וט' מומלצים

יצורה

New member
../images/Emo91.gif מומלצים בפורום חתולים ../images/Emo91.gif

מחפשים מספרה לחתול? כבר מזמן רציתם להחליף וטרינר ולא מצאתם אחד מומלץ? תהיתם באיזה חנות יש צעצועים שעדיין לא קניתם לחתול שלכם (חוץ מנועה שכבר קנתה את כולם)? בשבועות הקרובים נפתח מספר שרשורי מומלצים בנושאים שונים (וטרינרים, לוכדים, מספרות וכו'). זה הזמן להמליץ מכל הלב על בתי העסק שאתם והחתולים מרוצים מהם. כמה דגשים לגביי שרשורי המומלצים:
בשרשורי המומלצים (ורק בשרשורי המומלצים) ניתן לפרסם טלפונים וכתובות של בתי עסק. רצוי ומומלץ להוסיף גם קישור לאתרי אינטרנט.
בכל פעם נפתח שרשור שבנושא אחר. השרשורים יהיו מחולקים עפ"י איזורים וערים שונות. הקפידו לשרשר לישוב הנכון ולא לבלבל בין הנושאים (לא להמליץ על לוכד בשרשור חנויות מומלצות וכו').
לא מסכימים עם המלצה מסויימת? סמנו
ורשמו מסתייג\ת. אין לפרט את ההסתייגות מעבר לכך. מי שמעוניין בפרטים נוספים, מוזמן לבקש הרחבה אך ורק במסרים.
רעיונות לשרשורי מומלצים נוספים ניתן לשלוח במסרים אליי או אל נועה. שיהיה לכולנו שבוע נפלא
נועה ויצורה

יצורה

New member
../images/Emo193.gif וטרינרים מומלצים ../images/Emo193.gif

לא לשכוח לציין את שם הוטרינר, כתובת וטלפון של המרפאה, אתר אינטרנט (במידה ויש). רצוי לכלול כמה שיותר פרטים נוספים: התחשבות בחתולי רחוב, התמחויות של הוטרינר, טיפולים מיוחדים וכו'.
רק בריאות!

Mind Games

New member
ד"ר בעז ארד

וטרינר מעולה, לא יקר, מטפל במחיר מוזל בחתולי רחוב. מאוד מקצועי ומאוד אנושי. יש לו מרפאה בת"א בז'בוטינסקי ומרפאה נוספת בהרצליה.

Mind Games

New member
נדמה לי שז'בוטינסקי 138א'

אם אני לא טועה. בכל מקרה - זה יוצא בין כיכר המדינה לרכבת מרכז.

smartblonda

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת להמלצה

דר ארד הינו וטרינר מעולה בעל שנות נסיון רבות.

enat06

New member
../images/Emo45.gif ממליצה בחום!

החתולות שלי מטופלות אצלו, מעבר לכל מה שכבר נכתב, פשוט בן אדם טוב!

שירי567

New member
בן אדם מוכשר ומקסים! ../images/Emo24.gif

והכי חשוב, יש לו
טוב המספר במרפאה בתל אביב: 03-6916586

ד"ר משה בן-ארי

וטרינר נהדר, מקצועי ואיכפתי, אוהב חתולים ומתחשב בבעליהם...
המרפאה הראשית שלו היא בברודצקי 43 ברמת אביב (ממש בצמוד לקניון אביב), טל' - 03-6413361 יש לו גם מרפאה בבת-ים, שם יש וטרינרית אחרת, שאני לא מכירה. בנוסף, לשתי המרפאות יש גם חנות, וניתן לקנות דרכן ציוד ואוכל במחירים נוחים.

יצורה

New member
ד"ר אייל אברהם

הירקון 169, טלפון 03-5273987. עובד מס' פעמים בשבוע גם בב"ש במרפאה של ד"ר ברנע. מקצועי, יסודי ומנתח בחסד.

simorandthegang

New member
ד"ר יעל ליאור

רחוב פיארברג 9, תל אביב. טל: 03-5664696 יחס אישי, מענה לכל שאלה ובכל זמן, הסברים מעמיקים על כל פעולה, פולואפים ללא תשלום, והכי חשוב: התמחות בחתולים וכשרון מיוחד להתמודד איתם, בו עוד לא ניתקלתי אצל אף וטרינר אחר. האישה המקסימה הזו ממש אוהבת את היצורים האלה!

Mar1Zipan

New member
../images/Emo45.gifמצטרף להמלצה בחום... גם פיצי ומישמיש../images/Emo9.gif

גלית491

New member
ניצה ה-../images/Emo54.gif הכי מקסימה ממליצה על- ד"ר שנקלר

שלמה מרחוב לביא-17 ר"ג פון:03-6185726 . מנוסה, עדין,חביב מחירים סבירים ומתחשב בחתולי רחוב. מומלץ בחום

למעלה