ויאגרה נשית...חלק 1

ויאגרה נשית...חלק 1

אני עובד במעבדת תרופות משוכללת בהרצליה, המעבדה היא מרכז הפיתוח של אחת מחברות התרופות הגדולות בעולם ואני משמש כאסיסטנט של אחד החוקרים הכי תותחים שם. בשבוע שעבר ניגש אלי הדוקטור,גלולה קטנה בידו, וסיפר לי כי הם הצליחו לסנטז הורמון חרמנות נשי, מעין "ויאגרה נשית" ,"לא מאמין לך" - אמרתי לו, כולי שבוי בתפיסה שנשים חרמניות ניתן למצוא רק במחלקת מדע בדיוני בבלוקבאסטר, "טוב, אנחנו רק בהתחלה אבל אם הגלולה תעבור את הניסויים - יש לנו להיט" "אולי נצליח להציל לכמה זוגות את חיי הנישואין שלהם" ענה לי הדוקטור כשהוא מחייך. באותו יום כשחזרתי הביתה לא יכולתי להפסיק לחשוב על הפוטנציאל, הסתכלתי על אישתי מזה שנתיים, שהיא בחורה מהממת חכמה ומוכשרת ואני מאוד אוהב אותה, אבל מין לא כל כך מעניין אותה,למרות שיחות רבות מספור בהן הסברתי לה כמה הנושא חשוב לי וכמה אשמח אם היא תיזום ותגלה את עצמה קצת ותפתח מינית - הכל יוק,פשוט אין לה את זה ולא מזיז לה והיא לא משקיעה בכיוון. בזמן האחרון אני מאוד מתוסכל מינית, ואני חוטף דיכאונות כי אני מבין שכנראה כך יראו חיי המין שלי בעתיד [אני מאוד אוהב מין - האינטימיות האולטימטיבית לדעתי], אז אולי..אולי הגלולה הזאת אם תצא לשוק פעם...תחרמן אותה ותפתח לה את הראש קצת..אולי יש סיכוי לשינוי? התעוררתי על הספה בסלון לאור קרני השמש הראשונות, אני נרדם לבד בסלון לעיתים קרובות, מחכה שהיא תלך לישון כדי שאוכל לפנטז קצת, לאונן מול הטלויזיה, להשביע במעט את הרעב המיני העצום והלא ממומש שלי, נזכרתי בגלולה ולכן מיהרתי להתארגן ולעזוב לעבודה. במשך כל היום עבדתי והרהרתי "מה היה אם..." לא יכולתי להירגע מהמחשבה שיש מוצא מהמבוי הסתום אליו נקלעתי ביחסים עם אישתי, מחשבה זדונית עלתה בראשי.."לא - זה מסוכן מדי" , "יפטרו אותי" "הגלולה עלולה להזיק לאישתי.." אבל כשהזין עומד השכל בתחת, וכך עשיתי את דרכי הביתה באותו יום כשאחת מגלולות הניסוי בכיס חולצתי.

למעלה