ויאגרה לנשים

turangaleela1

New member
דעתי

היא שחברות התרופות נוטות להמציא בעיות כדי שיוכלו אחר כך להמציא להן תרופות ומשווקו אותן.

מצד שני, אני גם חושבת שזה טוב שסוף סוף יש דיבור על החשיבות של הדחף המיני אצל נשים, משהו שהיה עד לשנים האחרונות לא מדובר ואפילו נחשב כלא קיים ולא חשוב.
אני מקווה שזה לא יהווה דרדור בהתפתחות חקירת מיניות הנשים בשנים האחרונות. אני מקווה שזה יהיה פתח להתקדמות :)

חופ שיה

New member
אם זה יעזור למישהי שרוצה.אז יאללה בלאגן!

השם "ויאגרה לנשים" הוא ממש גרוע.

ויאגרה נותנת מענה פיזי לגברים שרוצים סקס ולא עומד להם.
התרופה הזו היא בעצם סוג של תרופה פסיכאטרית ועובדת על מנגנון ממש ממש שונה.
&nbsp
אפשר להגיד הרבה דברים, אבל תרופות פסיכיאטריות עוזרות להרבה אנשים להתמודד עם מצבים שטיפול של שנים לא היה מצליח לעזור.
ובאופן כללי, עדיף לשלב טיפול תרופתי ביחד עם טיפול בדיבור אצל מטפל מיני קונבנציונלי או בטכניקות אחרות. ברוב המקרים הבעיה משלבת צורך נפשי ופיזי.

Sharoman

New member
לדעתי מדובר בעוד רעיון גאוני

של חברות התרופות וצוות הרופאים שלהן.
עד היום לא מובן לי איך אמצעי המניעה היעיל ביותר בשוק הוא כדור שהאישה חייבת לקחת בתדירות יום יומית כדי למנוע ממנה להיכנס להריון לא רצוי בזמן שאי הנעימות הגדולה ביותר שגבר חווה כדי למנוע הריון הוא לבישת קונדום שלכל היותר מלחיש מעט את התחושה בזמן המשגל.
אז לא מספיק לנו בזבוז הזמן והכסף שהושלחו על הפיתוח והשיווק של של הויאגרה המקורית שמצריכה שימוש חד פעמי במינון נמוך כדי להשפיע בצורה רצויה, מספקים לנו טיפול תרופתי קבוע להגברת החשק המיני של האישה, שלא ישפיע בשום צורה על ההנאה שלה מסקס.
במילים אחרות התרופה גורמת לנשים לרצות סקס בתדירות גבוהה יותר ובכך להקל על הנסיונות של הגברים לשכב איתן.
מעניין עוד יותר שהם לא מציינים את תופעות הלאווי של התרופה ולא את ההשלכות של הפסקת הטיפול שמשנה בכזאת צורה את האיזון הכימי במח...

אני חושבת

שאתה מעט קיצוני ולא פגשת מישהי שהוגדרה כסובלת מהפרעה בחשק המיני.
זה יכול להיות מאמלל מאוד בלי קשר לכמה פעמים בן הזוג שלה רוצה סקס.
&nbsp
קצת כמו שתגיד שהבעיה של אנשים עם דיכאון היא שאנחנו דורשים מהם לרצות לחיות.

Sharoman

New member
לא אמרתי שהבעיה לא קיימת

אלא שהפתרון אותה "תרופה" מציעה לא נכון (מספיק).
קודם כל זה לא סוד שחברה מרוויחה כסף על מוצרים שהיא מוכרת וככל שהיא מוכרת יותר מהמוצרים שלה לאורך זמן ממושך יותר היא מעלה את הרווחים שלה במהלך אותה תקופה.
כך שכמו רוב הטיפולים התרופתיים לבעיות כרוניות גם פה מדובר בכדור שעובד רק אם ממשיכים לקחת אותו ומפסיק לעבוד כמספיקים.
שנית, גם אם מדובר בתרופה שמצריכה מרשם רופא, רופאים היום (שגם ככה מקבלים תגמולים מחברות פארמה על רישום התרופות שלהם), מוציאים מרשים כאילו היו סוכריות על מקל רק כדי לאפשר איזושהיא תחושת סיפיק של המטופל שלהם שעוד עשוי לצאת לא מרוצה אם הרופא יגיד לו שהיא בסדר.
שוב אני אומר, אני לא יוצא נגד ההתמקדות בבעיה אלא בפתרון שאותה חברה הציעה, ובצורה שבה היא מציעה אותו.

גם פסיכולוג או מטפל מיני

מרוויח כסף אם אתה בא לטיפול.
&nbsp
איך אתה חושב שהיה נכון יותר לחברת התרופות להציע פיתרון לבעיה הזו?

Sharoman

New member
כל בעל מקצוע גובה תשלום על שרותיו

אבל מעטים בלבד מפתחים שיטות פעולה מיוחדות כדי להבטיח את חזרתו הבלתי פוסקת של הלקוח לרכישה של המוצרים שלהם.
יש פה אישהוא רוע הכרחי שהרי הכסף שחברות התרופות מרוויחות כן משמש גם לצורכי מחקר של תרופות וטיפולים חדשים.
אבל לדעתי התחרויות והקצב בפיתוח תרופות היו יכולים להיות גבוהים יותר אילו אותן חברות היו מפתחות טיפולים יעילים יותר שהיו מצריכים שימוש בתדירות מופחתת מאלו שקיימים היום.
מעבר לכך הייתי מנסה להבין את הסיבות לתופעה ולנסות לפנות אליהן במקום להמציא תרופת פלא שמשנה את האיזון הכימי במח וגורמת לשינוי בתודעה.

ממש לא מסכימה איתך

קצת כמו שתגיד שילד עם סכרת נעורים לא צריך לקבל אינסולין כל יום ושחברות התרופות בכוונה לא מוצאות תרופה שמתקנת את המצב שלו.
&nbsp
ולגבי הסיבות לתופעות-
מחקרים בפסיכו-ביולוגיה מתמקדים היום בהבנת השינויים הכימיים במח בכוונה להבין את המנגנונים המורכבים ולהתאים את התרופות באופן ספציפי יותר לכל אדם.
נכון שיש בנתיים פער עצום בין מה שידוע לנו, בין התרופות הקיימות ובין המציאות של אנשים עם בעיות נפשיות/ביולוגיות, אבל אני חושבת שהכיוון המחקרי הוא מאוד חיובי.
הויכוח האם מקור הבעיה הוא פיזיולוגי או נפשי כנראה לא יגמר בקרוב..
ובעיקר בגלל זה ההמלצה היום היא על שילוב של טיפול תרופתי עם נפשי כדי לתת מענה שלם יותר למטופל.

Sharoman

New member
אבל

זה בדיוק מה שאני אומר....
שימי לב שמחפשים תרופות בשימוש חד פעמי או מועט פעמי למחלות סופניות שלא ניתן "לשלוט" בהן כמו סרטן.
לעומת זאת לנגיפים כמו איידס עדיין מספקים קוקטייל תרופתי יומי.

אני לא אומר שמדובר בבעיה לאו דווקא פסיכולוגית או ביולוגית ושהטיפול לא נכון.
אני אומר שלא משנה מה הסיבה חברת התרופות במקרה הזה מטפלים בתסמינים, ועד שלא אראה תוצאות בקנה מידה רחב יותר שיגרמו לי לחשוב אחרת אמשיך להאמין שמדובר באותה גברת בשינוי אדרת כמו פרוזק שהיה גורם לאנשים לתחושות אושר/שמחה/הנאה/איך שלא תקראו לזה, בעת ובעונה אחת עם כל שאר תחושות הדיכאון שלהם ובכך יצר ביבולר רגשי שלם אצל אותו אדם שלא היה לו מושג אם הוא שמח או עצוב ולמה.

turangaleela1

New member

במקום לשאול את עצמינו למה יש נשים עם פחות חשק, מחפשים פלסטרים לשים כדי שלגברים יהיה קל יותר.

אגב יש גלולות מניעת הריון לגבר, אבל עוד לא משחררים אותה לשימוש הציבור כי מפחדים מתופעות הלוואי... אילו רק היו זהירים כך עם גלולות לנשים.

Sharoman

New member
על מה את מדברת?!

זה הרי ידוע לכל ששיער פנים, פצעי גוף וירידה בחשק המיני הן בעיות שמשפיעות בצורה הרבה יותר משמעותית על גברים מאשר על נשים

שלא לדבר על יובש נרתיקי!
חוץ מזה, למה שגבר יפוצוץ את הגוף שלו בהורמונים מיותרים שעשויים להוריד את הסיכויים שלו להיכנס להריון.

ויאגרה זה לא

וזה שונה לגמרי
&nbsp
אין לי מושג איך זה להיות ללא דחף מיני אבל צורם לי שצריך לקחת טיפול תרופתי קבוע בשביל להחזיר את הדחף המיני
&nbsp

Aיש

New member
מסכים שזה חבל, אבל אולי עדיף על החלופה

כמוך גם אני לא הייתי שם (טוב ואני גם גבר, או לפחות זכר, אם מתייחסים למה שכותב מסוים מייחס לי)

למעלה