וט' מומלצים

טוםבת

New member
וואלה?? למה??? הוא תותח!!!

אולי לפעמים קצת יבש באופי, אבל וטרינר מעולה. בכל מקרה, ספרי לי למה...

avia4pets

New member
ד"ר זוהר ויעל גולדמן - מומלצים בחום רב.

נמצאים בקריית ראשון ברחוב החלמונית.

mor74

New member
ד"ר נחמן מידן

הרצל 95 03-9662472 אדם מדהים,סימפטי, סבלני מאוד מחירים מצחיקים לעיקורי חתולי רחוב. ניתן גם לאשפז אצלו.

../images/Emo45.gifמצטרפת להמלצה

עיקור חתולי רחוב ב 70 שקלים בלבד, כולל 24 שעות אשפוז. אדם יקר וטוב לב שמעקר בצורה מעולה.

eyalfein

New member
מצטרף להמלצה

שמיל מטופל אצלו ומרוצה מאד. (טוב, הוא לא ממש מת עליו, אבל תראו לי חתול שאוהב לקבל זריקות).

enbalush

New member
ד"ר גיא וטינה אוהב שלום../images/Emo20.gif

המרפאה במדרחוב (רוטשילד 25), אוהבי בעלי חיים אמיתיים, זולים, מקצועיים והכי חשוב הוגנים. 039696111

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Hatsil yam

New member
מומלצים בחום! ../images/Emo99.gif

הבאנו את החתול (עם קריסטלים בשתן שחסמו את השופכה) ביום שישי בערב והם היו מקסימים, אדיבים, טיפלו בו בשישי בערב (!) ולקחו מחירים זולים במיוחד! (וטרינר מסויים מרעות לקח פי 6 על אותו תהליך בדיוק עם החתול הראשון שלנו) בהחלט כדאי ללכת!
אנחנו נוסעים אליו ממודיעין!

toltol03

New member
כמה ממליצים..

אני גם שמעתי המלצה ממישהי שהולכת אליו ..האישה שלמדה אותי הכל על בעלי חיים מילדות .. האישה הזאת מאכילה חתולי רחוב ולוקחת אותם רק אליו היא המליצה לי אליו יותר מפעם אחת וממש בחום היא לא נכנסת לפורום הזה אז אני ממליצה בשמה..

hope 4

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה

וטרינרים מעולים! מומלצים בחום.

utsly

New member
ד"ר יקיר דורון וד"ר אריק גרויסרו.

עובדים באותה מרפאה בפואבלו אספניול ( ראשון מערב) במרכז המסחרי. מעולים, עוזרים לחתולי רחוב וכלבי רחוב, לפעמים גם על חשבונם.... מומלצים....

ravit2b

New member
דר' חגג אבי, מרפאה ניידת

1-800-30-80-70. וטרינר ישר ומקצועי ובניגוד להרבה וטרינרים שפגשתי, מי שבאמת חשובים לו הם בע"ח.

למעלה