וטופיק חדש..

shirakl

New member
וטופיק חדש..

עלה לי הרעיון בעקבות הטופיק של גרעפס.. "משפטים אופייניים למורים" אם יהיו לנו הרבה, נעשה מהם מאמר בפורום.. אז קדימה, כולם לחשוב על משפטים, כמה שיותר יותר טוב..

fireman

New member
יש לי משהו טוב!

בנימת קול שמזכירה קצת את הקרציה ההיא מהחוליה החלשה... "הצלצול הוא בשבילי, לא בשבילכם!"

Reznik

New member
../images/Emo49.gif והמשפט שלי

"אני את הבגרות שלי כבר עשיתי!!!" מזל טוב שירה ובהצלחה!!!!

fireman

New member
איך שכחתי?!

תזהרו ממני יש לי עיניים בגב! אבל אתם יודעים מה הייתי שומע הכי הרבה מהמורים בתקופת הבית ספר שלי? אייל, תחכה לי ליד המשרד של המנהל! (בכיף!) אייל, עוף החוצה! (מה? עוד פעם?) אייל, אתה הצפת את המשרד של הרכז שכבה? (אופס....שכחתי לסגור את המים של הברז כיבוי אש) אייל, אל תגיד לי שהיית חולה אני יודעת שהברזת! ראיתי אותך בבוקר! (שיט! נדפק המכ"מ מורים)

apl

New member
משפטים אופייניים למורים שלי:

"תגידו לי,אתם חושבים שאני יושב שם(בחדר מורים)ומגרד ת´**צים?" "תהיו בטוחים שנשים הן נהגות יותר טובות מגברים"(הוא אוהב להתווכח איתנו על הנושא)-וחוץ מזה יש לנו 8 בנים מתוך שתה של 38 ,אז בכלל זו חגיגה של המינים... "תלכו קיבינימאט,לא מעניין לי ת´*ין"(התרגלנו שזו התגובה שלו כשהוא מתעצבן). ואחד אחרון:" אני נפגע אישית כשאתם מאחרים לשיעור איתי וממש לא מעניין אותי מה אתם עושים עם מורים אחרים"(הוא מגיע על הדקה של הצלצול,ולי קשה לבוא בזמן-מאחרת כרונית)... בנ"ל-הגיגיו החינוכיים של המחנך שלי...(לא להאמין שהוא היה איש צבא קבע בח"הא).

גרעאפס

New member
משפטים של המורה שלי.

המורה שלי היא יותר מדי רגשית, אז יוצאים לה משפטים כמו "אתה לא חושב שיש אנשים שנפגעים מהמעשים שלך?"

shirakl

New member
כמה משפטים משלי..

המורה להסטוריה: "ילדים, במה אתם מתעסקים עכשיו? בבקשה תקשיבו לי..." (כן, עוד שניה והיא תתחנן - כ"כ משעמם אצלה בשיעורים) המורה שלי למתימטיקה משנה שעברה: "הכוכביות זה לא אובייקטיבי" (מדובר על הכוכביות בספרי הלימוד במתימטיקה, שמסמנות לעיתים קרובות דוקא את התרגילים הכי קלים...) המורה לערבית: "כבר סתמתם לי את האזניים מרוב פתקים" (????????) למורה שלי בכיתה ו´ היו אחלה משפטים: "אתה רוצה גם קפה ועוגה?", "מה זה פה? טיולי הגליל?", "גברת זלוונסקי..", "מקהלת צדיקוב"...

ני3ו3ות

New member
בעת טיול שנתי כתה י"ב....../images/Emo47.gif

"למה האחרונים תמיד בסוף????" (המורה לספורט) עוד משפט ? טוב המממ...... בתחילת שנה.. המחנכת...מנסה להציג ת´עצמה: "אני קוראים אותי לאה!" הזכרתי כבר שהיא מורה ללשון?!?

מור~!

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

גדול...! המורים שלי יש את המורה לספורט שתמיד אבל תמיד לא יצא לי להיות שיעור אחד בלי שהיא תגיד את זה מור, למה את לא עושה כלום? ויש את המורה למתמטיקה שלימדה אותי ב4 יחידות שהייתה אומרת את המשפט הבא אני לא מבינה מה לא ברור פה!! בדיוק שנייה אחרי שהיא סיימה למלא את כ-ל הלוח במשוואות טריגונומטריות ושרטוטים של תיכנון לינארי אה והמחנך שלי הוא כל הזמן אומר בשיעורים שלי תעשו מה שאתם רוצים... תאכל, תפליצו, תקללו, אבל אל תלכו לעשות את זה בשיעורים של מורים אחרים ותגידו - אבל עוזי מרשה! והמשפט של כל המורים יש לי עוד המון חומר והבגרות מתקרבת... ועוד אחד שלהם כנראה שיהיו השלמות בפסח

../images/Emo15.gifאוקיי...

מפעילה את הזכרון החלוד שלי ... תספרו לי שגם אני אצחק !!! ( *לא רוצים* ) הכיתה היא כמו החדר שלכם ... על השולחן שלכם במטבח אתם גם מציירים כמו על השולחן בכיתה... ביי...

אצלי זה ככה:

כמעט כל המורים: גם בבית את מלכלכת !? גם בבית את כותבת על השולחנות?! המורה לאזרחות : מה? מה? מה? מה לא ברור? מה? (כמה פעמים אפשר להגיד את המילה "מה" במשפט אחד!!!)

ויש עוד משהו...

יש את המורים שרואים שהכיתה מלוכלכת.. אז הם אומרים : <b>מי התורנים בכיתה???</b> והם לא מבינים ש.. בכיתה י"ב.. כבר אין תורנים.. לעזאזל!!!!!!

ליטן א

New member
בואו נראה:

1. "אני יודעת שאתם עצובים, וזה עושה אותי שמחה" (המורה למחשבים, ברגע של סאדיזם) 2. "המצאתי משפט שיעזור למלחמה בתאונות הדרכים: מי שנוהג - יש לו זין קטן" (המורה להבעה מתגייסת להצלת האומה ממכת המדינה..) 3. "תראו, אנחנו מתקדמים בקצב טוב, נגיד, קצב של צב עם שיתוק מוחין.." (המורה להבעה מכה שנית, והפעם בקצב הלמידה שלנו..) 4. "אני לא צריכה לא לישון בלילה בגלל 2 תלמידים שלא מגיעים לשיעור!" (המורה לאנגלית גורמת לנו רגשות אשם) יש עוד הרבה, אבל צריך להיזכר...

למעלה