וטרינר ממשלתי- עזרה

Siegel

New member
וטרינר ממשלתי- עזרה

היי, אני מעבירה את הכלב שלי לארץ באוגוסט. עלי לחסן אותו נגד כלבת (אין בעייה, יש כבר תור לשבוע הבא). חוץ מזה, עלי לבקר וטרינר ממשלתי לפחות 10 ימים לפני הגעתו, כדי שימלא טפסים על בריאותו של הכלב ממשרד החקלאות. איך אני מוצאת וטרינר ממשלתי? מישהו פה עבר את התהליך? יש לכם כתובת?

חנהר

New member
תשאלי

את הוטרינר המקומי, נראה לי שהוא ידע הכי טוב לאן להפנות אותך. הינך מחסנת את כלבך אצל וטרינר הלא?

Siegel

New member
לא, קניתי ערכה ביתית

חחח סתם, כן אני אשאל את הוטרינר פה בכפר. אני כן מחסנת אצל וטרינר, אבל לא כל וטרינר הוא וטרינר ממשלתי לפי מה שהבנתי- אז הבדיקת טרום טיסה צריכה להיערך אצל אחד כזה. אבל אני אשאל שבוע הבא כשנלך לחסן אותו.

litoosh1

New member
אם הכוונה לוטרינר ממשלתי בישראל

כל הפרטים על הוטרינרים הממשלתיים נמצאים באתר משרד החקלאות: http://www.vetserv.moag.gov.il/Vet/shirutim/Granting_permits_for_import_export/default.htm המלצה, מניסיון אישי, לא ללכת לוטרינר של רמלה. הוא לא שפוי. אני הלכתי לוטרינר בצומת כנות ועבר הכל בקלות ובשלום. את צריכה להגיע אל הוטרינר הממשלתי, עם אישור חיסון הכלבת וגם התרכובת של החיסון, פרטי הצ'יפ ועוד כמה מסמכים וכמובן גם אגרה סימלית של 40 שקלים בערך. ממליצה לך קודם לכן להתקשר ולשאול בדיוק מה את צריכה. בהצלחה.

Siegel

New member
תודה על העצה

אבל אני צריכה וטרינר בהולנד. כבר מצאתי דרך אגב- יש מרפאה לחיות באוטרכט ויצרתי איתם קשר. רק אין לי מושג כמה זה יעלה לי. זו השאלה היחידה שאף אחד לא עונה עליה חח. טוב נו.. לכלב כבר יש שבב, והחיסון מתבצע שבוע הבא. נקווה שגם פה זה יעלה רק משהו כמו 40 ש"ח. אחרי זה שולחים אותי גם למשרד החקלאות של הולנד לעשות לגליזציה לדרכון של הכלב- נו טוב, העיקר שיעבור בשלום.

למעלה