ויאגרה או סיאלס?

who knows1

New member
ויאגרה או סיאלס?

מה ההדל ביןויאגרה לסיאלס? בהוראות של ויאגרה כתוב לקחת על בטן ריקה. זה אומר לא לאכול 5 שעות לפני שלוקחים א הכדור.לסיאלס לא רשום כלום. האם זה אומר שאשפשר לקחת סיאלס אחרי שאוכלים? כי ה5 שעות האילו בלי לאכול ממש מגבילים. וכשהרופא נתן לנו מרשם לויאגרה הוא נתן 100 גרם ואמר לקחת חצי כדור. זה אומר 50 גרם. אבל לסיאלס הוא נתן לנו רק 10 גרם. האם סיאלס יותר חזק ולכן צריך פחות במימון? מה הרופאים בארץ מעדיפים לתת?

תשובה

ויאגרה וסיאליס הם תרופות שפועלות בעיקרון זהה אך יש הבדלים בינהם. ויאגרה יש לקחת על קיבה ריקה, סיאליס ניתן לקחת לאחר אוכל. ויאגרה פעילה כ 4 שעות ואילו הסיאליס משך זמן ארוך יותר. היחס במינונים הוא 1:5 כלומר כל מ"ג סיאליס שווה ל 5 מ"ג ויאגרה כלומר 50 מ"ג ויאגרה זה כמו 10 מ"ג סיאליס וזה לא קשור בכלל לחוזק של הכדור. רוב האורולוגים שאני מכיר וגם כמה משתמשים ששיתפו אותי מדווחים שהויאגרה יוצרת זיקפה חזקה יותר מאשר הסיאליס אבל זה משהו אינדיוידואלי שלומלום

zGg

New member
בגיל 23 .....מה הביא אותך לחפש בוי

אתה צעיר מאוד בשביל זה זה לא גראס.....הטירוף שאתה בונה עליו לא יגיע ! [אל תכעס עלי] רק אתה וזוגתך תביאו את הריגוש לשיא - אל תבנה על העצמה בעזרת ויאגרה. לעצם העניין כי גם אחרים קוראים: ההבדל בין סיאליס לויאגרה כמו ההבדל בצריבת cd בין multy session לבין single session ויאגרה פועלת ערב אחד למשך כ 4 שעות ובסיאליס יש שבוע....כך הם אומרים. אני כותב מנסיון אישי אחרי שנאלצתי להשתמש בתרופה המאיטה את קצב הלב beta-blocker ובעקבות כך נפגעת הזיקפה. המסקנה לאחר חפיסה אחת של 4 גלולות - היא שעדיף להשקיע בזוגיות שתביא את הריגוש וממנו זיקפה ראויה ! ההנחיות לצמצם מזון לפני ולקחת שעה לפני המשגל, מגבילות, מלחיצות ובסה"כ מפריעות לספונטניות של המין- מכאן שנוצר לחץ נפשי שהוא פקטור חדש בקשיים הקיימים ממילא. סיאליס לא ניסיתי אך רופאה הסבירה לי את העיקרון של התפרקות איטית במשך שבוע - שבו יש יתרון ברור בספונטניות . ויאגרה קיימת ב 25 50 100 מיליגרם. אדם ממוצע משתמש ב 50 מ"ג לערב אחד. החסכוני ביותר הוא לקנות 100 מ"ג ולחתוך לחצי. יש אזהרה חמורה לגבי מי שמשתמש בקבוצת תרופות מסויימת [קורדיל !]השייכות לרוב לבעיות לחץ דם וספיקת לב - הקונפליקט בין שתיהן עשוי להיות קטלני ! גם רוקח ישאל את הקונה ויאגרה אם הוא לוקח קורדיל מחשש לטרגיקומדיה. כאמור להשקיע בבת הזוג ובמשחק המקדים - שיהיה הפוך מכדורגל 90 דקות משחק ומשגל בזמן פציעות...

who knows1

New member
זה לא שבילי זה לבעלי

הוא גם צעיר (רק בן 28) אבל כל אחד והבעיה שלו. אנחנו מנסים כל מני דברים ולבנתיים זה מה שעובד. אם אתה מעוניין לדעת מה הבעיה כתבתי לפני כמה ימים אז ההודעה בדף 2 או 3 פשוט אין לי כח לחזור על זה בכל אופן תודה על התשובה. אם אתה יכול להסביר מה הכוונה בסיאלס יש שבוע... זה אמור לעבוד לשבוע? זה לא נשמע הגיוני תודה

achat

New member
../images/Emo54.gifויאגרה סיאליס וקורדיל

קודם כל קורדיל היא לא תרופה ליתר לחץ דם ולא לאי ספיקת לב, כמו שכתבו כאן, אלא לתעוקת חזה - כלומר מישהו עם מחלה של העורקים הכליליים, העורקים שמספקים דם ללב - מה שאנשים קוראים בדרך כלל התקף לב. למיטב ידיעתי סיאליס לא עובדת שבוע אלא 36 שעות. במשך הזמן הזה התרופה עדיין בדם - וגירוי מיני יביא לזפקה בהשפעתה. חשוב לדעת שגם ויאגרה וגם סיאליס לא יגרמו לזיקפה אם אין גירוי מיני - צריך להשקיע, צריך לרצות את בת הזוג, צריך גירוי נפשי ובמגע. זה לא שלוקחים את התרופה והצ'ופצ'יק מזדקף... ולבסוף - אני לא רואה שום סיבה שבעולם שבחור בן 28 יקח ויאגרה או סיאליס או כל תרופה אחרת (אלא אם יש לו בעיה בריאותית כמו סכרת) ואם רשמו לו את זה ואין לו בעיה בריאותית - זה טיפול רע ביותר. צריך לברר שאין בעיה גופנית, ואז זה אומר שהבעיה היא נפשית. ואם היא נפשית - צריך ללכת לטיפול אצל סקסולוג ולא לקחת תרופות.

שימוש יתר בתרופות במקום התמודדות

עם הבעיה עצמה. כבר רבות כתבנו בעיניין ובכל זאת ישנם אינספור א/נשים המעדיפים פתרון מיידי על השקעה לטווח ארוך. אין ספק ששימוש בתרופה שוחק עד דק את הביטוחן העצמי שממילא כבר נפגע אצל אותו בחור, ותופענה תופעות נוספות במשך הזמן כי לא ניתן מזור לבעיה המרכזית. אי אפשר להתווכח - כי כל אחד עושה את הבחירות שלו/ה והרי מדובר בזוג בסוף שנות העשרים הלוקחים אחריות על חייהם. לא מן הנמנע שבעוד זמן קצר הם ימצאו עצמם מתמודדים עם בעיה אחרת, שהרי אובדן הזקפה הוא סימפטום הבא לאמר שמשהו בזוגיות לא ממש תקין. ההתיחסות של בת הזוג, במקרה כזה אם היא לא סבלנית ומקבלת רק מעצימה את חוסר הביטחון מה שיגביר עוד יותר את התופעה.

who knows1

New member
אנחנו לא בורחים מהתמודדות

אבל זה שלב ארוך והרופא המליץ ויאגרה. ברור שזה לא המצב האידיאלי. זה רק "פיתרון" זמני.אנחנו לא מתכוונים להשאיר כך דברים. אני ממש ניפגעת מזה שאתם יכולים להגיד שיש לנו בעיה בזוגיות כשאתם לא ממש יודעים.זה מצב מאוד רגיש ולכן צריך להיזהר עם מה שאומרים.

zGg

New member
מה לך כי תליני על שלא

נתת את כל הרקע ונפגעת מהתשובות. הפורום ביסודו תומך בעצם הנכונות לקרוא ולהשיב לך. כאמור לפני שהקלדתי אני את האות הראשונה פניתי לראות בת כמה את... מכאן הנחתי שבן זוגך בטווח של שנות העשרים. ושוב ויאג-רע = תכשיר לא טוב לגילכם! אמנם מוכרים בשוק הפתוח ובעיתונים וכו' ומתקבלת תחושה של משהו כמו "כיף" או גראס לאמור "סם-קל" ולכן לא מסוכן...אז בוא ננסה... אני כותב מהתנסות שלי כגבר שהשתבשה לו היכולת המינית לאחר אילוץ לקחת תרופות אחרות. מהר מאוד [3 כדורים] הבנתי שאין כאן קסם והישועה תבוא רק עם זוגתי שאותה שיתפתי - ולכן נעזרתי בה. לעומתי, אנשי אקדמיה יהיו מלומדים אשר יהיו - לא טעמו את הכחלחל ההוא ויסלחו לי מראש. אם יש לאישך זיקפה חלקית/בלתי מספקת/בתדירות לא מספיקה, אז ראשית קבלי מחמאה על התעוזה שלך לגשת לכן כדי לפתור הקושי ולמדת לפחות שיעור של מה לא עושים. את מה כן עושים תמצאי אצל בעלי מקצוע - אבל לפני הכל אם את כותבת ולא האיש - עושה לי רושם שהוא מסתגר ולא בקלות מחצין את הבעיה כמוך, את התמיכה הזו את חייבת לו לפני שתלכו יחד לטיפול.

who knows1

New member
הוא פשוט לא מדבר עברית

ואנחנו מחפשים סקסולוג באיזור. שאגב לא הודעת לכם מספיק על העזרה אני לא בטוחה מי שלח לי את הרשימה של סקסולוגים בניו יורק אבל זה בהחלט עזר. אז טודה למי שעזר. ושוב אנחנו לא רואים בכדור הכחלחל שום פיתרון. זה רק זמני.

למעלה