וט' מומלצים

toltol03

New member
ד"ר אלון ליטבק

וטרינר עם הרבה ניסיון וטרינר מעל 20 שנה ומקצועי מאוד. 09-9553771 לא זוכרת כתובת צריך לקבוע תור

טל קר

New member
המרפאה של ד"ר ארז אבן חן, שעונה גם

בפורום יעוץ וטרינרי (1531). הגעתי אליו (במרפאה יש גם את ד"ר שחר ברוך, והצטרף כעת וטרינר נוסף) דרך הפורום לפני כמעט שנה, אני מרוצה וטייגר גם (
) . כשברחתי למרכז בזמן המלחמה, היה חשוב לי מקום שיש בו אפשרות להרדמה במקום, לבדיקות דם במקום, לאשפוז אם חו"ח צריך (יש לי חתול עם כשל כלייה כרוני - מי יתן ואזכה לזמן רב בחברתו), ויש שם ציוד מלא במקום. בזמן האחרון המרפאה התחילה לעבוד 24 שעות. ופרטי ההתקשרות - המרכז לרפואת חיות מחמד בן-גוריון 26 הרצליה 1-800-3800-80 פתוח 24 שעות ביממה http://www.vetcenter.co.il

../images/Emo45.gif

לא הייתי במרפאה אך זוכרת לד"ר אבן חן שענה לי בפורום תשובות מפורטות שמעידות על אכפתיות יוצאת דופן ומקצועיות רבה.

geffenshay

New member
ד"ר דורון צור - כפר יונה

אנג'ל וקיטי (וגם ספייק) מאוד נהנו (טוב, אז הם לא נהנו ....
) מהטיפול המסור והמקצועי

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifמקום מקסים! בהחלט מסכים להמלצה.

רק חבל שהם החליפו את הצוות.

netastok

New member
ד"ר סיני דברת- מרפאת ד"ר D

איש מקסים!! הגליל 31 כפר סבא. 09-7675152

avishagg

New member
מומלץ בחום~!!!! מציל חיים ולא מוותר

ד"ר קובי שחר רח' הבנים 12 הוד השרון טל' 09-7460192 נייד: 054-4484964 מדהיםםםםםםםםםםם!!!!

motior

Member
ד"ר יובל סמואל

ששת הימים 45 כפר-סבא 09-7604345 אדם נחמד, מקצועי וגם התפרסם בכל מיני ארועים שבהם יצא טוב... (ואני בכלל הגעתי מהעמוד הראשי)

toltol03

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת להמלצה

אני הגעתי אליו דרך המלצה של מישהי -שמטפלת במעל 60 חתולי רחוב ויש לה 10 בבית .. הוא עושה גם ביקורי בית -בגלל זה עברתי וטרינר והוא עובד בשעות מאוחרות יותר מהרגיל - כי אני עובדת בשעות מוזרות..

אשתר1

New member
ד"ר צדוק עופר

טלפון: 09-7428452 פקס: 09-7601311 כתובת: אחוזה 48 רעננה רופא טוב מרפאה מצויידת,קשוב ומתחשב.

mia01

New member
עופר צדוק המרכז הוטרינרי אחוזה 148 ברעננה!!

מקסים מקצועי ואנושי.

למעלה