וטופיק אחרון להלילה

shirakl

New member
וטופיק אחרון להלילה

כי כבר ממש מאוחר ואני רוצה ללכת לישון... בעניין הצבא - כבר יש לכם מושג מה תעשו? אתם מרוצים מתהליך המיון שלכם עד כה? נראה לכם שהתפקיד שתקבלו ימצא חן בעיניכם? מה הייתם הכי רוצים לעשות בצבא? יש לכם חששות ופחדים בנושא הזה?

מאיושית

New member
ממש לא...

אני יוצאת לפני הצבא לש"ש (שנת שירות), בגרעין עודד - שנת השירות של התנועה שלי - חטיבת בני המושבים. אז יש לי עוד המוווווווווון זמן עד לצבא. ליתר דיוק- עד אוקטובר 2004.

חיפושיט

New member
../images/Emo9.gif

אני מ-א-ד רוצה להיות מדריכת יח"ש [מדריכות מורן כבוד!:]. הפחד שלי זה שיורידו לי פרופיל על איזה משהו או שבכלל לא ישלחו לי את הזימון- או שכן ישלחו לי אבל אני לא אעבור את המיונים.. אבל אני מקווה לטוב

חיפושיט

New member
מדריכת יח"ש- מדריכת יחידות שדה

והמסעיר פה הוא טירונות קרבית לכל דבר + קורס הדרכה. לאחר מכן הדרכת טירונים וחיילים למיומנויות שדה [זה הדרכת חי"ר], ודברים באופן ספציפי [מדריכת שיריון=טנקים, מדריכת תותחנים=מרכבות, וכו´ וכו´], תלוי כמובן מה התפקיד. לכל המורעלות שלא יכולות ללכת לקרבי [לי פשוט אין את המנטליות הזאת] זה ה-דבר. חוץ מזה שבאופן כללי זה אחד מאשכולות התפקידים היותר שווים שיש לבנות, אם לא הכי שווה.

fireman

New member
אני כבר בצבא

ותאמינו לי מניסיון אם יציעו לכם לחתום קבע בכיתה י"ב אז תחתמו וכמה שיותר מניסיון!

למעלה