וט' מומלצים

ד"ר אילן ../images/Emo127.gif

אופסס.. כל היום מנסה להיזכר בשם משפחתו ולא מצליחה
וטרינר נייד. מגיע לבית הלקוח/ה ובמקרה הצורך משכיר מרפאה. אנושי ומקסים. משוגע על חתולים. 054-5570677

טל קר

New member
ד"ר דניאל יוסיפוב

הוא גם וטרינר נייד... יש מרפאה קבועה, אבל הוא חורש את אזור המרכז ומגיע הביתה. הוא הוטרינר המשפחתי (כלומר מטפל בבע"ח אצל קרובי משפחתי בהרצליה, תל אביב, רמת גן גם כלבים וגם חתולים וכולם מרוצים), וגם אני הייתי אצלו לשביעות רצוני המלאה במשך שנים מאז שקיבלתי את החתולים ועד המעבר לחיפה . זה היה מעולה לחיסונים, שלשול, פציעה, וכד', והמחירים ממש ממש מתחשבים. למרבה הצער כיום בגלל חתול עם כשל כליות כרוני אני זקוקה ל'ציוד כבד' וביקור בבית לא מספיק, אבל אני ממשיכה לשמוע עליו מחמאות מקרובי משפחה. 052-2211888

mia01

New member
ד"ר אדי בן סירא! ברודצקי 19 ת"א. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

The Reuty

New member
ד"ר עדי ירון באזורי חן

וטרינר מקסים, עם יחס אישי ואוהב ומצחיק

רון לוי1

New member
ד"ר סמדר טל

שנמצאת ברח' ארלוזרוב 52 (זה יוצא פינת החשמונאים), מרפאה גדולה, יחס חם ואוהב, והכי חשוב - מקצועית מאוד! מומלץ בחום! אתר המרפאה: www.smadartal.co.il תהנו.

יצורה

New member
ד"ר אבי פצ'ו

דב פרידמן 10 רמת גן (סניפים גם בבת ים והוד השרון) 03-6123263 www.petcho.co.il אחד הוטרינרים היסודיים ביותר שיצא לי להכיר. מציע ללקוחות מנוי שנתי (שמקנה הנחה על טיפולים, ביקורים ומוצרים). מבצע במרפאה גם דיקור סיני לבע"ח.

nrsl

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה-היה הוט' שלנו בבת-ים שנים.

ד"ר שרון רגב

המלצה מכל הלב, טיפול מקצועי, מסור וחם. מבין שלושה וטרינרים שהיינו מטופלים אצלם, אצל שרון נשארנו (באנו בגלל... נשארנו בגלל השירות).

גלית491

New member
ר"ג- ד"ר מוטי פרי ש-תול השמנבול|ח רק לו נותן

לגעת,לחסן ולטפל., מרפאה נקיה ומאובזרת ומתחשב בחתולי רחוב. צוות מסור ונהדר . טלפון-03-6769725 רחוב שז"ר-14 ר"ג

ציפציף1

New member
הוא מזמן ברחוב דניאל 19 ברמת חן

וגם אני חושבת שהוא מצויין מטפלת אצלו למעלה מ - 17 שנים.

למעלה