וט' מומלצים

moranisha

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה

המרפאה שלו בגדרה נקראת "חברים לחיים" הטלפון: 08-8691758

קלי 3

New member
ד"ר אורי סגל במושב משמר איילון- מקצועי, מרפאה

מצויידת היטב כולל מעבדה. נותן הנחות ל "מרובות ילדים".

גן חיות

New member
אשקלון- ד"ר רם פורר

חירום 24/7, הנחה של 10% למשפחה עם ארבעה או יותר בע"ח, חמישים אחוז הנחה להכל עבור חתולי רחוב. המון פעמים גם עוזר בהצלות. 08-6714343 רחוב יוהנסבורג 49, אפרידר, אשקלון

יצורה

New member
המרפאה של ד"ר איתן ברנע

טלפון 08-621848. חירום: 03-6106666 מנוי 1791. כתובת: משעול גירית 2, שכונה ה'. http://www.barnea4pets.co.il/ צוות מקסים, מסור ומקצועי שעושה מעל ומעבר עבור בע"ח. נותנים הנחה לסטודנטים וללקוחות עם מספר בע"ח, ואף מוכנים להתחשב במחיר מעבר להנחה ה"רגילה".

LullaBelle

New member
גם אני ממליצה עליהם בחום

המרפאה מאוד מודרנית ויש בה את כל הציוד הנדרש - רנטגן, אולרסאונד, אשפוז, וכו'. רופאים מאוד מקצועיים, מעבר לכך גם מאוד נדיבים ונחמדים. הסייעות גם הן מאוד נחמדות. באמת מתעניינים בבעלי החיים שאת מביאה, מעבר לטיפול. צוות לבבי, חם, נעים. החתולה שלי מטופלת שם כבר כחצי שנה - יש לה אי-ספיקת כליות כרונית - ואני מודה לאל שהגענו למרפאה הזאת [היא נורא קרובה למקום מגוריי הנוכחי] כי ממש הצילו שם את המתוקה שלי. הם גם מאוד מתחשבים בדברים כמו מצב כלכלי - אני מקבלת הנחות אדירות כל הזמן, בגלל שאני סטודנטית ובגלל שמדובר בטיפול קבוע לאורך זמן, והם מבינים שזה עולה לי המון.

מעין ואלכס שרמן

מקצועיים ביותר,אוהבי חיות אמיתיים ומתחשבים במחירים. גם לאחר שעזבתי את האיזור ממשיכה להתייעץ איתם. ממליצה בחום. בעלי קליניקה בב"ש ומקבלים גם בלהבים. 086417025

למי שגר באיזר עמק חפר

או גר באיזר העיר נתיה יש שם של וטרינר איל נחמיאם הפרטים שלו בגוגל

מעדנות

New member
וטרינרים בהרצליה

האם יש מישהו שמכיר את כל הוטרינרים בהרצליה? תודה מראש!

למעלה