וט' מומלצים

b love

New member
המרכז הרפואי וטרינרי בכפר רות

הם נותנים יחס מדהים ומאוד מתחשבים, גם בחתולים ערסים
תוחים 24 שעות 089763366

ay01

New member
ד"ר עמוס לוי - מ ד ה י ם !!!

פשוט בן אדם, אוהב בעלי חיים הוא בעצמו מגדל חתולים הטיפול שלו מקצועי, ענייני ותמיד עם חיוך. אפילו החתולה היתה רגועה

Noaal

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif מסתייגת בענק!!! ../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

Alleycat74

New member
ד"ר ערן מרקוביץ' בקרית מוצקין

רח' ז'בוטיסנקי 17 קרית מוצקין 04-8706116 052-8405522 [email protected] וטרינר מעולה, יחס שבחיים לא נתקלתי בו (ויש לי חתול תוקפני ובעייתי ביותר שוטרינרים אחרים פשוט סירבו - כן סירבו - לטפל בו!!), מאוד מתחשב כלכלית ובכלל אוהב בעלי חיים ונראה לי שחתולים בפרט. עובד 24 שעות, תמיד זמין בטלפון ובאימייל. לאחרונה למשל נודע לי שכאשר מביאים לו חתול להרדמה כי לבעלים "נמאס" (וכולנו יודעים שיש כאלה - למשל כשחתול חולה והבעלים לא רוצה לשאת באחריות של הטיפול או בעלויות שלו) - אלא אם כן החתול ממש גוסס, הוא לא מרדים אלא מגדל את החתולים אצלו במרפאה (בחלק האחורי) על חשבונו ומטפל בהם עד שמצבם באמת מתדרדר. חלקם, מסתבר, מאריכים חיים אפילו עוד כמה שנים.... בקיצור מומלץ!!

dim18

New member
מצטרף להמלצה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הווטרינר של צב"ח חיפה, מאוד מקצועי ואמין ועל כך יעידו כל חתולי הרחוב שלי אותם הצליח להציל. הוא גם מאוד אדיב ומתחשב תמיד במחיר, ווטרינר טוב ואוהב בע"ח אמיתי.

r i p l y

New member
ד'ר פיני חליבה בקרית טבעון

וטרינר מעולה ואוהב חתולים וכלבים וחיות וציפורים אמיתי.... מניסיון כבר ניתקלתי במספיק רופאים לא מקצועיים אבל אצל פיני לא היו פאשלות! הוא גם עוזר למצוא בתים לגורים וחתולים בוגרים תמיד עמוס אצלו שזה טוב...

למעלה