וט' מומלצים

r i p l y

New member
פעמיים לא טפל טוב בחתולים רק לידיעתכם!!!!

אני גרה באיזור ולא הולכת אליו יותר..וזה אומר...הכל.... 1 מקרה - חתול - גור שנדרס מת מזיהום אצלו והוא היה צריך אשפוז היה אצלו בשישי שבת ואצלי הוא מת יומיים שלושה אח"כ ,וכנראה היה צריך אנטיביוטיקה מסיבית יותר ולא "לפי מרשם" אלא זריקות (החתול היה עם שבר באגן- שבר ברגל עין גמורה ודימום במעיים או משהו והוא ניתח אותו!!!! ופספס כנראה שיש שם זיהום. ולא השאיר אותו לאשפוז!!! ניתוח לאחר המוות הוא יודע לעשות - שהראה שהחתול מת מזיהום!! הצטערתי שהבאתי אותו אליו. אצל וטרינר מסויימים יש אשפוז כי אני חושבת שוטרינר צריך לטפל במקרים קריטיים ורגישים כמו שאנשים הולכים לאשפוז בבי"ח!!! מקרה 2 חתול גור שהייתה לו כתף "פרוקה" מ אגודת חובבי החתולים (מישהי טלפנה לעמותה ואני לקחתי..) או שהכתף יצאה מהמקום היתלתל איתה ונגרר הציע ככה: " או שזה יסתדר לבד או שלא אז להשאיר זאת כה אבל לא היה סיפוק מזה הביאו אותו לד'ר בועז לנדרמן המעולה - שהחליט לקטוע את הרגל - שממילא נגררה ולא הייתה תחושה שם ברגל שלו בכלל.!!! .

NoniB

New member
ד"ר ליאורה פלדמן - חיפה

מקסימה ומקצועית מאוד. לא כ"כ מתחשבת במחירים, אבל שווה כל גרוש. הצילה את צופי הקטנה כשאספנו אותה חולה באלף ושתיים מחלות שונות. היא מקבלת בשדרות מוריה, אין לי את הכתובת המדוייקת אבל ניתן להשיג אותה בטלפון 050-7399237

r i p l y

New member
אולי התכוונת וולדמן???? ליאורה וולדמן

שעבדה פעם אצל פיני חליבה ופתחה מרפאה משלה? היא מעולה (אני מתכוונת לוולדמן.) מתמחה ברפואת עור לחיות טיפלה לי מעולה !!!בחתול עם כיב בעין וצינון- מחלה חריפה והצילה את החתול והצילה גם לחתול את העין ממש בניתוח מיוחד שסוגרים אותה בתפרים לשבוע-שבועים.) וכשהוא פתח עיניים(שהוציאו את התפרים.) הכיב היה כמעט בלתי מורגש. מה שעצוב הוא שלא הייתי מנוסה ובגיל 11 חודש הוא החתול (הומר - חתול לבן לגמריי מקסים ושובב. שמצאתי בצידי הדרך חולה רציני ) לא עבר סירוס עדיין רק עם חתול כנראה ונמצא מת אל השכן.! שזה עצוב מאוד מאז למדתי והיחכמתי לסרס חתול כשהוא מתחיל להראות סימנים שכבר חייבים...!

ניקוץ

New member
מצטרפת להמלצה על סיגל

בנוסף לטיפול מדהים ויחס סוף הדרך, היא זו שאספה את צוציק שלי מהרחוב, חיסנה ומצאה מאמצים (אנחנו)

Maurey

New member
../images/Emo45.gif היא טיפלה לנו בחתול...

פספסה עם האבחנה אמנם... אבל היא כן הייתה נחמדה.

viscacha

New member
ממליצה בחום על סיגל!

וטרינרית מעולה, כל בעלי החיים שלנו מטופלים אצלה. היא מאוד נחמדה והיחס שלה לחיות מדהים - הכלבה שלנו מאושרת בכל פעם שהולכים למרפאה, ומבחינתי זה אומר הכל
. יש לה מחיר מוזל לעיקורים וחיסונים של חתולי חצר (חצי מחיר אם אני זוכרת נכון, אבל לא בטוחה...). היא גם לא גובה כסף על הביקור עצמו, אלא רק על הטיפולים. המרפאה היא ברחוב מאפו (ולא במוריה, כפי שנכתב בהודעה קודמת).

Maurey

New member
טוב.. גם אני אמליץ:

ד''ר אהוד סנפיר, רחוב תל-חי 13 אוהב בע''ח, מטפל בחתולי רחוב, מתחשב במחירים, וממש נחמד!

טל קר

New member
../images/Emo45.gif ד"ר אהוד סנפיר -

כשגרתי בחיפה והייתי צריכה ביקורי בית הוא גם הגיע, וגם התחשב במחירים, ואני מסכימה שהוא ממש ממש נחמד.הגעתי אליו בזמנו דרך המלצה בפורום לפני מס' שנים.

dani281

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifהיסתייגות ענקית מסנפיר../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

r i p l y

New member
ד'ר אהוד סנפיר

טיפל בחתול שהמעיים שלו יצאו החוצה. כשהגעתי בתחילה עם החתול למרפאת דובי בקרית מוצקין הם לא ממש ידעו היה שם וטרינר צעיר שותף במרפאה, מה לעשות ואמרו לשאלתי שלא טיפלו במקרה כזה... אז הלכתי לאהוד סנפיר שטיפל מעולה וטפל טוב מאוד גם בחתול אחר שהיה צריך לקטוע לו חלק מהזנב בגלל תאונה- ולא ממש ביקש מחיר מחירון (שעולה 500 שח בערך אלא ביקש 100 שח..) בכלל הוא עמוס והוא מצויין שמעתי הרבה עליו. ממליצה.

r i p l y

New member
ד'ר אהוד סנפיר

טיפל בחתול שהמעיים שלו יצאו החוצה. כשהגעתי בתחילה עם החתול למרפאת דובי בקרית מוצקין הם לא ממש ידעו היה שם וטרינר צעיר שותף במרפאה, מה לעשות ואמרו לשאלתי שלא טיפלו במקרה כזה... אז הלכתי לאהוד סנפיר שטיפל מעולה וטפל טוב מאוד גם בחתול אחר שהיה צריך לקטוע לו חלק מהזנב בגלל תאונה- ולא ממש ביקש מחיר מחירון (שעולה 500 שח בערך אלא ביקש 100 שח..) בכלל הוא עמוס והוא מצויין שמעתי הרבה עליו. ממליצה.

r i p l y

New member
ד'ר בועז לנדרמן

אני הולכת אליו (וגם לשני הוטרינרים האחרים שפירטטתי. והוא מצויין טיפל בחתולים ממש טוב, מקצועי יש לו אשפוז, עמוס ועסוק ואנושי ואוהב חיות אמיתי מוצא בתים לחתולים מרפאת דניאל בחיפה.

ד"ר לביא מקרית מוצקין

הלכנו אליו שנים עם החתול הקודם שלי ז"ל והיינו מאוד מרוצים.

מיה אחת2

New member
דר' צפריר וולנסקי (נהריה)

רחום, קשוב, מתעניין ואכפתי. מחיר מוזל משמעותית לחתולי רחוב (גבה ממני רק את הוצאות החומרים עצמם). שביל הגאולה 7, נהריה. טל': 04-9511749 נייד: 050-5653392

רון לוי1

New member
מצטרפת להמלצה! - וטרינר מקסים שהציל את הכלב

שלי בגיל 12, המרפאה פועלת 24 ש', ובאמת באמת איכפת להם מהחיות. אין מילים. מקסים.

NoniB

New member
ד"ר אלי פרג'ון - נהריה

מאוד מקצועי. אבא הלל סילבר 25 נהריה 9927627

למעלה