בינואר... אבל לא היה לו כנראה מספיק אפיל בכדי שאני גם אקנה אותו....

למעלה